Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

Αίας Μοσχοχωρίου-Δωρίδα 65-33

Κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση ο Αίας Μοσχοχωρίου πέτυχε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα, επικρατώντας με διαφορά 32 πόντων(65-33) της Δωρίδας.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στο ΔΑΚ Λαμίας και άρχισε στις 12:30. Ήταν στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 4ου Ομίλου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Ο Αίας κυριάρχησε από το πρώτο δεκάλεπτο και έβαλε τις βάσεις για την επικράτηση του. Βρέθηκε μπροστά στο ημίχρονο με διαφορά +20. Εντυπωσιακός ήταν Στο 4ο δεκάλεπτο. όπου είχε ένα επιμέρους σκορ 21-3. Ξεχώρισε ξανά ο Δημήτρης Μπέλλης, που σταμάτησε στους 25 πόντους. Το Μοσχοχώρι συνέχιζει να «πυροβολεί» από τα 6,75, έχοντας 9 εύστοχες προσπάθειες. Το συγκρότημα του Άρη Κατσούλα έχει 3 βαθμούς(1 νίκη και 1 ήττα) και βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα μαζί με τον Άρη Σπερχειάδας.
Ο Α.Σ. Δωρίδα του Πάρι Παρασκευαΐδη συμμετείχε με πολλά νέα παιδιά για ακόμη μια φορά. Είχε ανταγωνιστική παρουσία στο 3ο δεκάλεπτο, όπου κατέβασε προσωρινά την διαφορά. Μόλις 3 αθλητές της βρήκαν τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι. Πρώτος σκόρερ με 14 πόντους ήταν ο Μίλτος Αλεξανδράτος. Σημαντική ήταν η απουσία του Γιώργου Γούναρη, ενώ απών ήταν και ο Γιάννης Χαμπέσης. Η ομάδα της Ερατεινής έχει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες.
Ο Αίας θα αντιμετωπίσει την 4η αγωνιστική εκτός έδρας στις 17 Ιανουαρίου τον Άρη Σπερχειάδας, ενώ η Δωρίδα θα τεθεί αντιμέτωπη στην Ερατεινή με τον «δικό» μας Άτλαντα Καρπενησίου.

Χωρίς νίκη
Το συγκρότημα της Φωκίδας παραμένει χωρίς νίκη μετά από τρεις αγώνες, που έχει δώσει.

Άπιαστος ο Μπέλλης 


Ακόμη μια πολύ καλή εμφάνιση πρόσθεσε στο ενεργητικό του ο δυναμικός Δημήτρης Μπέλλης (Φωτογραφία Αριστερά). Σημείωσε 25 πόντους, έχοντας και 3 εύστοχα 3ποντα. Ακολούθησε ο αρχηγός Πρόδρομος Αργυρόπουλος (Φωτογραφία Κέντρο), που σταμάτησε στους 12 με 2 3ποντα. Τρίτος σκόρερ και διψήφιος ήταν ο Βαγγέλης Τσόγκας (Φωτογραφία Δεξιά), ο οποίος είχε 11 πόντους (3 3ποντα).

Τα «μωρά» του Παρασκευαΐδη

Στα πολύ θετικά για τους φιλοξενούμενους η παρουσία 7 παιχτών κάτω των 20 ετών στην σύνθεση τους. Πρόκειται για τους: Γιάννη Καρπίδα, Αλέξανδρο Συνάνη(1995), Γιώργο Πέτσα, Παναγιώτη Χότζα(1998), Άρη Αλλάι, Μπάμ Μπάμι(1999) και Θανάση Κρικέλα(2000).

Από πλευράς νικητών ο 17χρονος Κώστας Πάνος κάλυψε ξανά την θέση «μικρού».


Ομάδα 3ποντου
Το Μοσχοχώρι εντυπωσιάζει και φέτος με τις επιδόσεις του στα 3ποντα. Στον αγώνα της Κυριακής σημείωσε 9 συνολικά.

Ο «εκτελεστής» Αλεξανδράτος 


Μόλις 3 αθλητές της Δωρίδας βρήκαν διχτάκι. Πρώτος σκόρερ με 14 πόντους, πετυχαίνοντας και 4 τρίποντα ήταν ο Μίλτος Αλεξανδράτος (Φωτογραφια Αριστερά), ο οποίος είναι ένας από τους καλύτερους σουτέρ του ομίλου έξω από τα 6,75. Ακολούθησε με 10 ο ποιοτικός Κώστας Τσόκας (Φωτογραφία Κέντρο), ενώ 9 με 1 τρίποντο είχε ο 16χρονος Παναγιώτης Χότζα (Φωτογραφία Δεξιά).

Τα δεκάλεπτα
18-11, 36-16, 44-30, 65-33

Συνθέσεις Ομάδων

Αίας Μοσχοχωρίου (Άρης Κατσούλας): Μετετές 3, Πάνος 3(1), Στεργίου, Αργυρόπουλος 12(2), Μπέλλης 25(3), Αντωνόπουλος 7, Τσόγκας 11(3), Κατσούλας, Καρκαβίτσας 4, Δρίβας

Δωρίδα (Πάρις Παρασκευαΐδης): Μπάμι, Λόλης, Κρικέλας, Χότζα 9(1), Καρπίδας, Αλλάι, Συνάνης, Σταθόπουλος, Τσόκας 10, Πέτσας, Αλεξανδράτος 14(4)

Διαιτητές: Γιώργος Ζάχος& Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)
Κριτές: Νίκος Καλαντζής& Διονύσης Αναγνώστου(Ανατολικής Στερεάς& Εύβοιας)