Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2014

Παγκορασίδες: Γ.Σ. Άτλας-Α.Μ.Σ. Κύνος Λιβανατών 0-3

Πρώτη ήττα γνώρισαν οι παγκορασίδες του Άτλαντα, αφού ηττήθηκαν μέσα στο Καρπενήσι από τον Κύνο Λιβανατών με το «καθαρό» 0-3.
Η αναμέτρηση διεξήχθη το Σάββατο (25/10) στο αθλητικό κέντρο Καρπενησίου και άρχισε στις 2 το μεσημέρι. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος των παγκορασίδων της Ε.Σ.ΠΕ.ΚΕ.Λ (2ος  Όμιλος).
Τα κορίτσια του Χρήστου Μακρή έκαναν «τραγικό» πρώτο σετ, όπου πραγματοποίησαν αρκετά λάθη και έχασαν με 5-25. Βρήκαν τον καλό τους εαυτό στην συνέχεια και έχασαν δύσκολα το δεύτερο και τρίτο σετ. Μάλιστα στο 3ο σετ είχαν προηγηθεί και με 20-19, όμως ηττήθηκαν τελικώς με 20-25. Οι μικρές Καρπενησιώτισσες συνέλλεξαν και νέες εμπειρίες, παίζοντας με μια δυνατότερη ομάδα σε σχέση με τον Α.Ο. Λαμίας και τον Άρη Σπερχειάδας.
Οι Λιβανάτες της Έφης Παπαϊωάννου ξεκίνησαν εντυπωσιακά το παιχνίδι και πήραν πολύ εύκολα το πρώτο σετ, δείχνοντας ότι θα κάνουν «περίπατο». Εν συνέχεια κέρδισαν πιο δύσκολα τα επόμενα σετ, φτάνοντας όμως στην «καθαρή» νίκη και τους 3 βαθμούς. Ο Κύνος έκανε το 3 στα 3 και έχει 9 βαθμούς, κάνοντας βήμα πρόκρισης για τους «8».
Την επόμενη (5η ) αγωνιστική ο Άτλας στις 1 Νοεμβρίου ταξιδεύει στον Άγιο Κωνσταντίνο για παίξει με τον τοπικό Πήγασο, ενώ ο Κύνος υποδέχεται στο γήπεδο του στο μεγάλο ντέρμπιτον Γ.Σ. Λαμίας. Η Φθιωτική ομάδα έφτασε τους 9 βαθμούς, ενώ ο Άτλας παρέμεινε στους 6.

Πρώτη ήττα
Οι αθλήτριες του Άτλαντα μετά από δυο επιτυχημένα αποτέλεσμα γνώρισαν την πρώτη τους ήττα στο πρωτάθλημα.

Ρέφερι ο Σακαρέλος
Τον αγώνα διεύθυνε ο Δημήτρης Σακαρέλος από τον Κύνο Λιβανατών, αφού ο έφορος του Άτλαντα Μιχάλης Σφακιανάκης (Είχε διευθύνει τα προηγούμενα δυο ματς) απουσίαζε. Σημαντική βοήθεια στον τομέα της διαιτησίας προσέφερε και ο Σεραφείμ Λερογιάννης.

Τα σετ
5-25, 21-25, 20-25

Συνθέσεις Ομάδων

Γ.Σ. Άτλας (Χρήστος Μακρής): Τσιουγκρή, Καββαδία, Κολαζά, Καγκαρά, Ρεσίτη, Γυφτομήτρου, Τσιούνη, Οικονόμου, Τάσιου, Φέγγου

Α.Μ.Σ. Κύνος Λιβανατών (Έφη Παπαϊωάννου): Σουροπάνη, Σκρέτη, Κατσιάνου, Μαντέλου, Μελέτη, Μπαμπά, Μπακάρα Α, Γκορίτσα, Σακαρέλου, Ταφράλη, Μπακάρα Ε.

Διαιτητής : Δημήτρης Σακαρέλος
Κριτές: Μαρία Χαντζοπούλου & Σεραφείμ Λερογιάννης














































Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος