Συνεχίζεται με προπονήσεις στο γήπεδο του Ξενοδοχείου Avaris στην περιοχή του Κεφαλόβρυσου η προετοιμασία της Νέας Αθλητικής Ένωσης Αγράφων. Οι προπονήσεις είναι απογευματινές και γίνονται με την συμμετοχή αρκετών ποδοσφαιριστών.
Στην προπόνηση της Τρίτης που βρέθηκε στο γήπεδο το ''Evrytania Sport'' προπονήθηκαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Χρήστος Κατσαρής, Βαγγέλης Αθανασόπουλος, Μιχάλης Ράπτης, Κώστας Λελούδης, Ηλίας Τσιγαρίδας, Κώστας Γιαννιώτης, Γιώργος Γιόγιος, Μιχάλης Νούλας, Λάμπρος Σβερώνης, Δημήτρης Μπισμπίκης, Άκης Τσιούμας, Λάμπρος Αθανασούλιας, Θοδωρής Κατσαρός, Γιώργος Πλεξίδας, Γιάννης Δαράβαλης, Πάνος Μαντέκας και Βαγγέλης Ζανιάς. Απέχει από τις προπονήσεις ο αρχηγός Κώστας Καλύβας.
Διοικητικές εκπλήξεις
Μέσα στις επόμενες αναμένεται να ανακοινωθεί η διοίκηση της ομάδας. Στο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει θα έχουμε αρκετές εκπλήξεις, καθώς συμμετέχουν Δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αγράφων, αλλά και πρώην παράγοντες του Απεραντιακού και του Κερασόβου.
Απογευματινές προπονήσεις
Οι προπονήσεις είχαν διακοπεί τις προηγούμενες ημέρες και ξεκίνησαν ξανά την Δευτέρα (25/8). Οι ποδοσφαιριστές μέρα με την μέρα ανεβάζουν σταδιακά στροφές με το βάρος να δίνεται κυρίως στην φυσική κατάσταση.
Ανακοινώνονται μεταγραφές
Κοντά σε συμφωνία με αρκετούς ποδοσφαιριστές βρίσκεται η Νέα Αθλητική Ένωση Αγράφων. Αρκετοί από αυτούς προπονούνται με την ομάδα και αναμένεται να αποκτηθούν και επίσημα τις προσεχείς ημέρες. Πρόκειται για τους: Πάνο Μαντέκα, Βαγγέλη Ζανιά από το Κεράσοβο, Γιώργο Πλεξίδα από την Ποταμιά, Γιάννη Δαράβαλη, Πάνο Μπλέντζο από τον Απεραντιακό και Πάνο Βλάχο από την Κρέντη.
Ο νεαρός πλάγιος μπακ Κώστας Γιαννιώτης (Φωτογραφία Αριστερά) ολοκληρώνει τις προσεχείς εβδομάδες την στρατιωτική του θητεία και υπολογίζεται κανονικά από τον προπονητή του Νίκο Τριανταφυλλόπουλο. Μαζί με την υπόλοιπη ομάδα προπονήθηκε και ο νεοαποκτηθείς επιθετικός από τον Αίολο Μιχάλης Νούλας (Φωτογραφία Δεξιά).
Δηλώσεις
Για το καινούργιο ξεκίνημα της Νέας Αθλητικής Ένωσης Αγράφων μας είπε τα ακόλουθα: «Καταρχήν θέλω να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία. Εμείς κάνουμε ένα καινούργιο ξεκίνημα. Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση για την τιμή που μου κάνει να είμαι προπονητής σε αυτή την προσπάθεια. Από εκεί και πέρα εμείς προχωράμε στον προγραμματισμό μας χωρίς ακόμη να γνωρίζουμε εάν θα διεξαχθεί πρωτάθλημα, πόσες ομάδες θα συμμετέχουν και τι θα γίνει με το γηπεδικό. Υπάρχουν διάφορα θέματα που εκκρεμούν.»
Για τους στόχους της ομάδας του δήλωσε: «Ο στόχος του συλλόγου είναι να πρωταγωνιστήσει, να ανταπεξέλθουμε στις συνθήκες που θα προκύψουν.»
Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος




