Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

Διπλοί αγώνες στην Β΄ φάση της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ-Ανεβαίνουν 4 η 5 στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ


Η ΕΣΚΑΣΕ ανακοίνωσε την συμπληρωματική προκήρυξη της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Στην επόμενη φάση θα προκριθούν οι δυο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου, όπου θα υπάρξουν φέτος διπλοί αγώνες(εντός και εκτός έδρας) και όχι μονοί σε ουδέτερα γήπεδα, όπως συνέβη πέρυσι.
Στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ θα ανέλθουν το λιγότερο 4 ομάδες(Οι δυο πρώτοι των δυο ομίλων που θα σχηματιστούν), ενώ εφόσον δεν υποβιβαστεί ο Κάδμος Θηβών θα ανέβουν 5 σωματεία.

Αναλυτικά τι αναγράφει η συμπληρωματική προκήρυξη:
Στην 2η φάση προκρίνονται από κάθε όµιλο οι δύο (2) πρώτες οµάδες της βαθµολογίας από την Α΄ φάση. Οι οκτώ (8) αυτές οµάδες θα χωριστούν σε δύο οµίλους των τεσσάρων (4) οµάδων µε γεωγραφικά κριτήρια και σε κάθε όµιλο θα διεξαχθούν διπλοί αγώνες (εντός και εκτός έδρας). Η σειρά των αγώνων θα καθορισθεί µε κλήρωση.
Στην 3η φάση θα αγωνισθούν οι δύο πρώτες οµάδες της βαθµολογίας των οµίλων από τη 2η φάση για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας οµάδας σε µονό αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο. Επίσης θα αγωνισθούν σε αγώνες κατάταξης σε µονό αγώνα σε ουδέτερο γήπεδο οι παρακάτω οµάδες ως εξής:
-Οι οµάδες που κατέλαβαν την τρίτη (3η) θέση στους οµίλους της 2ης φάσης για την κατάταξη της 5ης και της 6ης θέσης
 -Οι οµάδες που κατέλαβαν την τέταρτη (4η) θέση στους οµίλους της 2ης φάσης για την κατάταξη της 7ης και 8ης θέσης.

Άρθρο 14: Άνοδος και υποβιβασμός
Ανέρχονται στην Β΄ ανδρών:
 -Τέσσερα ( 4) σωματεία στην περίπτωση που υποβιβασθεί η Ε.Σ. ΚΑ∆ΜΟΣ από την Γ΄ Εθνική.
 -Πέντε (5) σωµατεία στην περίπτωση που δεν υποβιβασθεί η Ε.Σ. ΚΑ∆ΜΟΣ από την Γ΄ Εθνική. Τα τέσσερα (4) σωµατεία που θα ανέλθουν στη Β΄ Κατηγορία θα είναι αυτά που κατέλαβαν την 1η και 2η θέση στους δύο οµίλους της Β΄ Φάσης Το πέµπτο σωµατείο που πιθανό θα ανέλθει στη Β΄ Κατηγορία θα είναι η νικήτρια οµάδα του αγώνα κατάταξης για την 5η και 6η θέση. Ο αγώνας κατάταξης για την 7η και 8η θέση διεξάγεται σε περίπτωση που θα χρειασθεί να συµπληρωθούν οµάδες σε ανώτερη κατηγορία λόγω πιθανής µη συµµετοχής.