Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Μπασκετικές Προβλέψεις (3/9)


Πλήρη αγωνιστική σήμερα, 5η μέρα του Παγκοσμίου κυπέλου με όλες τις ομάδες να επιστρέφουν στην δράση και την αγωνία όσον αφορά την πρόκριση να μεγαλώνει. Χθεσινός απολογισμός: πολύ καλά τα πήγαμε χτες με 2/3 προβλέψεις.
Η Ουκρανία όχι απλά δεν έχασε με διαφορά, αλλά κέρδισε κιόλας, επιβεβαιώνοντας την γνώμη μας για την Τουρκία. Αργότερα βγήκε και το ο 153.5 στο Αυστραλία-Λιθουανία. Το σερί των 6 επιτυχημένων σωστών προβλέψεων χάλασε η Φινλανδία, που έχασε από τους Δομινικανούς. Πάμε στα σημερινά... 

ΜΕΞΙΚΟ-ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

 








Ανεβασμένη η Αυστραλία, έδειξε χτες ενώπιον όλων τον λόγο που την πιστεύουμε σαν ομάδα. Κέρδισε στα ίσα την Λιθουανία, όντας από την αρχή μπροστά στο σκορ χωρίς να φοβηθεί τους σκληρούς Λιθουανούς (ας είναι καλά τα αδέρφια Λαβρίνοβιτς). Στην επίθεση βρήκε για άλλη μια φορά πολλές λύσεις, αν και λίγο έλειψε στο τέλος να πληρώσει την απειρία της και να χάσει τη νίκη. Οι Μεξικάνοι κέρδισαν εύκολα την Ανγκόλα και με νίκη απέναντι στην Κορέα αύριο παιρνούν στην επόμενη φάση. Περιμένουμε και σήμερα πολύ σκορ από την Αυστραλία.  
ΠΡΟΤΑΣΗ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ ΟΒΕΡ 83.5 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.75 

ΝΕΑ ΖΗΝΛΑΝΔΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ 

 








Μύλος έγινε ο όμιλος, όπως αναμενόταν κάτω από την Αμερική, ειδικά μετά την χτεσινή νίκη των Δομινικανών απέναντι στην Φινλανδία. Ακόμη και οι Νεοζηλανδοί, που έχουν τρεις ήττες διεκδικούν πρόκριση. Οι Ουκρανοί πάντως έδειξαν χτες ότι είναι το φαβορί για την δεύτερη θέση και δεν είναι διατεθειμένοι να γκρεμίσουν σήμερα ότι έχτισαν χτες. 
 ΠΡΟΤΑΣΗ 2(-3.5)  
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.83 

ΕΛΛΑΔΑ-ΚΡΟΑΤΙΑ 

 








Το πρώτο πραγματικά πολύ μεγάλο τεστ για την εθνική μας. Καλέιται να δείξει σήμερα την δυναμική της απέναντι σε έναν σχεδόν ισάξιο αντίπαλο. Με νίκη σήμερα βάζει τους Κροάτες για τα καλά από κάτω και πάει για την πρώτη θέση αύριο με την Αργεντινή. Τεστ χαρακτήρα λοιπόν. Οι Κροάτες καλούνται να αντιδράσουν μετά την τεράστια σφαλιάρα που δέχθηκαν από τους Σενεγαλέζους. Έχουν την ποιότητα να το κάνουν. Τον χαρακτήρα όμως; Πολλά ερωτήματα μαζεύτηκαν σε ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Η εθνική μας υπό την καθοδήγηση του Φώτη Κατσικάρη θα μπει στο γήπεδο ξέροντας τι θέλει με σκοπό να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι. Από την άλλη στην Κροατία το κλίμα μυρίζει μπαρούτι μετά και τις δηλώσεις του Ρέπεσα, ότι θα ήθελε να είχε γεννηθεί εκτός Βαλκανίων. Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα δεδομένα, η ζυγαριά γέρνει ελάχιστα προς τα αριστερά. 
ΠΡΟΤΑΣΗ 1  
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.83 

ΙΣΠΑΝΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

 








Τελευταίο και ίσως καλύτερο παιχνίδι της ημέρας αυτό, ιδανικό επακόλουθο του παιχνιδιού της εθνικής μας. Οι Ισπανοί έχουν συντρίψει μέχρι στιγμής όποιον βρήκαν στο διάβα τους και το ίδιο θέλουν να κάνουν και σήμερα. Οι πρωταθλητές Ευρώπης, Γάλλοι έχουν παίξει δύο ματς στο πόντο και δείχνουν ένα επίπεδο κάτω σε σχέση με πέρυσι. Αυτό το ξέραμε εξαρχής βέβαια. Από το σημείο αυτό όμως μέχρι να δίνεται χάντικαπ 15,5 πόντοι σε ένα τέτοιο παιχνίδι υπάρχει μεγάλη διαφορά κατ' εμέ. Οι Γάλλοι έχουν και την ποιότητα και τις προσωπικότητες για να βάλουν δύσκολα στους Ισπανούς και ως ένα σημείο θα το κάνουν και σήμερα. 
ΠΡΟΤΑΣΗ 2 (+15.5)  
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.90 

Προτείνεται, ως καλύτερος τρόπος πονταρίσματος τα παιχνίδια να παίζονται μονά αποδεκτά. Έτσι εξασφαλίζεται ασφαλέστερο και μεγαλύτερο κέρδος, αν ποντάρετε έξυπνα. 
Έξτρα προτάσεις: ΤΟΥΡΚΙΑ-ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ 2 (2.70) ΣΕΡΒΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ 1 (2.45) 
Δύο προτάσεις με μεγαλύτερο ρίσκο προτείνονται ως έξτρα και όχι στο βασικό παιχνίδι, για όσους θέλουν μεγάλες αποδόσεις. Το μόνο σίγουρο είναι ότι και αυτά τα παιχνίδια θα είναι ιδιαίτερα αμφίροπα και ευχάριστα για τον ουδέτερο παρατηρητή και λάτρη του μπάσκετ. 

Υ.Γ. Για την εθνική μας θα πούμε περισσότερα αύριο, έχοντας εικόνα του καθοριστικού σημερινού παιχνιδιού με τους hrvatska.

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Λελούδης