Τρίτη 16 Δεκεμβρίου 2014

Σάρωσαν τα Πανελλήνια μετάλλια τα παιδιά του Α.Σ. Τae Kwon Do Ευρυτανίας

Επιτυχιών συνέχεια για τους αθλητές του Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας, που συμμετείχαν στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα kick boxing(Ανδρών-Γυναικών, Νέων Ανδρών-Νέων Γυναικών-Εφήβων-Νεανίδων-Παίδων-Κορασίδων, Παμπαίδων-Παγκορασίδων), σαρώνοντας τα μετάλλια!.  Το πρωτάθλημα πραγματοποιήθηκε το διάστημα 11-14 Δεκεμβρίου στο κλειστό στάδιο βαρέων αθλημάτων στα Άνω Λιόσια και συμμετείχαν 1500 αθλητές-τριες από όλη την χώρα.
Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα γίνεται υπό την αιγίδα της Π.Ο.Κ. και αποτελεί την μεγαλύτερη αναγνωρισμένη διοργάνωση στο άθλημα του kick boxing.
Η Σεμέλη Ζαρμακούπη(-37 kg) εντυπωσίασε ξανά, κατάφερε το απόλυτο, καθώς κατέκτησε δυο χρυσά μετάλλια στα στυλ kick light και light contact, κερδίζοντας την πρωτιά για 3η συνεχόμενη χρονιά. Ο Σπύρος Κολοκώτσιος(-57 kg) μετά από μεγάλη προσπάθεια και υπεροχή σε 6 αγώνες κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο στο στυλ light contact και ένα ασημένιο στο στυλ kick light, καταγράφοντας σπουδαία διπλή επιτυχία και αυτός.
 Ο Αλέξανδρος Τσιάλτας(-74 kg) ήταν και αυτός πρώτος στο στυλ light contact και τρίτος στο στυλ kick light. Η Ειρήνη Τασιούλη(+65 kg) αναδείχτηκε δεύτερη στο στυλ kick light, ενώ κατέκτησε ένα ακόμη χάλκινο μετάλλιο στην κατηγορία light contact, έχοντας στον τελικό ελάχιστη διαφορά πόντων. Στο στυλ kick light ο Βασίλης Ντάλλας(-52 kg) ήταν εξίσου δεύτερος, έχοντας ελάχιστη διαφορά πόντων στον τελικό.
Στην 3η θέση και στο χάλκινο μετάλλιο έφτασε ο Παναγιώτης Κοντοπάνος(-47 kg) στο στυλ light contact, αλλά και στο στυλ kick light . Ο Γιώργος Φέγγος(-59 kg) κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο light contact. Τέλος ο Νίκος Κατσούδας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στην κατηγορία full contact σε έναν δυνατό αγώνα.
Οι 8 αθλητές των Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη, που συνόδεψαν την αποστολή κατέκτησαν 4 χρυσά, 4 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια, συνεχίζοντας με εντυπωσιακές επιτυχίες. Η πολύ καλή δουλειά που γίνεται από τους δυο προπονητές του συλλόγου και η προσπάθεια των αθλητών επιβραβεύτηκε για άλλη μια φορά.