Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Α.Σ. Ιτέας-Γ.Σ. Άτλας 3-0

Με εξαιρετική παρουσία στα πρώτα δυο σετ της αναμέτρησης ο Α.Σ. Ιτέας πήρε την πρώτη του νίκη εντός γηπέδου με «καθαρό» σκορ 3-0 απέναντι στον Άτλαντα Καρπενησίου. Οι Ευρυτάνισσες ξεκίνησαν με το «αριστερό» τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις για το 2015.
Το ματς πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (24/1) στο κλειστό της Ιτέας και ήταν στα πλαίσια της 8ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου του πρωταθλήματος γυναικών βόλεϊ της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ. Άρχισε στις 1 το μεσημέρι και το παρακολούθησαν περίπου 50 φίλοι των γηπεδούχων.
Η Ιτέα του Σταύρου Τσόκανου ήταν εντυπωσιακή στα πρώτα δυο σετ του αγώνα, όπου «καθάρισε» με συνοπτικές διαδικασίες την νίκη, αφήνοντας τον αντίπαλο πολύ πίσω του σκορ. Στο 3ο σετ ωστόσο δεν μπόρεσε να έχει την ίδια απόδοση και λίγο έλλειψε στο τέλος να χάσει το τελευταίο σετ. Ξεχώρισε η έμπειρη αρχηγός Γιάννα Πούλου.
Ο Άτλας του Χρήστου Μακρή ξεκίνησε άσχημα τον αγώνα και είχε πολλά λάθη στην υποδοχή του, κάτι που δεν του επέτρεψε να πάρει αρκετές επιθέσεις. Έχασε πολύ εύκολα τα πρώτα δυο σετ, ωστόσο η μαχητικότητα των κοριτσιών λίγο έλλειψε να τους δώσει το 3ο σετ. Τα κορίτσια του Άτλαντα δεν εγκατέλειψαν σε καμία περίπτωση τον αγώνα και εάν η τύχη ήταν με το μέρος τους, ίσως είχαν μειώσει σε 2-1, αφού έχασαν το 3ο σετ με 25-23.
Την επόμενη (9η) ο Άτλας υποδέχεται στο Καρπενήσι στις 31 του μήνα τον Γ.Σ. Λαμίας και η Ιτέα θα κάνει το ρεπό της. Η ομάδα του Καρπενησίου παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό, ενώ η ομάδα της Φωκίδας έφτασε τους 6 βαθμούς, ανεβαίνοντας στην 3η θέση.

Η έμπειρη αρχηγός


Η αρχηγός του Α.Σ. Ιτέας Γιάννα Πούλου με την εμπειρία της έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην έμβαση του αποτελέσματος.

Δεύτερη νίκη
Ο «ΑΣΙ» μετά την νίκη με 0-3 στα χαρτιά με τον Γ.Σ. Αντίκυρας πήρε την πρώτη του νίκη εντός αγωνιστικού χώρου.

0/3
Η ομάδα του Καρπενησίου ηττήθηκε και στο 3ο της παιχνίδι με το ίδιο σκορ. Το 2015 μπήκε με άσχημο τρόπο για τις γυναίκες του Άτλαντα.

Χωρίς λίμπερο
Οι γηπεδούχοι του Σταύρου Τσόκανου αγωνίστηκαν σε όλη την διάρκεια της αναμέτρησης χωρίς λίμπερο.

Πρόβλημα στην υποδοχή
Οι «κόκκινες» του Χρήστου Μακρή είχαν μεγάλο πρόβλημα στην υποδοχή, αφού έγιναν αρκετά λάθη, τα οποία θα μπορέσουν να είχαν αποφευχθεί.

Ήταν μαχητικές
Παρότι όλα πήγαιναν στραβά στα πρώτα 2 σετ οι αθλήτριες του Άτλαντα ήταν μαχητικότατες, αφού στα σημεία έχασαν το τελευταίο σετ.

Απουσίες αδερφών Γαλανού
Για την ομάδα του Άτλαντα απουσίαζαν οι αδερφές Βελισσαρία και Ανθή Γαλανού, καθώς και η Χρύσα Σωτηροπούλου.

Τα σετ
25-9, 25-11, 25-23

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Σ. Ιτέας (Σταύρος Τσόκανος): Πούλου, Στρογγυλού, Χωνάκη, Μάκου, Τσώνου, Τσελέ, Κόλλια, Αγγελέτου Χ., Γάτου Αγγελέτου Ι., Βαλσάνη, Κακανά

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Ανδρέακη, Τσιουγκρή, Καββαδία, Κυλερτζή, Χαντζποπούλου Χ., Τσουβάλα, Τσιώνη, Χαντζόπουλου Μ., Μπούτσι (λ)

Διαιτητές: Κώστας Σακκελάρης & Γεωργία Σάλτα





























































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος