Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

Συνεχόμενες δράσεις για τα μέλη της Velouchi Free Ski Team


Στην Κρήτη για το 1st Pierra Creta Junior Ski που έγινε το τριήμερο 20-22 Ιανουαρίου βρέθηκαν τα μέλη της Velouchi Free Ski Team. Σκοπός τους ήταν να μυήσουν τους μικρούς Κρητικούς φίλους στην χιονοδρομία.
Συγκεκριμένα τα μέλη της ομάδας έφτασαν στους πρόποδες του Ψηλορείτη στην τοποθεσία «Άγιος Δράκος» Αρωγός της προσπάθειας ήταν ο Γιώργος Κλαουδάτος και μεταξύ άλλων εκπαιδευτές οι: Δημήτρης Μπάτζιος, Νεκτάριος Κολοκύθας και Κώστας Λελούδης από την Velouchi Free Ski Team, όπως και μέλη του «Αλπικού Ρυθμού» και του ΕΟΣ Χανίων.
Στις 14 Ιανουαρίου επιπλέον η Velouchi Free Ski Team βρέθηκε στο 1ο νηπιαγωγείο Καρπενησίου, για να δείξει και να εξηγήσει κάποια πράγματα στους μικρούς μαθητές του σχολείου, ελπίζοντας στην ανάδειξη μελλοντικών χιονοδρόμων. Ενώ συμμετείχε και σε 2ημερο τεστ που έγινε στα Καλάβρυτα, αντιπροσωπεύοντας την εταιρεία Elan. Να τονιστεί τέλος πως στις 30 Νοεμβρίου του περασμένου έτους παρακολούθησε το 1ο Athens Adventure Film Festival, βοηθώντας εθελοντικά το φεστιβάλ ταινιών δράσης, που περιελάμβανε ποδήλατο, κανό, σκι και αναρρίχηση.