Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014

Στοιχηματικές προβλέψεις (12/9)


Αγαπητοί αναγνώστες είμαστε και σήμερα κοντά σας με ένα κουπόνι γίγας κυριολεκτικα. Βέβαια η επανέναρξη των πρωταθλημάτων, μετά από τους αγώνες των εθνικών ομάδων είναι πάντα δύσκολη και κρύβει παγίδες.
Έχουμε λοιπόν ένα κουπόνι για όλα τα γούστα το σαββατοκύριακο. Πάμε να κάνουμε προθέρμανση σήμερα με 4 ματσάκια.

ΑΖΑΞΙΟ-ΣΑΤΟΡΟΥ
Είχε βρει ρυθμό πριν την διακοπή η Αζαξιό και προσαρμοζόταν στην κατηγορία. Έχει δυνατή έδρα και απέναντι στην ακίνδυνη εκτός έδρας Σατορού μπορεί να πάρει το ματς. 
ΠΡΟΤΑΣΗ 1
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.75

ΒΑΛΕΝΣΙΕΝ-ΚΡΕΤΕΙΓ
Στο διάστημα της διακοπής έκανε 2 καλές μετάγραφες η Βαλενσιέν που θα την βοηθήσουν αρκετά στην συνέχεια. Προσαρμόζεται σιγά σιγά και αυτή στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Έχει καλή ψυχολογία απέναντι σε μια Κρετέϊγ που θα έχει εκτός για το συγκεκριμένο ματς τους 2 αμυντικούς της καθώς και μια απουσία στο κέντρο. Πάμε και εδώ με την έδρα. 
ΠΡΟΤΑΣΗ 1
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 2.20

ΛΥΩΝ-ΜΟΝΑΚΟ
Στο συγκεκριμένο ματς θα έχει πολλές επιστροφές η Λυών. Από την άλλη η Μονακό μετά τις πολλές μεταγραφικές απώλειες θέλει να δώσει απαντήσεις. Και οι δυο θα έχουν από ένα γκολ πιστεύω. Θα κυνηγήσουμε ένα ακόμη.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 2.5
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 2.20

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ
Όσοι έχουν παρακολουθήσει κάποιο φετινό ματς της Λεβερκούζεν θα έχουν ενθουσιαστεί. Είναι ικανή για μεγάλα πράγματα φέτος και διαθέτει μεγάλη ικανότητα στο σκοράρισμα. Η Βέρντερ όσο πάει και μικραίνει ως σύλλογος τα τελευταία χρονιά. Θα παμε με τα πολλά γκολ εδώ με την ελπίδα να βοηθήσει και η Βέρντερ.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 3.5
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 2.15

Αυτά για σήμερα
Επειδή οι αποδόσεις είναι καλές μπορούμε να πάμε και με ένα συστηματάκι 3-4
Τα λέμε πάλι αύριο με προτάσεις για πολλά παιχνίδια
 
Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου