Κυριακή 17 Αυγούστου 2014

Πρώτη συγκέντρωση για τους πρωταθλητές του Βελουχίου

Την Κυριακή 17 Αυγούστου στις 5 το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου για πρώτη φορά οι ποδοσφαιριστές του Βελουχίου. Είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν με τον νέο τους τεχνικό Λάκη Αναστασόπουλο.
Οι ποδοσφαιριστές συγκεντρώθηκαν στα γραφεία της ομάδας, όπου τους μοιράστηκε αθλητικό υλικό και υπήρξε ομιλία από τον προπονητή Λάκη Αναστασόπουλο. Η πρώτη προπόνηση θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο στις 7 το απόγευμα της Τρίτης (19/8).
Στην πρώτη συγκέντρωση της ομάδας παραβρέθηκαν οι εξής 14 ποδοσφαιριστές: Άλεξ Μπακαλίδης, Τάκης Σαϊτης, Δημήτρης Ρεσίτης, Κώστας Κρίντας, Πάνος Κουτσονίκας, Μπάμπης Παπαϊωάννου, Σάκης Τσιλίκας, Δημήτρης Σερπάνος, Ηλίας Μυρισιώτης, Πάνος Λιάγκας, Τόμι Χρυσαφόπουλος, Μπάμπης Καρβέλης, Φλοριάν Μπούτσι και Ανδρέας Πάτρου.
Την διοίκηση της ομάδας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος Δήμος Αθανασίου και οι Ανδρέας Κατσακιώρης και Νεκτάριος Καρδαμπίκης.

Νέα εποχή με Λάκη


Η ομάδα του Βελουχίου γυρίζει σελίδα και έχει πλέον στον πάγκο της τον Λάκη Αναστασόπουλο, ο οποίος έχει φορέσει για αρκετά χρόνια την φανέλα του συλλόγου. Πρόθεση του Μακεδόνα τεχνικού είναι να δουλέψει και φέτος με αρκετά νέα παιδιά.

Προπόνηση την Τρίτη
Η πρώτη προπόνηση του Βελουχίου θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη (19/8) στις 7 το απόγευμα στο Δημοτικό στάδιο Καρπενησίου.

4 αποκτήματα
Στην πρώτη συγκέντρωση παραβρέθηκαν και τα πρώτα 4 αποκτήματα της ομάδας. Πρόκειται για τους Δημήτρη Ρεσίτη, Πάνο Λιάγκα, Τόμι Χρυσαφόπουλο και Ανδρέα Πάτρου.



Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος