Παρασκευή 21 Νοεμβρίου 2014

Με Ευρυτανική μονομαχία αρχίζει η Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ

 
Με τοπικό ντέρμπι αρχίζει το πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ, όπου αύριο Σάββατο 22 Νοεμβρίου στις 6 θα αναμετρηθούν η Πανευρυτανική Ακαδημία Καλαθοσφαίρισης με τον Άτλαντα Καρπενησίου.
Οι δυο ομάδες της πόλης μας θέλουν ένα νικηφόρο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Ο αγώνας θα γίνει στις 6 το απόγευμα στο κλειστό του Καρπενησίου και αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων της πόλης μας.
Η τυπικά γηπεδούχος Π.Α.Κ. αγωνίζεται για πρώτη φορά σε επίσημο πρωτάθλημα ανδρών, έχοντας ενισχύσει σημαντικά το ρόστερ της. Η Ακαδημία έχει ως κύριο στόχο την συμμετοχή σε αυτό το πρωτάθλημα νεαρών παιδιών για να μπορέσουν να πάρουν εμπειρίες. Προπονήτρια της ομάδας είναι η Κατερίνα Μπαλωμένου,
Ο τυπικά φιλοξενούμενος Άτλας έφτασε πέρυσι μια ανάσα από την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία και θα έχει και φέτος στόχο την άνοδο στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ. Έγιναν λίγες, αλλά και προσεκτικές κινήσεις στο ρόστερ, ώστε η ομάδα να παρουσιάσει ένα ακόμη πιο δυνατό σύνολο.
Το ματς θα σφυρίξει ο έμπειρος Γιάννης Ευαγγελόπουλος μαζί με τον Γιώργο Σαμαρά. Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου στις 5.30 το απόγευμα της Κυριακής ο τοπικός Άρης θα υποδεχτεί την Δωρίδα. Ρεπό θα πραγματοποιήσει το Μοσχοχώρι.

Με 2 εκπροσώπους
Πριν 12 μήνες ο νομός μας δεν είχε εκπροσώπηση στα εθνικά πρωταθλήματα μπάσκετ και φέτος έχει φτάσει να εκπροσωπείται από δυο συλλόγου στην Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.

Αλλαγές στα παιχνίδια
Και στα δυο παιχνίδια του 4ου ομίλου υπήρξαν αλλαγές. Το μεν παιχνίδι του Καρπενησίου άλλαξε μέρα και ώρα, αφού αρχικά είχε ορισθεί για τις 3 το μεσημέρι της Κυριακής, το δε ματς της Σπερχειάδας θα γίνει 30 λεπτά αργότερα και θα αρχίσει στις 5.30.


Το αναλυτικό πρόγραμμα και οι διαιτητές της 1ης Αγωνιστικής της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (4ος Όμιλος)  22/23-11-2014

Π.Α.Κ.-Γ.Σ. Άτλας 22-11-2014 Κλειστό Γήπεδο Καρπενησίου 18:00
Διαιτητές: Ιωάννης Ευαγγελόπουλος & Γιώργος Σαμαράς(Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Γιαννόπουλος & Λίλα Κλαουδάτου (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

Α.Σ. Άρης Σπερχειάδας-Α.Σ. Δωρίδας 23-11-2014 Κλειστό Γήπεδο Σπερχειάδας 17:30
Διαιτητές: Αλέκος Κοτσιμπός & Γιώργος Σαμαράς (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Ιωάννα Παπαματθαίου & Δημήτρης Γλωσσόπουλος (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)