Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2015

ΓΕΛ Κερασοχωρίου-4ο ΓΕΛ Λαμίας 0-2

Εύκολα στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος προχώρησε το 4ο Λυκειο Λαμίας, που νίκησε στο Καρπενήσι το Λύκειο Κερασοχωρίου με 0-2 στα σετ.
Το ματς ήταν στα πλαίσια της 2ης φάσης του σχολικού πρωταθλήματος βόλεϊ και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (24/2) στο κλειστό του Καρπενησίου. Άρχισε στις 10.30 το πρωί και ολοκληρώθηκε σε περίπου 30 λεπτά.
Το Λύκειο Κερασοχωρίου του Στέργιου Παπάζογλου προσπάθησε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα κόντρα σε μια αρκετά ανώτερη ομάδα. Πάλεψε και ήταν αρκετά μαχητικό, κερδίζοντας μάλιστα στο 2ο σετ 14 πόντους. Και φέτος το Κερασοχώρι κατέκτησε το πρωτάθλημα στον νομό μας, όμως ήταν αδύνατον να κάνει την υπέρβαση.
Το 4ο Γενικό Λύκειο Λαμίας του Γιώργου Κύρκου πήρε εύκολα την πρόκριση στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος, αφού ήταν το μεγάλο φαβορί για την επικράτηση. Κατέκτησε με μεγάλη διαφορά στο σκορ τα 2 σετ και πήρε εύκολα το «διπλό». Αρκετοί παίκτες έχουν παραστάσεις σε επίσημους αγώνες βόλεϊ.

Ρέφερι ο Λιάγκος
Ο γυμναστής Χρήστος Λιάγκος ήταν ο διαιτητής της αναμέτρησης.

Ήττα και πέρυσι
Το ΓΕΛ Κερασοχωρίου ηττήθηκε και πέρυσι από την συνέχεια του σχολικού πρωταθλήματος. Πέρυσι είχαν χάσει με 2-0 στα σετ εκτός έδρας από το 1ο Λύκειο Λαμίας. Οι αθλητές του ΓΕΛ Κερασοχωρίου δεν αγωνίζονται σε κάποια ομάδα βόλεϊ, αφού στον νομό μας δεν υπάρχει ανδρική ομάδα.

Με παραστάσεις βόλεϊ
Από πλευράς Φθιωτών ο πασαδάρος Αλέξης Κοντοκώστας συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Α2΄ με την Φθία Λαμίας. Ο Γιάννης Κατόπης αγωνίζεται στο παιδικό τμήμα της Φθία, ενώ ο λίμπερο Θάνος Κουκούλης ανήκει στον Γ.Σ. Λαμίας (Ομάδα της Α1΄).

Εκτός αποστολής
Για το 4ο Λύκειο Λαμίας δεν ταξίδεψαν στο Καρπενήσι οι εξής αθλητές: Ιωάννης Παππάς, Ιωάννης Σοφιάς, Χρήστος Καρανάσος και Γιώργος Καραγκούνης. Από τους γηπεδούχους απουσίαζε ο Γιώργος Ντάλλας.

Τα σετ
10-25, 14-25

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Κερασοχωρίου (Στέργιος Παπάζογλου): Κουρκουβής Β., Κουρκουβής Χ., Γερονίκος, Μακρής Β., Μακρής Σ., Φεγγούλης, Μάκκας, Κουτσούμπας, Γκαλιμάνης

4ο ΓΕΛ Λαμίας (Γιώργος Κύρκος): Ράπτης, Κατόπης, Κουκούλης, Κοντοκώστας, Τσούκας, Φούντας, Παναγιωτόπουλος, Κατσάρας

Διαιτητής: Χρήστος Λιάγκος
Κριτές: Φώντας Ζαχαρόπουλος & Δημήτρης Δημόπουλος





















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος