Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Μπασκετικές Προβλέψεις (9/9)


Μετά το σοκ του ελληνικού αποκλεισμού το μουντομπάσκετ συνεχίζεται σήμερα, έχοντας μπει για τα καλά στο ζουμί της διοργάνωσης. Σήμερα διεξάγονται τα δύο πρώτα παιχνίδια των προημιτελικών, οι νικητές των οποίων θα μονομαχήσουν στον πρώτο ημιτελικό. 

ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

 








Μεγάλο παιχνίδι αναμένεται σήμερα, με την Τουρκία να το έχει πιστέψει για τα καλά και την Λιθουανία να παρουσιάζει προβλήματα. Αν δεν ήταν ο Βαλαντσιούνας σε δαιμονιώδη μέρα την Κυριακή, οι Νεοζηλανδοί θα έπαιζαν σήμερα και όχι οι Λιθουανοί. Ο σέντερ των Ράπτορς έπαιζε μόνος του στην τέταρτη περίοδο και γλίτωσε την ομάδα του από το στραπάτσο. Η απουσία ποιοτικού πλειμέικερ είναι κάτι παραπάνω από εμφανής στο επιθετικό κομμάτι και κάνει τους Λιθουανούς να βασίζονται πολύ στο παιχνίδι μέσα από το ζωγραφιστό. Οι Τούρκοι κατάφεραν και γύρισαν από την κόλαση στο παιχνίδι με τους Αυστραλούς και να πουβρίσκονται στους 8. Τρομερή ανατροπή με δύο τρίποντα του Πρέλτζιτς στο τελευταίο λεπτό. Η αυτοπεποίθησή τους έχει ανέβει στα ύψη, ποιότητα διαθέτουν αναμφισβήτητα και πάνε σήμερα για την πρόκριση στην ζώνη των μεταλλίων. Ποιός τους ξεγράφει πλέον άραγε; 
ΠΡΟΤΑΣΗ 2(+8.5) ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.61 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ UDER 145.5 ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.60 

ΣΛΟΒΕΝΙΑ-Η.Π.Α.

 








Εδώ, για ευνόητους λόγους δεν έχουμε να πούμε πολλά. Οι Σλοβένοι έπαθαν αυτό που δεν ήθελε κανείς, βγήκαν δεύτεροι στον όμιλο και παίζουν σήμερα με τις ΗΠΑ. Στους 16 κέρδισαν σχετικά εύκολα τους Δομινικανούς και σήμερα θα ψάξουν την υπέρβαση. Οι Αμερικάνοι θα ήθελαν πολύ να συναντήσουν κάποια δυσκολία σήμερα για να μην φτάσουν τόσο εύκολα στον τελικό, αλλά δεν είναι και τόσο εύκολο με τις διασταυρώσεις που έτυχαν. Οι Σλοβένοι ίσως μπορέσουν να κάνουν, αυτό που έκανα οι Τούρκοι, να τους δυσκολέψουν δηλαδή για δύο, τρία δεκάλεπτα, αλλά μέχρις εκεί. Πάμε σε πιο ειδικά στοιχήματα επιμένοντας στον Χάρντεν, που σήμερα θα παίξει περισσότερο και στοχεύοντας στο συνήθως, μουδιασμένο πρώτο δεκάλεπτο των Αμερικανών. 
ΠΡΟΤΑΣΗ 1η ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΣΛΟΒΕΝΙΑ (+ 7.5) ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.75 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΧΑΡΝΤΕΝ ΣΥΝΟΛΟ ΠΟΝΤΩΝ ΟΒΕΡ 12.5 ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.87

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Λελούδης