Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Στο «σύνορο» προπονείται η ομάδα της Κρέντης-Τον ρόλο του προπονητή και φέτος ο Νίκος Βούρτσας

Την προετοιμασία της εδώ και 3 ημέρες έχει ξεκινήσει η ομάδα της Κρέντης, η οποία προπονείται στο γήπεδο του Κερασοχωρίου. Οι προπονήσεις γίνονται υπό τις οδηγίες του μέσου Νίκου Βούρτσα, ο οποίος θα έχει και φέτος τον διπλό ρόλο του παίκτη-προπονητή.
Στόχος της Κρέντης είναι να δημιουργηθεί ένα αξιόμαχο σύνολο, το οποίο δεν θα μπορεί να καταβάλλει εύκολα κάποιος αντίπαλος. Ήδη η μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας έχει ενισχυθεί αρκετά με τις προσθήκες των Λάμπρου Γούλα, Δημήτρη Σερπάνου και Γιώργου Βούρτσα.
Το παρών στην πρώτη προπόνηση την Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου έδωσαν οι ακόλουθοι 12 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων είναι αρκετοί νεαροί: Νίκος Βούρτσας, Σπύρος Τσέτσος, Βασίλης Μπισμπίκης, Θανάσης (Ν) Ντάλλας, Γιάννης Φεγγούλης, Βαγγέλης Μπύρος, Σπύρος Μπύρος, Προκόπης Γκούρλιας, Παύλος Κουτσούμπας, Γιάννης Μάκκας, Γιώργος Βούρτσας και Άρης Σταθουλόπουλος.  Έντονη ήταν και η διοικητική παρουσία στην πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Με τον ίδιο παίκτη-προπονητή
Για 2η συνεχή χρονιά τον ρόλο του παίκτη-προπονητή θα έχει ο 32χρονος μέσος Νίκος Βούρτσας, που βρίσκεται στην ομάδα από την ίδρυση της και ύστερα.

Ματς τον Οκτώμβρη
Η ομάδα θα δώσει το πρώτο της επίσημο παιχνίδι στις αρχές Οκτωβρίου με τον ΑΠΟΚ στο Καρπενήσι, αφού τον Σεπτέμβριο δεν θα παίξει στο κύπελλο. Η Κρέντη προκρίθηκε χωρίς αγώνα στα ημιτελικά.

Οι διοικητικοί
Το παρών την Τετάρτη στο γήπεδο του Κερασοχωρίου έδωσε ο Πρόεδρος της ομάδας Κώστας Λάππας, ο Χρυσόστομος Μάκκας αλλά και οι πρώην παράγοντες Κώστας Μάκκας και π. Ευάγγελος Φεγγούλης, που θα είναι κοντά στην ομάδα χωρίς να έχουν την τρέχουσα χρονική στιγμή διοικητική θέση.

Καθημερινές προπονήσεις
Οι Κρεντιώτες πραγματοποιούν πρόγραμμα καθημερινών προπονήσεων στο γήπεδο του Κερασοχωρίου, το οποίο θα αποτελέσει την έδρα τους, εφόσον γίνουν οι απαραίτητες διορθώσεις.

Με Β. Μπισμπίκη


Το μοναδικό απόκτημα της ομάδας που έδωσε το παρών στην πρώτη προπόνηση ήταν ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο 27χρονος αποκτήθηκε ως ελεύθερος από την Φραγκίστα.

Φιλικό στο χόρτο
Οι Κρεντιώτες αναμένεται να κλείσουν το πρώτο τους φιλικό παιχνίδι την ερχόμενη εβδομάδα με αντίπαλο ομάδα του Καρπενησίου. Η αναμέτρηση θα δοθεί σε γήπεδο του Καρπενησίου.

Νίκος Βούρτσας (Παίκτης-Προπονητής Κρέντης): «Θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια, ώστε έδρα μας να είναι το Κερασοχώρι»


Σχετικά με την έναρξη της προετοιμασίας και για την φετινή ομάδα της Κρέντης ανέφερε τα εξής: «Είχαμε αρκετές δυσκολίες και  την τελευταία στιγμή αποφασίσαμε ότι θα συμμετάσχουμε στο πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε όσο το δυνατό να είμαστε συσπειρωμένοι σαν ομάδα. Οι μεταγραφές που κάναμε μπορεί να μην ήταν πάρα πολλές, απλά πήραμε παίκτες που πιστεύαμε σε θέσεις που εμφανίζαμε κάποια κενά. Θα έρθουνε και τα καινούργια παιδιά, για να δέσουν με εμάς που είμαστε ήδη στην ομάδα. Είμαστε τόσα χρόνια ομάδα, έχουμε έναν βασικό κόσμο. Με την επιστροφή και του αδελφού μου του Γιώργου, θα γίνουμε ακόμη πιο ανταγωνιστικοί.»
Για στόχους της ομάδας ανέφερε τα ακόλουθα: «Θα προσπαθήσουμε παιχνίδι με παιχνίδι να παίρνουμε ότι μας αντιστοιχεί ξεχωριστά. Θα μπαίνουμε μέσα να το χαρούμε. Προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να βγάλουμε πράγματα. Το τι θα καταφέρουμε ο χρόνος θα το δείξει. Οι παίκτες πρέπει να δείχνουν την απαραίτητη κατανόηση και να ξέρουνε όλοι θα πάρουν χρόνο, αν και όλα τα παιχνίδια θα είναι ντέρμπι. Όλοι οι παίκτες θα πάρουν τον απαραίτητο χρόνο συμμετοχής.»
Σχετικά με το γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει στο Κερασοχώρι είπε: «Εγώ προσωπικά και οι παίκτες θα εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια που έχουμε, ώστε έδρα μας να είναι το Κερασοχώρι. Γιατί πιστεύω ότι κατεβήκαμε φέτος για το χωριό, οπότε θα ήταν άδικο να φύγει η έδρα από εδώ. Δεν θα έχει καμία ουσία να έχουμε ως έδρα το Καρπενήσι.  Όλες οι ομάδες θα πρέπει να δοκιμάζονται σε οποιαδήποτε έδρα, όπως είναι το Κερασοχώρι, η Φραγκίστα και να περάνανε από όλες τι έδρες, ώστε να βγαίνει έτσι και ο καλύτερος. Αυτή την στιγμή έχει χαθεί η ουσία της έδρας.  Έχουμε 2 γήπεδα, παίζουν 7 ομάδες και δεν έχει κανένα πλεονεκτήματα ο γηπεδούχος. Θα προσπαθήσουμε σαν ομάδα να έχουμε την έδρα μας στο Κερασοχώρι και να είναι το δυνατό μας σημείο. Κάνω έκκληση εγώ προσωπικά και οι παίκτες να βοηθήσει και ο Δήμος και η ΕΠΣ, ώστε το γήπεδο μας να πάρει την απαραίτητη άδεια , να γίνουν οι αλλαγές, ώστε να πάρει την αδειοδότηση.»




Φωτογραφίες: Ευρυτανικός Παλμός