Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

Διέπρεψαν σε Λαμία & Αθήνα οι αθλητές του Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας


Σε διασυλλογικές διοργανώσεις συμμετείχε η αγωνιστική ομάδα του Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας. Τη Κυριακή 12 Οκτωβρίου στο κλειστό «Μιχάλης Μουρούτσος» στην Αθήνα ο σύλλογος συμμετείχες στο διασυλλογικό πρωτάθλημα μαζί με άλλους 300 αθλητές-τριες. Οι κατηγορίες που αγωνίστηκαν ήταν οι: παίδες-κορασίδες-έφηβοι-νεανίδες-άνδρες-γυναίκες.
Η Ειρήνη Σταΐκούρα(-44 κιλά), η Κωνσταντίνα Αρωνιάδα(-37 κιλά), η Μαρία Κονιαβίτη(-28 κιλά), η Αλεξάνδρα Δροσίνη(-54 κιλά),ο  Χαράλαμπος Μπαρμπούτης(-38 κιλά), ο Οδυσσέας Γραμματίκας(-45 κιλά), ο Σπύρος Κολοκώτσιος(-59 κιλά) και ο Χαράλαμπος Ζαχαράκης(-28 κιλά) κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο. Το χάλκινο κατέκτησαν η Σεμέλη Ζαρμακούπη στα -47 κιλά και ο Θανάσης Ντρίβας στα -55 κιλά.
Ο επόμενος αγώνες για τους αθλητές των Νίκου και Σταύρου Ζαρμακούπη σημειώθηκε στο ΔΑΚ Λαμίας στις 19-10. Πρόκειται για το διασυλλογικό πρωτάθλημα kick boxing «Olympus Fights», με την συμμετοχή 100 αθλητών-τριων στις ίδιες κατηγορίες με το προηγούμενο πρωτάθλημα.  Η Σεμέλη Ζαρμακούπη(-32 κιλά, kick light)ο Σπύρος Κολοκώτσιος(-57 κιλά, kick light) ήρθαν ισόπαλοι στον αγώνα, που έδωσαν. Ο Βασίλης Ντάλλας(-55 κιλά, kick light) κατέκτησε μια νίκη, ενώ είχε και μια ισοπαλία. Τέλος ο Γιώργος Φέγγος(-60 κιλά, kick light) ήταν νικητής στον αγώνα, που έδωσε.