Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2014

Αναβάλλεται και το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα


Την αναβολή όλων των εθνικών πρωταθλημάτων, επαγγελματικών και ερασιτεχνικών, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας στην συνεδρίαση της Παρασκευής.
Από τις 17 Νοεμβρίου και μέχρι νεωτέρας η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας δεν θα ορίζει διαιτητές για κανέναν αγώνα, μετά το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ, Χριστόφορου Ζωγράφου.
Αυτό σημαίνει ότι ο πρώτος γύρος της Α΄ ΕΠΣ Ευρυτανίας θα ολοκληρωθεί το Σαββατοκύριακο 29 και 30 Νοεμβρίου, ενώ μια εβδομάδα μετά(6 και 7 Δεκεμβρίου) θα γίνουν οι πρώτοι ημιτελικοί.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Το ΔΣ της ΕΠΟ σε σημερινή, έκτακτη, συνεδρίασή του αποφάσισε, ομόφωνα, μετά από πρόταση του Προέδρου κ. Σαρρή και με αφορμή τη δολοφονική επίθεση εναντίον του μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ Χριστόφορου Ζωγράφου, τα εξής.
1.Να μην ορίζει από τη Δευτέρα 17/11/2014 διαιτητές για όλους τους αγώνες όλων των Πρωταθλημάτων μέχρι η Πολιτεία και οι ΠΑΕ να διασφαλίσουν τη λήψη άμεσων μέτρων με στόχο την προστασία των εμπλεκομένων, με οποιαδήποτε ιδιότητα, στο ελληνικό ποδόσφαιρο.
2. Στην ίδια κατεύθυνση, η ΕΠΟ θα αναμένει και τις αποφάσεις των Προέδρων και ιδιοκτητών των ΠΑΕ των δύο Επαγγελματικών Λιγκών»