Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015

Γ.Σ. Αντίκυρας-Γ.Σ. Άτλας 3-2

Στο ται μπρέικ κέρδισε και στην έδρα του τον Άτλαντα ο Γ.Σ. Αντίκυρας με σκορ 3-2. Η ομάδα του Καρπενησίου πήρε τον δεύτερο βαθμό της στο πρωτάθλημα, διεκδικώντας μάλιστα και την πρώτη της νίκη.
Το ματς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (28/2) στο κλειστό του Διστόμου και άρχισε στις 11.30 το πρωί. Ήταν στα πλαίσια της 1ης εξ αναβολής αγωνιστικής του πρωταθλήματος βόλεϊ γυναικών της ΕΣΠΕΚΕΛ(3ος Όμιλος).
Ο Γ.Σ. Αντίκυρας του Δημήτρη Γουγούση ξεκίνησε καλύτερα το παιχνίδι και προηγήθηκε με 2-0 στα σετ. Εν συνεχεία δεν μπόρεσε να καθαρίσει το παιχνίδι και αυτό οδηγήθηκε στο τάι μπρέικ. Εκεί οι αθλήτριες της Βοιωτικής ομάδας κατάφεραν να επικρατήσουν με 15-12 και να πάρουν τους δυο βαθμούς της νίκης.
Ο νεανικός Άτλαντας του Χρήστου Μακρή παρά τα προβλήματα και τις πολλές απουσίες βασικών στελεχών έδειξε αρκετά ψυχικά αποθέματα. Ένα ματς θεωρητικά χαμένο το γύρισε στο 2-2 και το οδήγησε στο 5ο σετ. Εκεί όμως δεν κατάφερε να πάρει την πρώτη του νίκη και ηττήθηκε με 3-2.
Η ομάδα του Καρπενησίου έχει ακόμη δυο εντός έδρας αναμετρήσεις με Γ.Σ. Λαμίας και Α.Σ. Ιτέας, ενώ η ομάδα της Αντίκυρας ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Οι γηπεδούχες ανέβηκαν στην 3η θέση, φτάνοντας τους 9 βαθμούς, ενώ ο Άτλας είναι τελευταίος με 2 πόντους.

Ρέφερι ο Τσόκανος
Την αναμέτρηση σφύριξε ο προπονητής της Ιτέας Σταύρος Τσόκανος, ο οποίος έχει δίπλωμα διαιτητή πετοσφαίρισης. Η ομάδα του αγωνίστηκε λίγο αργότερα με τον Α.Ο. Λαμίας.

3-2 ξανά
Πριν από δυο εβδομάδες η Αντίκυρα είχε κερδίσει με 3-2 στο Καρπενήσι τον Άτλαντα. Με το ίδιο σκορ νίκησε και σήμερα στο γήπεδο του Διστόμου.

Πολλές απουσίες
Οι δυο ομάδες είχαν αρκετές απουσίες αθλητριών. Οι μεν γηπεδούχες αγωνίστηκαν με 7 αθλήτριες, οι δε φιλοξενούμενες με 8 αθλήτριες.

5 των παγκορασίδων
5 από τις 8 αθλήτριες του φιλοξενούμενου Άτλαντα είναι αθλήτριες της ομάδας των παγκορασίδων. Συγκεκριμένα πρόκειται για τις: Καββαδία, Τσιουγκρή, Καγκαρά, Κολαζά και Ρεσίτη. Οι νεαρές απέδειξαν ότι έχουν αρκετό ταλέντο, δείχνοντας αρκετά θετικά στοιχεία.

Τα σετ
25-23, 25-23, 20-25, 19-25, 15-12

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Αντίκυρας (Δημήτρης Γουγούσης): Μίχου, Μανιάτη, Νοικοκύρη, Μπαλακά, Ιωάννου, Σωτηρίου, Σιαμπάνη(λ)

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Χαντζοπούλου Χ., Χαντζοπούλου Μ., Τσιώνη, Καββαδία, Κολαζά, Τσιουγκρή, Καγκαρά(λ), Ρεσίτη

Διαιτητής: Σταύρος Τσόκανος

Φωτογραφία Αρχείου