Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Ανοίγει η χρονιά..κλείνει η σαιζόν κόντρα στον Έσπερο για το εφηβικό της Π.Α.Κ.


Το τελευταίο του παιχνίδι για την φετινή σαιζόν θα δώσει το εφηβικό τμήμα της Πανευρυτανικής Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης. Σε αδιάφορη βαθμολογικά εξ αναβολής αναμέτρηση θα αντιμετωπίσει την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στις 13:00 στο κλειστό γυμναστήριο Δήμου Καρπενησίου τον πανίσχυρο Έσπερο Λαμίας.
Το ματς είναι στα πλαίσια της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του 5ου Ομίλου του εφηβικού πρωταθλήματος της ΕΣΚΑΣΕ. Για την ίδια αγωνιστική ο Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου είχε κερδίσει στα χαρτιά με 20-0 εκτός έδρας τον Μώλο πριν από δυο εβδομάδες.
 Η Ακαδημία της Κατερίνας Μπαλωμένου στην δεύτερη συμμετοχή της στο πρωτάθλημα έχει μια νίκη στα χαρτιά κόντρα στον Μώλο και τρεις ήττες, μένοντας εκτός συνέχειας, αλλά συλλέγοντας πολλές χρήσιμες εμπειρίες.
Ο Έσπερος του Γιάννη Σοφογιάννη προκρίθηκε εύκολα ως πρώτος στην επόμενη φάση, κάνοντας το απόλυτο νικών. Διαθέτει καλαθοσφαιριστές, που αγωνίζονται με την ανδρική ομάδα στην Α΄ ΕΣΚΑΣΕ και είναι εκ των φαβορί και στην επόμενη φάση του θεσμού.
Ο αγώνας του πρώτου γύρου στο «Χαλκιοπούλειο» Λαμίας είχε λήξει υπέρ των γηπεδούχων με το εκκωφαντικό 106-41. Διαιτητής ορίστηκε ο έμπειρος Γιάννης Ευαγγελόπουλος.

Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτησίες:

Εφηβικό Πρωτάθλημα ΕΣΚΑΣΕ(5ος Όμιλος), 6η αγωνιστική(4-1-2015)

Π.Α.Κ.-Έσπερος Λαμίας Κλειστό Καρπενησίου
Διαιτητής: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτής: Θανάσης Γιαννόπουλος(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Μώλος-Πήγασος Αγίου Κωνσταντίνου 0-20 α.α.