Τρίτη 14 Οκτωβρίου 2014

Απονεμήθηκαν τα διπλώματα προπονητικής στους Ζαχαρόπουλο & Μπαλωμένου


Τη Δευτέρα 13 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε σε εκδήλωση στο κλειστό του ΟΑΚΑ η απονομή των διπλωμάτων στους αποφοίτους της σχολής προπονητών μπάσκετ της Γ΄ Κατηγορίας.
Μεταξύ αυτών είναι οι δυο προπονητές της Π.Α.Κ. Φώντας Ζαχαρόπουλος και Κατερίνα Μπαλωμένου, που παρακολούθησαν επιτυχώς την σχολή, που έγινε τον περασμένο Μάιο.
Στην εκδήλωση παρόντες ήταν ο Υφυπουργός αθλητισμού Γιάννης Ανδριανός, ο πρόεδρος του ΣΕΠΚ Παναγιώτης Γιαννάκης, οι: Γιάννης Χρυσανθόπουλος, Σωκράτης Ηλιάδης και Λάκης Αναστασιάδης. Την Ε.Ο.Κ. εκπροσώπησαν οι: Κώστας Μίσσας, Αριστείδης Γολέμης, Τάκης Τσαγκρώνης και ο Πρόεδρος της επιτροπής Κώστας Αγγέλου.
Το δίπλωμα αποτελεί επιβράβευσης της προσπάθειας 4 ετών, που κάνουν οι δυο Ευρυτάνες προπονητές. Εύχονται από την μεριά τους το γεγονός αυτό να αποτελεί την απαρχή για τον νομό ματς, ώστε να ακολουθήσουν το όμορφο ταξίδι της προπονητικής και άλλα παιδιά από τον τόπο, που αγαπούν το άθλημα. Αισθάνονται ιδιαίτερα χαρούμενοι, που έχουν γνωρίσει άτομα, που έχουν χαρίσει πολλές στιγμές χαράς και περηφάνιας σε Εθνικό και συλλογικό επίπεδο. Στόχος τους είναι η προβολή του τόπου μας μέσω του αθλήματος της καλαθοσφαίρισης. Από την μεριά μας να τους συγχαρούμε και να τους ευχηθούμε να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο.