Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

Οι 12 υποψήφιοι για το Δ.Σ. της ΕΠΣ Ευρυτανίας


Ολοκληρώθηκε η κατάθεση υποψηφιοτήτων  για τις εκλογές της ΕΠΣ Ευρυτανίας, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν την Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου στις 17:00 στα γραφεία της ένωσης. Θα συμμετάσχουν σε αυτές 12 άτομα, από τα οποία θα εκλεγούν τα 9 και θα μείνουν εκτός τα υπόλοιπα 3.
Στα αξιοσημείωτα η υποψηφιότητα του Δημήτρη Χρυσικού (Πρόεδρος της ΕΠΣΕ την 4ετια 2006-2010), ο οποίος είχε καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα όσον αφορά την εγκυρότητα των εκλογών του Φεβρουαρίου, που ανέδειξαν Πρόεδρο τον Γιώργο Παπαντζίμα. Αυτό είχε ως συνέπεια την ακύρωση και την επανάληψη τους, καθώς κρίθηκαν παράνομες. Τους τελευταίους 8 μήνες η ΕΠΣΕ λειτουργούσε με διοικούσα επιτροπή, που επιλέχτηκε από το Πρωτοδικείο. Την αποτελούσαν οι: Γιώργος Παπαντζίμας (Πρόεδρος), Γιάννης Ζαραβέλης, Νίκος Τσώνης, Γιώργος Λιάγκας, Σωτήρης Νικολάου, Διονύσης Βονόρτας, Κώστας Μάκκας, Πάνος Παπαδημητρίου και ο εκλιπών Κώστας Χούπας.
Δεν κατέβηκε στις εκλογές ο Δημήτρης Αθανασόπουλος, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα να συμμετάσχει σε αυτές, καθώς ανήκει ως ποδοσφαιριστής στην Μυρίκη. Στα αξιοσημείωτα η μη κάθοδος του Γενικού Γραμματέα και ιδρυτικού μέλους της ένωσης Διονύση Βονόρτα.
Δικαίωμα ψήφου έχουν οι ακόλουθες 13 ομάδες: ΑΠΟΚ, Αίολος, Μυρίκη, Κρέντη, Ποταμιά, Φραγκίστα, Άγραφα, Ραπτόπουλο, Παλαιοκατούνα, Κρίκελλο, ΑΕΚ, Απεραντιακός και Κεράσοβο. Αντίθετα δικαίωμα ψήφου δεν έχουν οι: Αγία Τριάδα, Μικρό Χωριό, Γρανίτσα, Ακαδημία, ενώ ο Άγιος Προκόπιος δεν έχει διοικητικό συμβούλιο.
Οι υποψηφιότητες επικυρώθηκαν από την διοικούσα επιτροπή την Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά οι 12 υποψήφιοι και οι ομάδες που τους υπέδειξαν:
Διώτης Σωτήρης(Παλαιοκατούνα)
Δροσίνης Νίκος(Κεράσοβο)
Ζαραβέλης Γιάννης(ΑΕΚ)
Θεοδωρογιάννης Θωμάς(Άγραφα)
Κατσίκης Βασίλης(Απεραντιακός)
Λιάγκας Γιώργος(Μυρίκη)
Μπούρας Βασίλης(Ποταμιά)
Παπαδημητρίου Πάνος(Φραγκίστα)
Παπαντζίμας Γιώργος(Ραπτόπουλο)
Πλατιάς Χαράλαμπος(ΑΠΟΚ)
π. Φεγγούλης Ευάγγελος(Κρέντη)
Χρυσικός Δημήτρης(Κρίκελλο)

* Ο Αίολος δεν υπέδειξε κάποιον υποψήφιο.