Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Ευρυτανικός-Φλέτρες F.C. 6-5

Πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Ευρυτανικός, ο οποίος αγωνίζεται στο τουρνουά 6Χ6 της Σπερχειάδας. Η ομάδα του Γιάννη Βονόρτα επικράτησε με 6-5 των Φλετρών F.C.
Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16-7 και άρχισε στις 19:00. Με αυτόν ολοκληρώθηκε η 1η αγωνιστική του Δ΄ Ομίλου της όμορφης διοργάνωσης, που γίνεται από την νεολαία Σπερχειάδας.
4 τέρματα σημείωσε ο Ταξιάρχης Καλύβας και από ένα οι: Κώστας Καλύβας και Ηρακλής Καρατσίκης. Για τους ηττημένους ξεχώρισε ο Γιώργος Χαλλής, που πέτυχε χατ-τρικ.
Ο Ευρυτανικός αγωνίστηκε με αρκετές απουσίες, καθώς απουσίαζαν πρωτοκλασάτοι ποδοσφαιριστές (Μπακαλίδης, Ζαραβέλης, Αρκουμάνης και Βούρτσας). Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν έκαναν καλή εμφάνιση. Πέραν του σκόρερ Τ. Καλύβα ξεχώρισε ο Θοδωρής Κατσαρός αγωνιζόμενος ως στόπερ.
Οι Φλέτρες αποτελούνται με παίχτες από την Τσούκα Φθιώτιδας και έχουν συμμετάσχει σε όλα τα τουρνουά της Σπερχειάδας. Πέρυσι είχαν φτάσει στους «4», γνωρίζοντας τον αποκλεισμό από τις τροπαιούχες Καρέκλες.
Για τον Ευρυτανικό ξεκίνησαν οι: Πάνος Ράπτης, Ταξιάρχης Καλύβας, Κώστας Καλύβας, Ηρακλής Καρατσίκης, Κώστας Κουτσουπιάς και Θοδωρής Κατσαρός. Αλλαγή αγωνίστηκε ο Γιώργος Γιόγιος και στον πάγκο έμεινε ο Δημήτρης Κολλημένος.
Την ομάδα των Φλετρών αποτελούν οι: Γρηγόρης Καλοπήτας, Σπύρος Παπαντωνίου, Σπύρος Παπαντωνίου, Πάνος Παπαντωνίου, Γιώργος Χαλλής, Χρήστος Χαλλής, Λάμπρος Καλοπήτας, Βασίλης Κιρμιτζόγλου, Δημήτρης Πολύμερος και Κωνσταντίνος Μήτσου.
Οι Ευρυτάνες θα παίξουν την Παρασκευή 18 Ιουλίου στις 6 με το Βασίλης Cafe και οι Τσουκιώτες την Πέμπτη 17-7 με τους Απίθανους στις 8.

4 ο Ταξιάρχης Καλύβας-Ασίστ ο Γιόγιος

 












Την εκτελεστική του δεινότητα απέδειξε ο Ταξιάρχης Καλύβας (Φωτογραφία Αριστερά), ο οποίος σκόραρε 4 τέρματα. Τα 3 από αυτά δημιουργήθηκαν από ασίστ του Γιώργου Γιόγιου (Φωτογραφία Δεξιά), ο οποίος αγωνίστηκε στην επίθεση αν και τερματοφύλακας.


Χατ-τρικ Χαλλή


Ο 20χρονος Γιώργος Χαλλής, ο οποίος ήταν ο 3ος σκόρερ της περυσινής διοργάνωσης πέτυχε 3 τέρματα για τις Φλέτρες. Αγωνίστηκε την περασμένη σαιζόν στην Ένωση 2010.

Αντίπαλος ο Καλοπήτας


Με τις Φλέτρες αγωνίζεται ο Γρηγόρης Καλοπήτας, που συμμετείχε στο 3o τουρνουά μπάσκετ Δήμου Καρπενησίου με το Ρακόμελο.

Όλα 2

 












Δυνατό ξεκίνημα έκανε η Φθιωτική ομάδα, η οποία προηγήθηκε με 2-0. Τα γκολ σημείωσαν οι: Γιώργος Χαλλής με πλασέ μετά από εκτέλεση κόρνερ και ο Πάνος Παπαντωνίου (Φωτογραφία Αριστερά) με  κοντινό σουτ ύστερα από όμορφο συνδυασμό. Ο Κώστας Καλύβας (Φωτογραφία Δεξιά) μείωσε με κεφαλιά μετά από 2πλη προσπάθεια, ενώ ο Ταξιάρχης Καλύβας διαμόρφωσε το σκορ ημιχρόνου (2-2) ύστερα από τροφοδότηση του Γιώργου Γιόγιου.


Νικητής ο Ευρυτανικός

 












Αρκετό σασπένς είχε επανάληψη, με τους Ευρυτάνες να «χαμογελούν» στο τέλος. Με σουτ εκτός περιοχής ο 17χρονος παίχτης του Γ.Σ. Πατησίων Βασίλης Κιρμιτζόγλου (Φωτογραφία Αριστερά) έκανε το 3-2. Ο Ταξιάρχης Καλύβας από πάσα του Γιώργου Γιόγιου έκανε το 3-3. Ο Γιώργος Χαλλής έβαλε και πάλι μπροστά τις Φλέτρες ξανά από χτύπημα κόρνερ (4-3). Με νέα ασίστ του Γιόγιου στον Καλύβα Τ. ο Ευρυτανικός ισοφάρισε ξανά σε 4-4. Ενώ ο Ηρακλής Καρατσίκης (Φωτογραφία Δεξιά) με κλέψιμο και «τσίμπημα» της μπάλας πραγματοποίησε το 4-5. Με πλασέ του Γιώργου Χαλλή ύστερα από λάθος της αντίπαλης άμυνας οι Φθιωτοί έκαναν το 5-5. Ο «ήρωας» του αγώνα Ταξιάρχης Καλύβας διαμόρφωσε το τελικό 5-6 με σουτ, ύστερα από όμορφη εναλλαγή της μπάλας με τον αδερφό του Κώστα.

Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής του Δ΄ Ομίλου
Βασίλης Café-Γκλιτσάρια F.C. 3-7
Σαπάκια-Απίθανοι 7-8
Ευρυτανικός-Φλέτρες 6-5

Η βαθμολογία(Σε 1 αγωνιστική)
Ομάδα
Βαθμοί
Τέρματα
Γκλιτσάρια F.C.
3
7-3
Απίθανοι
3
8-7
Ευρυτανικός
3
6-5
Φλέτρες F.C.
0
5-6
Σαπάκια
0
7-8
Βασίλης Cafe
0
3-7

Η επόμενη(2η) αγωνιστική
Απίθανοι-Φλέτρες F.C.(Πέμπτη 17-7 20:00)
Γκλιτσάρια F.C.-Σαπάκια(Πέμπτη 17-7 22:00)
Βασιλής Café-Ευρυτανικός(Παρασκευή 18-7 18:00)





















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Γιάννης Βονόρτας