Δευτέρα 27 Οκτωβρίου 2014

«Χόρεψε» στο Dolce η ομάδα του Αίολου


Χτες βράδυ (26/10) πραγματοποιήθηκε η χοροεσπερίδα της ομάδας του Αίολου. Η εκδήλωση έγινε στην περιοχή του Ξηριά στο Dolce Café.
Το κοινό διασκέδασε υπό τους ήχους ζωντανής δημοτικής ορχήστρας μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Παράλληλα έγινε και  η κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς, που έγινε για την οικονομική ενίσχυση του σωματείου.
Παραβρέθηκαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές της πρωτοπόρου στο πρωτάθλημα ομάδας και σύσσωμη η διοίκηση του συλλόγου. Το παρών έδωσε ο Πρόεδρος Σεραφείμ Ράικος αλλά και τα υπόλοιπα στελέχη του Δ.Σ. που είναι οι: Ανδρέας Κυλλής, Περικλής Πλακιάς, Κώστας Οικονόμου και Γιάννης Λερογιάννης. Παρών ήταν επίσης ο επί σειρά δεκαετιών γενικός γραμματέας του Αίολου Σεραφείμ Λερογιάννης και τα αναπληρωματικά μέλη της διοίκησης Γιάννης Παρούτσας και Κώστας Σταμούλης αλλά και ο φίλος της ομάδας Σταύρος Μαντής. Απουσίαζε ο προπονητής της ομάδας Κώστας Γουλέτας, καθώς είχε επαγγελματικές υποχρεώσεις εκτός Ευρυτανίας. Αντίθετα στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο προκάτοχος του Γιώργος Χρυσαφόπουλος, που είναι και ενωσιακός προπονητής της ΕΠΣΕ.
Ακολουθεί πλούσιο φωτορεπορτάζ από την χοροεσπερίδα του Αίολου.













Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος