Παρασκευή 16 Ιανουαρίου 2015

Εκτός έδρας αποστολή για τον Άτλαντα-Στόχος το 3Χ3


Το πρώτο παιχνίδι μακριά από το Καρπενήσι δίνει ο Άτλαντας, ο οποίος θέλει να κάνει το 3Χ3 κόντρα στην Ερατεινή και να διατηρηθεί στην κορυφή του ομίλου.
Η αναμέτρηση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο (17/1) στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην Ερατεινή Φωκίδας. Είναι στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Η ομάδα του Καρπενησίου μετά από αρκετό θα αγωνιστεί ξανά με στόχο να συνεχίσει τα νικηφόρα αποτελέσματα. Ο Άτλας κέρδισε στο Καρπενήσι Π.Α.Κ. και Αίαντα Μοσχοχωρίου και δίνει το πρώτο παιχνίδι μακριά από το Καρπενήσι.
Η Δωρίδα του Πάρι Παρασκευαΐδη έχει στραφεί και φέτος στην προώθηση νεαρών αθλητών και αποτελεί στην νεανικότερη ομάδα του ομίλου. Μετράει μόνο ήττες και έχει ως στόχο την αποκόμιση εμπειριών.

Θηβαίος ρέφερι
Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Θηβαίος Παναγιώτης Χουγιάζος. Δεύτερος διαιτητής δεν ορίστηκε από την ΕΣΚΑΣΕ.

Μόνο ήττες
Η Δωρίδα δεν έχει γευτεί φέτος την χαρά της νίκης, αφού προέρχεται από 3 αναμετρήσεις που γνώρισε την ήττα. Ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της για τον πρώτο γύρο του ομίλου.

Στις 25/1 το Σπερχειάδα-Μοσχοχώρι
Η άλλη αναμέτρηση του 4ου Ομίλου Άρης Σπερχειάδας-Αίας Μοσχοχωρίου θα πραγματοποιηθεί τελικώς την Κυριακή (25/1) στις 15.30, ανήμερα των Εθνικών εκλογών.

4η Αγωνιστική Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος) 17-1-2015

Α.Σ. Δωρίδα.-Γ.Σ. Άτλας Γήπεδο Ερατεινής 17-1-2015 15:00
Διαιτητής: Παναγιώτης Χουγιάζος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτής: Νικόλαος Δημόλας (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)