Κυριακή 31 Αυγούστου 2014

Μπασκετικές Προβλέψεις (31/8)


Άσχημα ξεκίνησε η νέα στήλη μας, καθώς παρά την νίκη της Ουκρανίας η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Ειδικά στο παιχνίδι της Γαλλίας, η οποία ηττήθηκε με δύο πόντους. Συνεχίζουμε σήμερα ελπίζοντας σε μεγαλύτερες επιτυχίες.

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΚΡΟΑΤΙΑ

 









Η Αργεντινή έκανε ότι ήθελε στην πρεμιέρα το Πουέρτο Ρίκο, φτάνοντας σε μια εύκολη νίκη. Έδειξε ότι μπορεί να ανταποκριθεί στο τουρνουά και να σταθεί στο ύψος της. Βέβαια αυτό πρέπει να το δείξει και στα δύσκολα παιχνίδια, όπως το σημερινό. Οι Κροάτες δεινοπάθησαν να κερδίσουν τους Φιλιπινέζους και τελικά τα κατάφεραν στην παράταση. Πάντως, μην σας ξεγελάει η πρεμιέρα, έχει αρκετή ποιότητα σαν ομάδα και θα προχωρήσει. Θα δώσουμε 4,5 πόντους προβάδισμα στους Αργεντίνους και θα περιμένουμε κλειστό ματς.
ΠΡΟΤΑΣΗ 1 (+4,5) 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.70 

ΣΕΡΒΙΑ-ΓΑΛΛΙΑ

 









Εύκολη ήταν η αποστολή των «πλάβι» απέναντι στην Αίγυπτο χτες, πήραν από νωρίς διαφορά και κατάφεραν να την κρατήσουν χωρίς καμία δυσκολία. Από την άλλη οι Γάλλοι ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες (μας «έκαψαν») από την Βραζιλία, αλλά έδειξαν ότι είναι καλή ομάδα. Όχι πάντως υπερδύναμη. Η ποιότητα στο ρόστερ της ξεχειλίζει και υπερτερεί σε εμπειρία των Σέρβων, γι' αυτό θα την εμπιστευτούμε και πάλι, ελπίζοντας σήμερα να μας δικαιώσει.

ΦΙΝΛΑΔΙΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΑ

 









Το παιχνίδι που ίσως κρίνει την δεύτερη θέση του ομίλου. Για την Φινλανδία ουσιαστικά το τουρνουά αρχίζει σήμερα, καθώς χτες βρέθηκε στο δρόμο της Αμερικής και έπαιξε τον ρόλο του «σάκου του μποξ». Οι Ουκρανοί πήραν την νίκη επί της Δομινικανής Δημοκρατίας και ξεκίνησαν με το δεξί στο τουρνουά. Έδειξαν τα στοιχεία που την χαρακτηρίζουν σαν ομάδα, αν και δυσκολεύτηκε να φτάσει στην τελική επικράτηση. Θα ακολουθήσουμε την ίδια λογική, όπως και με την Αργεντινή.
ΠΡΟΤΑΣΗ 1 (+4,5) 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.61 

Υ.Γ. Η εθνική μας άρχισε ιδανικά την διοργάνωση και μας γέμισε αισιοδοξία. Για να την δούμε και σήμερα με τον βαθμό δυσκολίας να ανεβαίνει λίγο.
Υ.Γ.1. Η Ρεάλ φαίνεται να πέτυχε διάνα με την απόκτηση του Αργεντίνου βραχύσωμου πλέιμέικερ Φεντερίκο Καμπάτσο. Ρίξτε του μια ματιά...

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Λελούδης