Δευτέρα 25 Αυγούστου 2014

Απόλυτο νικών για Bacardi & Remal-Ξανά 2 αγώνες στα χαρτιά












Και την 3η ημέρα του τουρνουά 5Χ5 των Αγίων Ευρυτάνων έγιναν μόλις 2 αναμετρήσεις, με την Bacardi και την Remal να κάνουν το 3Χ3 και να προκρίνονται στους «4» του τουρνουά.
Στις 4 το μεσημέρι οι Χωριάτες δεν κατέβηκαν να αγωνιστούν και ο Σύλλογος Νέων Καρπενησίου επικράτησε με 3-0 στα χαρτιά. Μάλιστα οι νέοι λίγο έλλειψε να περάσουν χωρίς να αγωνιστούν σε κανένα ματς, καθώς έμειναν έξω στην 3πλη ισοβαθμία.
Στις 5 το απόγευμα η Bacardi νίκησε το Focus με 4-2 και μια ώρα αργότερα η Remal Madrid επικράτησε με 6-3 της Struttura. Στις 7 δεν βρέθηκαν ούτε οι Πρωταθλητές αλλά ούτε και η Λαγκαδιά στο γήπεδο με συνέπεια να μην κατοχυρωθεί σε καμία ομάδα το παιχνίδι.

Τριπλή ισοβαθμία
Στον 2ο όμιλο της διοργάνωσης προέκυψε 3πλη ισοβαθμία με 3 βαθμούς ανάμεσα σε Χωριάτες, Σύλλογο Νέων Καρπενησίου και  Struttura. Τελικώς οι Χωριάτες είχαν καλύτερη διαφορά τερμάτων και προκρίθηκαν ως δεύτεροι.

Δεν εμφανίστηκε κανείς
Στις 7 το απόγευμα καμία ομάδα δεν εμφανίστηκε στο γήπεδο, αφού ούτε οι Πρωταθλητές ούτε η Λαγκαδιά κατέβηκαν να αγωνιστούν.

Τα στοιχεία των αγώνων:

Focus-Bacardi F.C. 2-4
















Το 3 στα 3 έκανε η Bacardi που νίκησε το Focus με 4-2. Ο Δημήτρης Τσιλιμέκης (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά) έκανε το 0-1 και ο Κώστας Γιαννακόπουλος (Φωτογραφία Πάνω Κέντρο) με μακρινό συρτό σουτ πέτυχε το 0-2 του ημιχρόνου. Ο Νίκος Αρωνιάδας είχε δοκάρι και στην επαναφορά ο Πάνος Κοντογιάννης (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά) σκόραρε (0-3). Ο Τόλης Φούκας (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά) μετά από ασιστ του Άγγελου Παχή μείωσε σε 1-3. Ο Άγγελος Παχής (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά) χρίστηκε σκόρερ μετά την μεταβίβαση του Δημήτρη Ίβρου και έκανε το 2-3. Το τελικό 2-4 πέτυχε ο Δημήτρης Τσιλιμέκης.

Συνθέσεις Ομάδων

Focus: Τριανταφύλλου, Μπουμπουρής, Φούκας 1, Παχής 1, Ζαχαράκης (Ίβρος)

Bacardi F.C.: Κουτούμπας, Κρασιάς, Κόγιας, Γιαννακόπουλος 1, Τσιλιμέκης 2 (Τριανταφύλλου, Κοντογιάννης 1, Ρούσσης, Αρωνιάδας)

Διαιτητές: Θοδωρής Κατσαρός & Δημήτρης Κουρλός


















Struttura-Remal Madrid 3-6

 
Οι «Μαδριλένοι» συνέχισαν νικηφόρα στο τουρνουά και νίκησαν και την Struttura με 6-3. Ο Γιάννης Δαράβαλης (Φωτογραφία Αριστερά) μετά από ασιστ του Βαγγέλη Αθανασόπουλου άνοιξε το σκορ (0-1). Ο Παναγιώτης Μαντέκας (Φωτογραφία Δεξιά) ισοφάρισε σε 1-1. Ο Χρήστος Κατσαρής (Φωτογραφία Κέντρο) και ο Γιάννης Δαράβαλης μετά από ασιστ του πρώτου έκανε το 1-3. Ο Χρήστος Κατσαρής και ο Κώστας Λελούδης διαμόρφωσαν το 1-5 του ημιχρόνου. Ο Χριστόδουλος Μισύρης με όμορφο σουτ στην κίνηση ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 1-6. Ο Παναγιώτης Μαντέκας μείωσε με δυο γκολ στο τελικό 3-6.

Συνθέσεις Ομάδων

Struttura: Γιόγιος, Αθανασούλιας, Τσάκνης Α., Τσάκνης Ι., Μαντέκας 3 (Ιωάννου)

Remal Madrid: Ράπτης, Λελούδης 1, Κατσαρής 2, Δαράβαλης 2, Αθανασόπουλος (Ζωχάκης, Μισύρης 1)

Διαιτητής: Θοδωρής Κατσαρός









Οι βαθμολογίες

Α΄ Όμιλος(Σε 3 αγωνιστικές)
Ομάδα
Βαθμοί
Γκολ
Bacardi F.C.
9
14-5
Πιπίλα
6
11-6
Focus
0
8-12
Λαγκαδιά
0
3-7
Πρωταθλητές
0
0-6

Β΄ Όμιλος(Τελική)
Ομάδα
Βαθμοί
Γκολ
Remal Madrid
9
18-11
Οι Χωριάτες
3
15-12
Σύλλογος Νέων Καρπενησίου
3
3-6
Struttura
3
6-13

Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος