Πέμπτη 9 Οκτωβρίου 2014

Πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα GTTC 3 Ευρυτάνες οδηγοί


Στον 4ο αγώνα GTCC-Δεξιοτεχνία Drift έλαβαν μέρος επιτυχώς δυο οδηγοί της Α.Λ.Α.Κ. Το event πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4 Οκτωβρίου στην παραλία Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο.
Στην κατηγορία Racing R4 ο Χρήστος Γαλάνης αναδείχτηκε 2ος με το Honda Civic Type R Turbo. Ο Σπύρος Τσιώνης με Subaru Vivio αναδείχτηκε 2ος στην κατηγορία Tuning T1+T2. Στην κατηγορία Open ο Χρήστος Γαλάνης αναδείχτηκε 1ος , ενώ ο Σπύρος Τσιώνης ήταν 3ος. Οι δυο Καρπενησιώτες οδηγοί βρίσκονται σε υψηλές θέσεις στην συνολική βαθμολογία των κατηγοριών τους μετά από 4 αγώνες επάθλου, όπως και ο Στάθης Φέγγος(Και αυτός με Honda Civic Type R Turbo).

Οι επιτυχίες των προηγούμενων αγώνων GTTC
Στον 1ο αγώνα της 11-5 στα Βραχνέικα της Πάτρας(Kartmania) o Σπύρος Τσιώνης αναδείχτηκε 3ος στην κατηγορία T1, ενώ ο Χρήστος Γαλάνης 2ος στην R4 και 1ος στην κατηγορία Open.
Στον 2ο αγώνα, που έγινε στον Kαρτόδρομο Αφιδνών(Αθήνα) στις 15 Ιουνίου ο Χρήστος Γαλάνης ήταν 1ος στην κατηγορία R4 και ο Στάθης Φέγγος 2ος. Στην κατηγορία Open ο Γαλάνης ήταν 3ος και ο Φέγγος 8ος. Ο Σπύρος Τσιώνης ήταν 7ος στην κατηγορία Τuning T1+T2.
Στον 3ο αγώνα, ο οποίος πραγματοποιήθηκε στην Καλαμάτα(San Nikolas) στις 20 Ιουλίου στην κατηγορία R4 ο Χρήστος Γαλάνης αναδείχτηκε 3ος, ενώ ο Στάθης Φέγγος 5ος. Ο Γαλάνης ήταν μάλιστα  1ος στην κατηγορία Open.