Τετάρτη 19 Νοεμβρίου 2014

Τα ρόστερ των «μονομάχων» της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ Π.Α.Κ. & Άτλαντα














Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης και Γ.Σ. Άτλαντας 2008 ρίχνονται στην «μάχη» του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ το ερχόμενο Σαββατοκύριακο και θα τεθούν από την πρεμιέρα κιόλας αντιμέτωπες σε μια Ευρυτανική «μονομαχία», που συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον.
Ο Άτλας συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν στο πρωτάθλημα, έχοντας ξεκάθαρο στόχο την άνοδο, που χάθηκε πέρυσι στις λεπτομέρειες. Η Ακαδημία είναι «πρωτάρα» στην διοργάνωση. Την τεχνική καθοδήγηση της Π.Α.Κ. έχουν οι Κατερίνα Μπαλωμένου (Α΄ Προπονητής) και Φώντας Ζαχαρόπουλος (Β΄ Προπονητής), ενώ του Άτλαντα ο πλέι μέικερ Άγγελος Σαμαντάς, μαζί με τον Πρόεδρο Γιάννη Μπουμπουρή.

Σας παρουσιάζουμε τα ρόστερ των δυο ομάδων:

Γ.Σ. Άτλαντας 2008


Παίχτης
Θέση
Ηλικία
Δημήτρης Σταλίκας
Γκάρντ
41
Σεραφείμ Κολοκύθας
Γκάρντ
16
Τάσος Καδάς
Γκάρντ
22
Κώστας Λέρης
Γκάρντ
21
Άγγελος Σαμαντάς
Γκάρντ
33
Παντελής Κωστής
Φόργουορντ
16
Δημήτρης Καντούνης
Φόργουορντ
25
Θωμάς Χονδρός
Φόργουορντ
27
Δημήτρης Λερογιάννης
Φόργουορντ
33
Κωνσταντίνος Λιάπης
Φόργουορντ
33
Πάνος Καλοπήτας
Σέντερ
31
Ταξιάρχης Κουτρομάνος
Σέντερ
33
Βασίλης Λάμπρου
Σέντερ
38

Νέα πρόσωπα αποτελούν οι: Πάνος Καλοπήτας (Από τον Άρη Σπερχειάδας, ομάδα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ), Σεραφείμ Κολοκύθας, Παντελής Κωστής (Αποκτήθηκαν από την Π.Α.Κ. και καταλαμβάνουν θέση «μικρού»), Δημήτρης Καντούνης (Αγωνιζόταν στον Ίκαρο Ικαρίας, ομάδα που πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα της ΤΕ ΕΟΚ Σάμου) και Βασίλης Λάμπρου (Πρώτο δελτίο). Με τον Άτλαντα προπονείται ο 19χρονος χαρισματικός Ίγκλι Οσμενάι, του οποίου δεν έχει εκδοθεί το δελτίο ούτε φέτος.
Από την περυσινή ομάδα δεν βρίσκονται στο φετινό ρόστερ οι: Μιχάλης Χαντζής, Σπύρος Ραχιώτης, Δημήτρης Σταμάτης, Νίκος Καραγκούνης (Δεν διαμένουν πλέον στο Καρπενήσι) και Χρυσόστομος Λιάπης (Μεταγράφηκε στην Π.Α.Κ.).

Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης


Παίχτης
Θέση
Ηλικία
Αποστόλης Πιπέρας
Γκάρντ
32
Νίκος Λαθύρης
Γκάρντ
30
Βασίλης Ρουμελιώτης
Γκάρντ
36
Θοδωρής Κατσαρός
Γκάρντ
16
Κώστας Νιαβής
Γκάρντ
16
Γιώργος Αρκουμάνης
Γκάρντ
33
Δημήτρης Σβερώνης
Γκάρντ
31
Χρήστος Νικόπουλος
Φόργουορντ
27
Λάμπρος Παπαδιάς
Φόργουορντ
33
Θοδωρής Τάκης
Φόργουορντ
16
Χρυσόστομος Λιάπης
Φόργουορντ
15
Γιώργος Σώκος
Φόργουορντ
33
Γιάννης Αναγνωστάκης
Φόργουορντ
26
Γιάννης Καγκαράς
Σέντερ
35
Πάνος Κρουστάλλης
Σέντερ
33

Καγκαράς, Λαθύρης, Πιπέρας, Σώκος και Ρουμελιώτης αγωνίστηκαν στο φετινό τουρνουά με την Π.Α.Κ. Κατσαρός, Νιαβής, Λιάπης (Έχει 1 συμμετοχή στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ με τον Άτλαντα) και Τάκης αποτελούν μέλη του εφηβικού τμήματος, ενώ ο Νικόπουλος έβγαλε το πρώτο του δελτίο πέρυσι στον Άτλαντα, χωρίς να συμμετάσχει με αυτόν. Σχεδόν όλοι οι αθλητές θα «ντεμπουτάρουν» σε επίσημη αναμέτρηση σε επίπεδο ανδρών.



Επιμέλεια: Δημήτρης Κολλημένος