Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Άρης Σπερχειάδας-Αίας Μοσχοχωρίου 73-61(58-58 κανονική διάρκεια)

Το δεύτερο «ροζ» φύλλο αγώνα κατέκτησε ο Άρης Σπερχειάδας, ο οποίος επιβλήθηκε στην παράταση σε μια ανοιχτή εντός έδρας αναμέτρηση με 73-61 του Αίαντα Μοσχοχωρίου, κάνοντας την μεγάλη ανατροπή.
Ο συναρπαστικός αγώνας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 25 Ιανουαρίου στο κλειστό γήπεδο Σπερχειάδας και ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Άρχισε στις 15:30.
Ο Άρης έχοντας τεράστια ψυχικά αποθέματα γύρισε το παιχνίδι και το οδήγησε στην παράταση. Στον έξτρα χρόνο αποδείχτηκε πιο ψύχραιμος και με ένα επιμέρους 15-3 πήρε την πολύτιμη νίκη. Ξεχώρισε την πρώτη του φετινή εμφάνιση ο σέντερ Δημήτρης Γιδαράκος, που σταμάτησε στους 20 πόντους. Το συγκρότημα του Δημήτρη Έλληνα βρίσκεται στην 2η θέση, μαζί με τη Π.Α.Κ. και έχει 5 βαθμούς (2 νίκες-1 ήττα).
Ο Αίας βρισκόταν σχεδόν σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού μπροστά στο σκορ, πραγματοποιώντας δυνατό ξεκίνημα. Στο τέλος του παιχνιδιού «κλάταρε» με αποκορύφωμα την παράταση. Ασταμάτητος φαντάζει ο Δημήτρης Μπέλλης, ο οποίος σημείωσε 30 πόντους. Η ομάδα του Άρη Κατσούλα είναι στην 4η θέση με 4 πόντους(1 νίκη-2 ήττες).
Οι Σπερχειαδίτες θα ταξιδέψουν στο Καρπενήσι, για να αγωνιστούν με τον Άτλαντα, ενώ το Μοσοχώρι θα τεθεί αντιμέτωπο στο ΔΑΚ Λαμίας με την Π.Α.Κ.

Αήττητος εντός
Μετά την νίκη επί της Δωρίδας στην πρεμιέρα ο Άρης Σπερχειάδας πέτυχε μια ακόμη νίκη στην έδρα του, κάνοντας το 2/2 μέσα σε αυτή.

Εντωπωσιακή «πρώτη»


Ο φοιτητής Δημήτρης Γιδαράκος (Φωτογραφία) ήταν ο πρώτος σκόρερ του Άρη, σημειώνοντας 20 πόντους.  Αγωνίστηκε για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα. Εξαιρετική εμφάνιση και για τον Φάνη Μαλισόβα, που πέτυχε 18 με 1 3ποντο. Διψήφιοι ήταν και οι: Ανδρέας Παπασάρας και Σωτήρης Στεφανής, που πέτυχαν από 16 ο καθένας με 2 και 1 εύστοχα 3ποντα αντίστοιχα.

Επόμενοι αντίπαλοι
Οι δυο ομάδες είναι οι αντίπαλοι των Ευρυτανικών ομάδων την ερχόμενη Κυριακή. Ο Άρης είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει ο Άτλας και ο Αίας η Π.Α.Κ.

Έπιασε τους 30


Συγκλονιστικός ήταν ξανά ο Δημήτρης Μπέλλης (Φωτογραφία) των φιλοξενούμενων. Πέτυχε 30 πόντους, σκοράροντας μάλιστα 3 φορές έξω από τα 6,75. Ακολούθησε με 12 και 2 τρίποντα ο captain Πρόδρομος Αργυρόπουλος.

Λίγοι οι σκόρερ
Και για τις δυο ομάδες σκόρερ χρίστηκαν μόλις 5 αθλητές από την καθεμία.

5 φάουλ ο Μαλισόβας 


Δεν ολοκλήρωσε το παιχνίδι ο Φάνης Μαλισόβας των γηπεδούχων, ο οποίος συμπλήρωσε 5 ατομικά φάουλ.

Τα δεκάλεπτα
11-20, 31-38, 41-50, 58-58, 73-61

Συνθέσεις Ομάδων

Άρης Σπερχειάδας (Δημήτρης Έλληνας): Καλοπήτας, Μαργαρίτης, Παπασάρας 16(2), Γιδαράκος 20, Τσιώτας, Λιάγκας, Μαλισόβας 18(1), Μπελαλής, Αλεξίου, Στεφανής 16(1), Δέδες, Παπανικολάου 3

Αίας Μοσχοχωρίου (Άρης Κατσούλας): Μετετές, Πάνος 9, Κατσούλας, Αργυρόπουλος 12(2), Μπέλλης 30(3), Αντωνόπουλος 6, Στεργίου, Τσόγκας 4, Δρίβας, Κρουστάλλης

Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Γιώργος Σαμαράς
Κριτές: Δημήτρης Γλωσσόπουλος & Ιωάννα Παπαματθαίου