Πέμπτη 18 Σεπτεμβρίου 2014

Γύρισαν με σημαντικές εμπειρίες Κολοκώτσιος & Ντάλλας


Στο παγκόσμιο πρωτάθλημα kick boxing εφήβων-νεανίδων του Ρίμινι της Ιταλίας συμμετείχαν οι νεαροί αθλητές του Α.Σ. Tae Kwon Do Ευρυτανίας Βασίλης Ντάλλας και Σπύρος Κολοκώτσιος, αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες και μοναδικές παραστάσεις.
Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε το διάστημα 6-14 Σεπτεμβρίου. Συμμετείχαν 2245 αθλητές από 61 χώρες, εκ των οποίων 54 Έλληνες. Αρχηγός αποστολής ήταν ο πρόεδρος της Π.Ο.Κ. Μιχάλης Τριανταφύλλου.
Ο Κολοκώτσιος έλαβε μέρος στην κατηγορία light contact και kick light στα -57 κιλά. Κληρώθηκε δυο φορές με τον ίδιο αθλητή, βρέθηκε στην 10αδα, χάνοντας με πολύ μικρή διαφορά.
Ο Ντάλλας συμμετείχε στην κατηγορία light contact και kick light, χάνοντας στις παρατηρήσεις από Κροάτη αθλητή στην πρώτη κατηγορία, ενώ στην δεύτερη κατηγορία, που έφτασε στην 6αδα έχασε στα σημεία από Σλοβάκο αθλητή.
Το πρόγραμμα προετοιμασίας είχαν αναλάβει οι προπονητές του συλλόγου Νίκος και Σταύρος Ζαρμακούπης. Ο δεύτερος ήταν μεταξύ των 9 προπονητών, που βρέθηκαν στην Ιταλία, συνοδεύοντας τους δυο Ευρυτάνες νεαρούς.