Κυριακή 8 Φεβρουαρίου 2015

Κορασίδες: Π.Α.Κ.-Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας 3-0

Χωρίς να δυσκολευτούν οι κορασίδες της Π.Α.Κ. πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα,  επικρατώντας με 3-0 στα σετ του γειτονικού Άρη Σπερχειάδας.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή(8/2) στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Καρπενησίου και άρχισε στις 2 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου των κορασίδων της ΕΣΠΕΚΕΛ.
Η Πανευρυτανική Ακαδημία μετά από δυο ήττες κόντρα στον ισχυρό Α.Ο. Λαμίας πήρε την πρώτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Οι Καρπενησιώτισσες ήταν καλύτερες σε όλα τα σετ και τα κέρδισαν σχετικά εύκολα, φτάνοντας στο «καθαρό» 3-0.
Ο Άρης Σπερχειάδας του Βασίλη Γεωργιάδη μόνο στο τελευταίο τρίτο πρόβαλε αντίσταση, ωστόσο δεν μπόρεσε και σε αυτό το παιχνίδι να αποφύγει την ήττα. Οι αθλήτριες του Άρη μετρούν 3 ήττες στο φετινό πρωτάθλημα, αποκομίζοντας όμως αγωνιστικές παραστάσεις.
Την επόμενη (4η) αγωνιστική η Π.Α.Κ. την ερχόμενη Κυριακή (15/2) στις 2 το μεσημέρι παίζει στο ΔΑΚ Λαμίας με την τοπική Φθία, ενώ ο Άρης θα κάνει το ρεπό του. Η ομάδα του Καρπενησίου κατέκτησε τους πρώτους της βαθμούς στο πρωτάθλημα, φτάνοντας τους 4 ενώ η Σπερχειάδα ηττήθηκε για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι και έχει 2 πόντους, καθώς δεν είχε κατέβηκε στην εκτός έδρας πρεμιέρα με τον Γ.Σ. Λαμίας.

Διαιτητής η Μπαλωμένου
Την αναμέτρηση σφύριξε η προπονήτρια της Π.Α.Κ. Κατερίνα Μπαλωμένου, αφού η ΕΣΠΕΚΕΛ δεν όρισε αξιολογημένο διαιτητή. Να αναφέρουμε ότι κ. Μπαλωμένου έχει τελειώσει σχολή διαιτησίας στο βόλεϊ.

«Κοούτσαρε» ο Ζαχαρόπουλος
Τα κορίτσια των «πράσινων» καθοδήγησε από τον πάγκο ο άμεσος συνεργάτης της Κατερίνας Μπαλωμένου Φώντας Ζαχαρόπουλος.

Πρώτη νίκη
Οι κορασίδες της Π.Α.Κ. μετά από δυο ήττες από τον Α.Ο. Λαμίας κατέκτησαν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα. Πέρυσι η Ακαδημία είχε κατεβάσει την ομάδα παγκορασίδων.

«Ντεμπούταραν» 2
Την πρώτη τους παρουσία με τα χρώματα της Ακαδημίας έκαναν οι: Χριστίνα Μούτσι και Ευτυχία Χρυσικού.

Εύκολα στην επικράτηση
Η Π.Α.Κ. πήρε εύκολα και τα 3 σετ, με τον Άρη να προβάλλει περισσότερη αντίσταση στο 3ο σετ.

Τα σετ
25-12, 25-15, 25-18

Συνθέσεις Ομάδων

Π.Α.Κ. (Φώντας Ζαχαρόπουλος): Μακρή, Τσούμα, Ρετζέπη, Καρφή, Τσιώλη, Νικοπολίδη, Τσίγκα, Μούτσι, Χρυσικού

Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας (Βασίλης Γεωργιάδης): Σαρατζή, Λαθύρη, Παρασκευϊώτη, Γεράνη, Λαμπρακοπούλου, Φλέγγα, Γεωργιάδη, Τσιάκα, Τσιούνη, Σκαρλάτου

Διαιτητής: Κατερίνα Μπαλωμένου
Κριτές: Χριστίνα Νούλα & Κώστας Νιαβής











































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος