Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

ΓΕΛ Κερασοχωρίου-ΓΕΛ Ραπτοπούλου 2-1

Νίκη-πρόκριση με ανατροπή στο 2o μέρος πήρε το Γενικό Λύκειο Κερασοχωρίου, καθώς «λύγισε» την αντίσταση του Γενικού Λυκείου Ραπτοπούλου με σκορ 2-1.
Ο ημιτελικός του σχολικού πρωταθλήματος έγινε την Δευτέρα (1/12) στο γήπεδο του Κερασοχωρίου και άρχισε στις 12 περίπου το μεσημέρι. Διήρκησε μια ώρα και τον παρακολούθησαν αρκετοί μαθητές από τα δυο σχολεία.
Το ΓΕΛ Κερασοχωρίου έκανε κακό πρώτο ημίχρονο, όπου δεν κατάφερε να απειλήσει την αντίπαλη ομάδα και στα τελευταία λεπτά έμεινε και πίσω στο σκορ. Στην επανάληψη κυριάρχησε κατά κράτος, δημιούργησε ευκαιρίες και σκόραρε δυο τέρματα με τους: Χριστόφορο Γερονίκο και Χρήστο Κουρκουβή (Απευθείας κόρνερ) φτάνοντας στην ολική ανατροπή. Προηγουμένως ο Βασίλης Μακρής είχε δοκάρι για τους νικητές.
Το ΓΕΛ Ραπτοπούλου, παίζοντας πολύ καλά στο πρώτο μέρος και με καλές τοποθετήσεις στην άμυνα του πήρε κεφάλι στο σκορ στο 29o λεπτό με ένα πανέμορφο τέρμα του Χρήστου Μύτα. Η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη για τους «ακρίτες» αφού κατέρρευσαν στο δεύτερο μέρος και γνώρισαν την ήττα αποχαιρετώντας το σχολικό πρωτάθλημα. Ο μέσος Ηλίας Καμζέλης είχε δοκάρι στο 43o λεπτό.
Ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος θα γίνει την Τετάρτη (3/12) στο Καρπενησίου, όπου το Λύκειο Κερασοχωρίου θα παίξει με το ΕΠΑΛ Καρπενησίου.

Μαθητές εκατέρωθεν
Από μαθητές κατακλείστηκαν οι κερκίδες του Κερασοχωρίου. Βρέθηκαν μαθητές και των δυο σχολείων, όπου παρακολούθησαν την αναμέτρηση.


1 ώρα
Ο αγώνας κράτησε 60 λεπτά και παίχτηκαν 2 ημίχρονα των 30 λεπτών. Ξεκίνησε με αρκετή καθυστέρηση, λόγω του ιατρού αγώνα.

Χωρίς αλλαγή
ΓΕΛ Κερασοχωρίου και ΓΕΛ Ραπτοπούλου δεν έκαναν καμία αλλαγή και είχαν μόλις αποστολή 12 ποδοσφαιριστών και οι δυο. Για τους γηπεδούχους στον πάγκο έμεινε ο Βαγγέλης Ζανιάς και για τους φιλοξενούμενους ο Νίκος Πέτσας

Απουσία γυμναστών
Οι γυμναστές των δυο ομάδων απουσίαζαν και τους μεν γηπεδούχους κατέβασε ο καθηγητής του ΓΕΛ Κερασοχωρίου Θανάσης Παπαροϊδάμης και τους δε φιλοξενούμενους ο Γιώργος Παπαδήμος.


Τετάρτη ο τελικός
Ο τελικός του σχολικού πρωταθλήματος θα γίνει στο Καρπενήσι την Τετάρτη (3/12) στις 10.30 το πρωί. Θα αγωνιστούν το ΕΠΑΛ Καρπενησίου και το ΓΕΛ Κερασοχωρίου.

Δεν έπαιξε η Λάππα


Σε αυτή την αναμέτρηση δεν αγωνίστηκε η νεαρή μαθήτρια του Λυκείου Κερασοχωρίου Κατερίνα Λάππα, καθώς δεν της επετράπη να συμμετέχει.

Με φανέλες ομάδων
Το Λύκειο Κερασοχωρίου αγωνίστηκε φορώντας φανέλες της Κρέντης και το Λύκειο Ραπτοπούλου με φανέλες της Δόξας Ραπτοπούλου.


4 με συμμετοχές


Το Γενικό Λύκειο Ραπτοπούλου έχει 4 ποδοσφαιριστές με συμμετοχές πέρυσι στην Α΄ κατηγορία με την Δόξα. Πρόκειται για τους: Χρήστο Μύτα, Ηλία Κοτούλα (Φωτογραφία Δεξιά), Βαλάντη Στασινό (Φωτογραφία Αριστερά) και Θοδωρή Παπαδήμο (Φωτογραφία Κέντρο).


Α΄ Μέρος

Λίγες φάσεις
Το πρώτο 30λεπτο είχε λιγοστές καλές στιγμές, αφού οι δυο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη.

Μπροστά με Μύτα


Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους το Λύκειο Ραπτοπούλου πήρε «κεφάλι» στο σκορ. Ο Ηλίας Κοτούλας πάσαρε στον Χρήστο Μύτα, που από μακριά με πανέμορφο σουτ στο δεξί «παραθυράκι» του Γιάννη Φεγγούλη έκανε το 0-1. 



Οι καλύτερες φάσεις
15΄: Ο Γερονίκος πάσαρε στον Μακρή Σ., που σούταρε από κοντά και ο Παπαδήμος απέκρουσε με τα πόδια.
29΄: Ο Κοτούλας πάσαρε στον Μύτα, που με μακρινό σουτ έστειλε την μπάλα ψηλά στο δεξί «Γ» του Φεγγούλη 0-1.

Β΄ Μέρος

Κυριάρχησαν
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι του Κερασοχωρίου κυριάρχησαν και χάρης τα δυο γρήγορα τέρματα που πέτυχαν έφτασαν στην ολική ανατροπή.

Κοντά στην ισοφάριση


Οι γηπεδούχοι του ΓΕΛ Κερασοχωρίου έχασαν σημαντική στιγμή να ισοφαρίσουν στο 2ο λεπτό της επανάληψης. Ο Χριστόφορος Γερονίκος πάσαρε στον Βασίλη Μακρή (Φωτογραφία), που σούταρε μέσα από την περιοχή και δεξιά με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο δοκάρι του Θοδωρή Παπαδήμου και να φεύγει άουτ.

Στα ίσα


Το ματς ήρθε στα ίσα στο 37o λεπτό όταν ο Χριστόφορος Γερονίκος (Φωτογραφία) με χαμηλό σουτ στην δεξιά γωνία του ΓΕΛ Ραπτοπούλου ισοφάρισε σε 1-1. Ο Γερονίκος είχε σκοράρει και στον προημιτελικό με την Φραγκίστα.



Με κόρνερ του αρχηγού


Ο αρχηγός του ΓΕΛ Κερασοχωρίου Χρήστος Κουρκουβής (Φωτογραφία) χάρισε με δικό του τέρμα την νίκη-πρόκριση στην ομάδα του. Στο 41΄ ο ποδοσφαιριστής της Κρέντης με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από αριστερά διαμόρφωσε κάτω από έξαλλους πανηγυρισμούς το τελικό 2-1.




Προσπάθησε για «απάντηση» το Ραπτόπουλο


Η ομάδα του Λυκείου Ραπτοπούλου προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 43o λεπτό το όμορφο σουτ του Ηλία Καμζέλη (Φωτογραφία) από πλάγια αριστερά κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων. Ένα λεπτό νωρίτερα ο Γιάννης Φεγγούλης απέκρουσε σε κόρνερ σουτ του Ηλία Καμζέλη.

Οι καλύτερες φάσεις
32΄: Ο Γερονίκος πάσαρε στον Μακρή Β., που μπήκε στην περιοχή από δεξιά σούταρε και η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και έφυγε άουτ.
35΄: Μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ραπτοπούλου το πλασέ του Κουρκουβή Χ. εξ επαφής μπλόκαρε ο Παπαδήμος.
37΄: Ο Γερονίκος πλάσαρε από τα όρια της περιοχής και δεξιά χαμηλά στην δεξιά γωνία των φιλοξενούμενων και ισοφάρισε σε 1-1.
41΄: Ο Κουρκουβής Χ. με απευθείας εκτέλεση κόρνερ από αριστερά έγραψε το τελικό 2-1.
42΄: Σουτ του Καμζέλη από αριστερά απέκρουσε κόρνερ ο Φεγγούλης.
43΄: Σουτ του Καμζέλη από πλάγια αριστερά χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι των γηπεδούχων.
53΄: Μετά από τραγικό λάθος του Παπαδήμου, πλασέ του Ντάλλα πέρασε άουτ από το δεξί δοκάρι.

Πανηγύρισαν οι νικητές
Οι μαθητές του Λυκείου Κερασοχωρίου μετά την λήξη του αγώνα πανηγύρισαν όλοι μαζί την πρόκριση τους στον τελικό.





Κίτρινες Κάρτες
-

Διακριθέντες
ΓΕΛ Κερασοχωρίου: Κουρκουβής Χ., Μακρής Β., Μακρής Σ., Γερονίκος
ΓΕΛ Ραπτοπούλου: Μύτας, Καμζέλης

Συνθέσεις Ομάδων

ΓΕΛ Κερασοχωρίου (Θανάσης Παπαροϊδάμης): Φεγγούλης, Κουτσούμπας, Μακρής Σ., Κουρκουβής Β., Γκαλιμάνης, Μάκκας, Κουρκουβής Χ., Μακρής Β., Γερονίκος, Ντάλλας, Νορέτσι

ΓΕΛ Ραπτοπούλου (Γιώργος Παπαδήμος): Παπαδήμος Θ., Μπαρούτας, Τσιριμόκος, Στασινός, Πινακούλας, Μύτας, Καμζέλης, Βεργίνης, Κοτούλας, Καραβίδας, Γεωργαλής

Διαιτητής: Γιάννης Φλωράκης
1ος Βοηθός: Χρήστος Λιάγκος
2ος Βοηθός: Δημήτρης Δημόπουλος






























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος