Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Α.Ο. Λαμίας-Γ.Σ. Άτλας 3-0

Ένα ακόμη νικηφόρο παιχνίδι για τον Α.Ο. Λαμίας, που επικράτησε για 3η φορά φέτος του Άτλαντα Καρπενησίου με 3-0.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (7/2) στο κλειστό του ΔΑΚ Λαμίας στο Χαλκιοπούλειο και ήταν στα πλαίσια της 10ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος γυναικών βόλεϊ της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ. Ξεκίνησε στις 4 το απόγευμα και την παρακολούθησαν γύρω στα 70 με 80 άτομα.
Ο Α.Ο. Λαμίας του Ηλία Αγγέλη συνέχισε τις πολύ καλές εμφανίσεις και ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο της Καρπενησιώτικης ομάδας. Πήρε εύκολα τα πρώτα δυο σετ και στην συνέχεια πήραν σημαντικό χρόνο συμμετοχής και οι νεαρές αθλήτριες του συλλόγου. Από τις νικήτριες ξεχώρισαν οι: Δήμητρα Ζαχαρή, Δήμητρα Διπλάρη και οι νεαρές Σπυριδούλα Κίσσα και Μαρίνα Τσιλαλή.
Ο Άτλας Καρπενησίου πάλεψε ένα ακόμη παιχνίδι, όμως γνώρισε νέα ήττα με 3-0 στα σετ. Ήταν αρκετά αξιόμαχος στο 3ο σετ, όπου κέρδισε 19 πόντους. Ευελπιστεί να «χαμογελάσει» στα 3 εντός έδρας παιχνίδια που εκκρεμούν κόντρα σε Ιτέα, Αντίκυρα και Γ.Σ. Λαμίας. Οι αθλήτριες του Άτλαντα συλλέγουν εμπειρίες στην πρώτη συμμετοχή του νεοσύστατου τμήματος του συλλόγου στο περιφερειακό πρωτάθλημα βόλεϊ.
Οι Λαμιώτισσες έχουν κατακτήσει και μαθηματικά την 1η θέση, συγκεντρώνοντας 18 βαθμούς. Αντίθετα ο Άτλας δεν έχει ακόμη βαθμολογική συγκομιδή. Ο Α.Ο.Λ. έχει 2 ματς λιγότερα και ο Άτλας 4.

Τις κατέβασε ο Σφακιανάκης


Ο προπονητής του Άτλαντα Χρήστος Μακρής, την ίδια ημέρα και ώρα είχε αγώνα με την Φθία Λαμίας, όπου είναι και εκεί προπονητής. Κατά συνέπεια την ομάδα κατέβασε ο έφορος του Άτλαντα Μιχάλης Σφακιανάκης.


Μαθηματικά 1ες
Ο Α.Ο. Λαμίας έχει κατακτήσει και μαθηματικά την 1η θέση στον 3ο Όμιλο, αφού σε 6 αγώνες μετράει νίκες με «καθαρό» σκορ έχοντας 18 πόντους. Θα διεκδικήσει την άνοδο στην Β΄ Εθνική στους αγώνες μπαράζ.

Ψάχνει το 1ο σετ
Ο Άτλας δεν έχει κατακτήσει ακόμη σετ στο πρωτάθλημα, έχοντας βγάλει ένα δύσκολο πρόγραμμα με αναμετρήσεων μακριά από το Καρπενήσι. Θα επιδιώξει να κατακτήσει βαθμό ή βαθμούς στις αναμετρήσεις μέσα στην έδρα του. Έχει ακόμη 4 παιχνίδια να δώσει.

Επέστρεψε η Παπαδοπούλου


Η Γεωργία Παπαδοπούλου του Α.Ο. Λαμίας επέστρεψε μετά από τραυματισμό και αγωνίστηκε στο 3ο σετ.


Αρκετές νεαρές
Ο Φθιωτικός σύλλογος και σε αυτό το ματς έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής σε κορίτσια μικρής ηλικίας, τα οποία αγωνίζονται και στα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αποτελούν το μέλλον του γυναικείου βόλεϊ στην Λαμία. Στα πρωταθλήματα υποδομής συμμετέχουν οι: Μαρίνα Τσιλαλή, Σπυριδούλα Κίσσα, Κωνσταντίνα Κακάβα και Βασιλική Κουτσή. Από πλευράς Άτλαντα με την ομάδα παγκορασίδων αγωνίζονται οι: Αλίκη Καγκαρά και Κατερίνα Ανδρεάκη.

Τα σετ
25-9, 25-8, 25-19

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Ο. Λαμίας (Ηλίας Αγγέλης): Κίσσα, Ντάλλα, Τσιλαλή, Κακάβα, Κουτσή, Παπαδοπούλου, Πολύζου, Ζαχαρή, Παπακαρμεζή(λ), Διπλάρη, Νικολίτσα

Γ.Σ. Άτλας (Μιχάλης Σφακιανάκης): Χαντζοπούλου Χ., Τσιώνη, Χαντζοπούλου Μ., Τσουβάλα, Γαλανού Β., Κυλερτζή, Ανδρεάκη, Καγκαρά, Μπούτσι (λ) 

Διαιτητές: Ηλίας Καλαντζής & Αργύρης Μαυράκης



























































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος