Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Θερμή υποδοχή στην Ρώσικη υπερδύναμη ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Στο Καρπενήσι βρίσκεται από το βράδυ της Πέμπτης 4 Σεπτεμβρίου η σπουδαία 6 φορές πρωταθλήτρια Ευρώπης ΤΣΣΚΑ Μόσχας από την Ρωσία. Ο «κόκκινος στρατός» κατέφτασε στις 21:10 στο Hotel Spa Montana, στο οποίο θα διαμείνει έως τις 18 του μηνός.
Την όμορφη τελετή της υποδοχής ετοίμασαν οι άνθρωποι και η διεύθυνση του ξενοδοχείου Montana. Παραβρέθηκαν επίσης στην υποδοχή οι Αντιδήμαρχοι Δήμου Καρπενησίου Κλεομένης Λάππας και Ταξιάρχης Κουτρομάνος, τα νεαρά παιδιά του πολιτιστικού συλλόγου Καρπενησίου συνοδευόμενα από τους χοροδιδασκάλους Γιάννη Χαλκιά και Δήμητρα Λάππα, προσφέροντας από ένα λουλούδι σε κάθε μέλος. Προπονητής των Ρώσων είναι ο Έλληνας άλλοτε βοηθός τεχνικού του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στον Παναθηναϊκό Δημήτρης Ιτούδης, ενώ στο τεχνικό τιμ υπάρχουν ακόμη δυο Έλληνες. Το ρόστερ  των εγχώριων πρωταθλητών Μοσχοβίτων και 4ων πέρυσι στην Ευρώπη αποτελούν οι ακόλουθοι 14 αθλητές:  Βίκτορ Χριάπα (Αρχηγός), Μίλος Τεόντοσιτς (Πρώην άσος του Ολυμπιακού), Αλεξέι Ζοζούλιν, Νάντο Ντε Κολό, Άαρον Τζάκσον, Βιτάλι Φριντζόν, Μανούτσαρ  Μαρκοισβίλι, Σόννι Γουίμς, Αντρέι Βοροντσέβιτς, Ιβάν Στρέμπκοφ, Αλεξάντερ Κάουν, Πάβελ Κορόμπκοφ, Ντεμέτρις Νίκολς, και Κάιλ Χάινς (Έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό) Ο Σέρβος Τεόντοσιτς απουσιάζει λόγω της συμμετοχής του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ισπανίας. Ο Γάλλος διεθνής Νάντο Ντε Κολό βρίσκεται στο Καρπενήσι με σπασμένο το χέρι, καθώς την τελευταία στιγμή έχασε το Παγκόσμιο της Ισπανίας λόγω του τραυματισμού του.
Στο Καρπενήσι θα δοθούν  φιλικά παιχνίδια με τον Απόλλωνα Πάτρας (14-8) και τα Τρίκαλα (16-8). Εν συνεχεία θα αγωνιστούν στην Θεσσαλονίκη στο Nick Galis Cup (20-21 Σεπτεμβρίου)
Βοηθοί του κ. Ιτούδη είναι οι: Ντάριλ Μίντλετον (Παλαιός άσος του Παναθηναϊκού), Ανδρέας Πιστιόλης και Αντόν Γιουντίν. Γυμναστές είναι οι: Κώστας Χατζηχρήστος και Ευγκένι Μπούριν, φυσιοθεραπευτής ο Άσκερ Μπάρτσο και τιμ μάνατζερ ο Βασίλι Κοζλόβτσεβ.
Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι μια παγκόσμιας εμβέλειας ομάδα. Η άφιξη της αποτελεί το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός του 2014 για το Καρπενήσι. Το Montana είχε φιλοξενήσει επίσης τον Παναθηναϊκό και την Εθνική μπάσκετ. Την Παρασκευή 5-9 θα αρχίσουν οι διπλές προπονήσεις επί Ευρυτανικού εδάφους.





























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος