Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Άγραφα-Μυρίκη 2-1

Φιλικό παιχνίδι προπονητικού χαρακτήρα έδωσαν Άγραφα και Μυρίκη, με τα πρώτα να παίρνουν την άτυπη νίκη με σκορ 2-1.
Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Ιανουαρίου στο βοηθητικό γήπεδο του προπονητικού κέντρου Καρπενησίου, άρχισε στις 15:00 και είχε διάρκεια 80 λεπτών. Οι δυο ομάδες δεν είχαν αγωνιστική δράση το Σαββατοκύριακο, αφού τα Άγραφα έπαιζαν με την Φραγκίστα, που αποχώρησε από το πρωτάθλημα και η Μυρίκη έκανε το ρεπό της.
Τα Άγραφα είχαν σκόρερ στην φιλική αναμέτρηση τον Μιχάλη Νούλα με γκολ-πέναλτι και τον Χρήστο Κατσαρή, βρίσκοντας τον δρόμο προς τα δίχτυα από στημένες φάσεις. Η Μυρίκη μείωσε με τον πρώτο της σκόρερ στο πρωτάθλημα Κώστα Σταμούλη.
Νίκος Τριανταφυλλόπουλος και Σπύρος Κολόκας θέλησαν να κρατήσουν σε αγωνιστική ετοιμότητα τους ποδοσφαιριστές τους για το φίνις της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
Οι νικητές αντιμετωπίζουν την επόμενη εβδομάδα για την 11η αγωνιστική της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας την Κρέντη, ενώ οι «κόκκινοι» θα δώσουν ένα καθοριστικό παιχνίδι όσον αφορά την υπόθεση μπαράζ ενάντια στην Ποταμιά.

Η διακύμανση του φιλικού
 

Τα Άγραφα προηγήθηκαν 1-0 στο πρώτο μέρος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Μιχάλη Νούλα (Φωτογραφία Αριστερά). Ο Χρήστος Κατσαρής (Φωτογραφία Κέντρο) με απευθείας χτύπημα φάουλ στην επανάληψη διαμόρφωσε το 2-0 και ο Κώστας Σταμούλης (Φωτογραφία Δεξιά) μείωσε με σουτ σε 2-1.

2 40λεπτα


Οι δυο ομάδες αγωνίστηκαν σε φιλικό διάρκειας 80΄(2 40λεπτα) με ρέφερι τον Δημήτρη Αθανασόπουλο (Φωτογραφία) των Αγράφων.

Επανήλθε ο Γιόγιος-Έπαιξε ο Βλάχος

 












Κάτω από τα γκολπόστ των Αγράφων κάθισε ο βασικός της πορτιέρο Γιώργος Γιόγιος (Φωτογραφία Αριστερά), ο οποίος επανήλθε από τραυματισμό. Μετά από καιρό συμμετείχε και ο Κερασοβίτης ανασταλτικός μέσος Πάνος Βλάχος (Φωτογραφία Δεξιά).

Χωρίς πορτιέρο

 












Την εστία της Μυρίκης υπερασπίστηκε στο πρώτο ημίχρονο ο Πάνος Ιωάννου (Φωτογραφία Αριστερά) και στην επανάληψη ο Γιώργος (Α) Μπουμπουρής (Φωτογραφία Δεξιά), που άλλαξαν ρόλους στην επανάληψη. Ο Ιωάννου βρίσκεται στην Μυρίκη από το 2011 (Αποκτήθηκε από τον Μαγνησιακό), χωρίς να έχει καταγράψει κάποια επίσημη συμμετοχή και έχει ξεκινήσει προπονήσεις με τους «κόκκινους» ξανά.

«Πρώτη» για Ζήκα


Ο Μάκης Ζήκας ξεκίνησε στο βασικό σχήμα του Σπύρου Κολόκα. Θα αποκτηθεί από την Φραγκίστα, επιστρέφοντας στους «κόκκινους» μετά από 10 χρόνια.

Βοηθητική συμμετοχή «Κάτσα»


Με την Μυρίκη συμμετείχε ο Δημήτρης Κατσαδούρος (Φωτογραφία), ο οποίος αγωνιζόταν μέχρι πρόσφατα στον Εθνικό Φιλιππιάδας και αναζητά την επόμενη ομάδα της αξιόλογης καριέρας του.

Συνθέσεις Ομάδων

Άγραφα (Νίκος Τριανταφυλλόπουλος): Γιόγιος, Πλεξίδας, Ζανιάς, Σβερώνης, Πάτρου, Αθανασόπουλος, Δαράβαλης, Μπούκας, Βλάχος, Κατσαρής, Νούλας
Αγωνίστηκαν και οι: Μπλέντζος, Γραβιάς Ι., Κατσιφός

Μυρίκη (Σπύρος Κολόκας): Ιωάννου, Μπουμπουρής Γ.(Α), Ζαχαράκης, Παχής, Μπουμπουρής Γ.(Χ), Μαντέκας, Κοτρώνης, Ζήκας, Ντότσικας, Λέρης, Κατσαδούρος
Έπαιξαν και οι: Ζαλοκώστας, Σταμούλης, Καλύβας και Μπάρκας

Διαιτητής: Δημήτρης Αθανασόπουλος(Βοηθός Προπονητή Αγράφων)




























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος