Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Μπασκετικές Προβλέψεις (1/9)


Ένας πόντος της Αργεντινής ήταν αυτός που μας στέρησε χτες το απόλυτο, κατά τ' άλλα οι εκτιμήσεις βγήκαν και μας οδήγησαν στο ταμείο. Σήμερα τα πράγματα είναι πιο δύσκολα, καθώς αγώνες θα διεξαχθούν μόνο για τους δύο πρώτους ομίλους και οι επιλογές λιγοστεύουν. Πάμε να δούμε. 

ΙΡΑΝ-ΣΕΡΒΙΑ

 








Σάκος του μποξ είναι το Ιράν μέχρι στιγμής έχοντας δεχθεί δύο τριαντάρες από Ισπανία και Βραζιλία και σήμερα λογικά θα συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό. Δεν έχει δείξει κάτι ιδιαίτερο ούτε επιθετικά ούτε αμυντικά. Οι Σέρβοι έχασαν χτες στα τελευταία δευτερόλεπτα μια μεγάλη νίκη απέναντι στους Γάλλους που θα τους ανέβαζε ένα σκαλί παραπάνω στον όμιλο. Τέτοια παιχνίδια σαν το σημερινό έδειξαν προχτές ότι τα καθαρίζουν εύκολα και το ίδιο αναμένεται να κάνουν και σήμερα. Εμείς πάντως θα ασχοληθούμε με την επιθετική τους συγκομιδή. 
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΑ ΟΒΕΡ 79.5  
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.75

ΠΟΥΕΡΤΟ ΡΙΚΟ-ΕΛΛΑΔΑ











Ήρθε η ώρα να ασχοληθούμε και με την δική μας εθνική ομάδα, η οποία μέχρι στιγμής τα πάει περίφημα. Σήμερα αναμένεται το πρώτο ματς με αυξημένο βαθμό δυσκολίας, αν και οι μέχρι στιγμής εμφανίσεις του Πουέρτο Ρίκο μαζί με τους χθεσινούς τραυματισμούς των Αρόγιο και Βασάλο, ίσως αλλάζουν τα δεδομένα. Και για τους δύο πάντως δεν είναι σίγουρο ότι δεν θα παίξουν. Χτες με την ήττα τους από την Σενεγάλη έκαναν την μεγαλύτερη μέχρι στιγμής έκπληξη του τουρνουα. Η νίκη εύκολα ή δύσκολα θα έρθει, στοιχηματική αξία δεν βρίσκεις, γι' αυτό πάμε στο σύνολο πόντων.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΥΝΟΛΙΚΟΙ ΠΟΝΤΟΙ ΟΒΕΡ 152.5  
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.70

2 Στοιχηματικές προτάσεις από τον Μιχάλη Λάμπρου
ΓΚΡΟΙΤΕΡ ΦΙΡΤ-ΣΕΝΤ ΠΑΟΥΛΙ ΟΒΕΡ 2.5 ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.80
ΟΦΗ-ΒΕΡΟΙΑ 1 ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 2.15

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Λελούδης