Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Μπασκετικές Προβλέψεις (2/9)


Απόλυτα πετυχημένη ήταν η χτεσινή μέρα για την στήλη μας με τα δύο σημεία να επαληθεύονται εύκολα, για όποιον παρακολούθησε τα παιχνίδια.
Σήμερα διεξάγονται οι αγώνες για τον τρίτο και τέταρτο όμιλο, με τις αναμετρήσεις να είναι πιο αμφίρροπες σε σχέση με χτες. Ξεκινάμε... 

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΤΟΥΡΚΙΑ

 








Ανεξήγητα, μεγάλο φαβορί για το συγκεκριμένο παιχνίδι έγινε η Τουρκία μετά το καλό πρώτο ημίχρονο που έκανε απέναντι στην Αμερική. Η αλήθεια είναι ότι οι Αμερικάνοι εξεπλάγησαν από τους Τούρκους και το πως διάβασε το παιχνίδι τους ο Αταμάν, αλλά αν ήταν σε κάποιον άλλο όμιλο θα έβλεπαν ακόμη περισσότερα. Δεν ξεγελιέμαι πάντως από το ημίχρονο αυτό της Τουρκίας, που την θεωρώ κακή ως ομάδα βάσει του ταλέντου που διαθέτει. Οι Ουκρανοί μετά την νίκη της πρεμιέρας ηττήθηκαν στο ντέρμπι με την Φινλανδία και πρέπει να τρέξουν για να προλάβουν την δεύτερη θέση. Θεωρώ μεγάλα τα χάντικαπ που βλέπω και θα πάω σε μια ασφαλή επιλογή για μένα, με τον κίνδυνο να διαψευστώ πανηγυρικά. 
ΠΡΟΤΑΣΗ 1 (+7.5)  
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.75

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

 








Το πρώτο ουσιαστικά παιχνίδι που θα συναντήσει κάποια δυσκολία, τουλάχιστον θεωρητικά, είναι αυτό για την Λιθουανία. Σε έναν εύκολο όμιλο χωρίς να έχει φορτσάρει έχει κάνει το 2/2 και συνεχίζει. Απέναντί της η Αυστραλία, που μετά την ήττα της πρεμιέρας κέρδισε εύκολα την Κορέα κάνοντας το πρώτο βήμα για την κατάληψη της τρίτης θέσης και την αποφυγή της Αμερικής στον επόμενο γύρο. Αν μπορεί να ανέβει ένα σκαλί παραπάνω στον όμιλο πρέπει να το δείξει σήμερα. Αν και την πιστεύω σαν ομάδα, όπως δήλωσα και στην πρεμιέρα, δεν θα την εμπιστευτώ σήμερα, καθώς παρουσιάζει σημαντικά κενά στην αμυντική της λειτουργία. Παιχνίδι με το σύνολο πόντων θα κάνουμε. 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΟΒΕΡ 153.5  
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.75

ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ-ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

 








Το είπαμε και επιβεβαιωθήκαμε ότι η Φινλανδία είναι πολύ καλύτερη ομάδα από αυτό που έδειξε στην πρεμιέρα με τους Αμερικάνους. Στην δεύτερη αγωνιστική κέρδισε τους Ουκρανούς και πλέον έχει προβάδισμα ως προς την κατάληψη της δεύτερης θέσης. Ουσιαστικά, συνεχίζει από εκεί που το άφησε πέρυσι στο Ευρωμπάσκετ όντας η ευχάριστη έκπληξή του. Οι Δομινικανοί παρουσιάζουν ένα ανταγωνιστικό πρόσωπο και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα παλέψουν μέχρι τέλους την πρόκριση. Πήραν την must νίκη απέναντι στη Νέα Ζηλανδία και συνεχίζουν. Πραγματικά εκπληκτικός παίκτης ο Φραντσίσκο Γκαρσία. Σε μια ομάδα που ξεχωρίζει σαν την μύγα μες το γάλα ξέρει πότε θα πάρει το σουτ, πότε θα δημιουργήσει, πότε θα αφήσει το παιχνίδι στους συμπαίκτες του. 
ΠΡΟΤΑΣΗ 1 (-4.5)  
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.90

Υ.Γ. Όποιο και αν είναι το ταξίδι αυτής της Εθνικής, μέχρι όσο ψηλά ή χαμηλά και να φτάσει, ένα είναι σίγουρο. Αυτή η ομάδα ξέρει πάντα να κρατάει την σημαία μας ψηλά. Πολύ όμορφο μπάσκετ από την ομάδα του Κατσικάρη, που δείχνει στο γήπεδο, όσα ο ίδιος είχε δηλώσει στην αρχή της προετοιμασίας ότι θέλει να εφαρμόσει. Διαφορετικό μπάσκετ από αυτό που είχαμε συνηθίσει. Άμυνα, κλεψίματα, αιφνιδιασμοί, γρήγορο παιχνίδι. Ξεκάθαροι ρόλοι στην ομάδα και δώδεκα παίκτες που προσφέρουν ΟΛΟΙ αυτό που χρειάζεται η ομάδα από αυτούς. 

Υ.Γ.1. Το σημαντικότερο απ' όλα, χαμηλά η μπάλα. Μην ξεχνάμε πως ξεκινήσαμε την φετινή απόπειρα από πέρυσι τον Σεπτέμβρη. Με την μπάλα χαμηλά όλα μπορούν να γίνουν.

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Λελούδης