Σάββατο 30 Αυγούστου 2014

Μπασκετικές Προβλέψεις (30/8)


Καλωσορίσατε στη νέα στήλη της σελίδας, Μπασκετικές προβλέψεις. Με αφετηρία το Παγκόσμιο Κύπελο, όπως λέγεται πλέον το αγαπημένο μας «Μουντομπάσκετ», θα είμαστε εδώ κάθε πρωί.
Δώδεκα παιχνίδια την μέρα έχει το πρόγραμμα στην φάση των ομίλων, αρχής γενομένης από σήμερα στη 1.30 το μεσημέρι. Καλή μας αρχή. δίνοντας τις δικές μας προτάσεις.

ΟΥΚΡΑΝΙΑ-ΔΟΜΙΝΙΚΑΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 

 









Οι Ουκρανοί, υπό τις οδηγίες του Μάικ Φρατέλο μας έδειξαν πέρυσι τα διαπιστευτήρια τους και φέτος αναμένεται να συνεχίσουν από εκεί που σταμάτησαν. Σε ένα όμιλο καθόλα ανοιχτό από την δεύτερη θέση και κάτω, δείχνουν ικανοί να τερματίσουν πίσω από την Αμερική. Οι Δομινικανοί εξαρτιόνται κατά μεγάλο βαθμό από τον ΝΒΑer Francisco Garcia, μπορούν να πάρουν την πρόκριση, αλλά όχι από σήμερα.
ΠΡΟΤΑΣΗ 1 (-5,5) 
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.75

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ-ΣΛΟΒΕΝΙΑ

 









Ένα από τα must watch παιχνίδια της πρεμιέρας είναι αυτό που διεξάγεται για τον τέταρτο όμιλο. Οι Αυστραλοί μπορούν να αποτελέσουν την έκπληξη του τουρνουά. Θυμηθείτε το. Ισορροπία μεταξύ κοντών και ψηλών, μπορεί να ανταποκριθεί σε κάθε στυλ μπάσκετ. Απέναντί της η πάντα υπολογίσιμη Σλοβενία, βασίζεται κατά μεγάλο ποσοστό στο παιχνίδι σε ανοιχτό γήπεδο. Περιμένουμε βελτίωση στο αμυντικό κομμάτι. Έστω και οριακά θα εμπιστευτώ τα «κανγκουρό».

ΓΑΛΛΙΑ-ΒΡΑΖΙΛΙΑ

 









Το ντέρμπι της αγωνιστικής για τον πρώτο όμιλο είναι αυτό ανάμεσα στην Γαλλία και την Βραζιλία. Οι Γάλλοι που ως γνωστόν παρατάσσονται χωρίς τον ηγέτη τους, Τόνι Πάρκερ, έχασαν στην προετοιμασία και τον καλύτερο διαθέσιμο γκαρντ τους, Ντε Κολό. Ο Μπατούμ με τον Ντιό θα τραβήξουν τους πρωταθλητές Ευρώπης, οι οποίοι μπορούν να φθάσουν και πάλι ψηλά. Οι Βραζιλιάνοι μπαίνουν στο τουρνουά με ένα πολύ δυνατό ρόστερ και στα χαρτιά τουλάχιστον είναι ικανοί για πολλά πράγματα. Η φροντκορτ των Σπλίτερ, Βαρεχάο, Νενέ τρομάζει, ενώ στα γκαρντ το δίδυμο Χουέρτας, Μπαρμόσα ξέρει τον τρόπο. Και επειδή το στοίχημα είναι απόδοση, θα ποντάρουμε στο υψηλό 2.40 των Γάλλων.

Κάθε πρεμιέρα κρύβει εκπλήξεις, γι' αυτό θα αρκεστούμε σε αυτές τις προτάσεις για σήμερα για να δούμε και να διαβάσουμε καλύτερα τις 24 ομάδες.
Ραντεβού πάλι αύριο...

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Βαγγέλης Λελούδης