Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014

Είθισται Café-Οράνιε 3-4

Με μεγάλη ανατροπή οι Οράνιε έδειξαν πνεύμα νικητή, επικρατώντας με 4-3 του Είθισται και ήταν αυτοί, που πανηγύρισαν την πρόκριση στα προημιτελικά.
Ο αγώνας διεξήχθη την Πέμπτη 11-7 και άρχισε στις 23:00. Ήταν ο 4ος αγώνας νοκ-άουτ του 3ου τουρνουά 5X5 Kasmir Cup.
Το Είθισται μπήκε πολύ δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και βρέθηκε μπροστά με 3-1, έχοντας σοβαρό προβάδισμα πρόκρισης. Οι «καφέδες» όμως δεν κατάφεραν να διαχειριστούν το υπέρ τους σκορ και γνώρισαν τον αποκλεισμό. Δυο τέρματα σημείωσε ο Γιάννης Ζαλοκώστας. Η ομάδα του Δημήτρη Ίβρου είχε πετυχημένη πορεία στον θεσμό, καθώς προκρίθηκε για πρώτη φορά στην 3χρονη παρουσία της στην επόμενη φάση.
Οι Οράνιε αγωνίστηκαν για πρώτο παιχνίδι με μόλις 7 ποδοσφαιριστές. Ήταν με την «πλάτη» στον τοίχο και υπό το φάσμα του αποκλεισμό. Ωστόσο η ποιότητα της ομάδας των Κώστα Μπόνια και Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου είναι μεγάλη. Κομβικής σημασίας ήταν η εμφάνιση του Ταξιάρχη Γούλα, που πέτυχε χατ-τρικ.
Οι «Ολλανδοί» θα παίξουν στην φάση των «8» ενάντια στον νικητή του αγώνα Abalencia-Atletico Panoramatos.

Με «μισή» ομάδα
Πολλές απουσίες είχαν οι δυο ομάδες. Ειδικότερα δεν αγωνίστηκαν από πλευράς Οράνιε οι: Χρήστος Ράμμος, Χρήστος Τόσκα, Γιώργος Γραβιάς, Νίκος Νικολάου, Δημήτρης Ζαλοκώστας και Θεοδόσης Κόκκοτος (Παρών στον πάγκο). Για το Είθισται έλειπαν οι: Γιώργος Κορέντζελος, Νίκος Κορέντζελος, Χρήστος Καλτσής, Ντίνος Τσούκος και Άγγελος Παχής.

Σταθεροί οι Οράνιε
Η ομάδα των Μπόνια-Τριανταφυλλόπουλου έχει σταθερή πορεία στην ελίτ του τουρνουά, καθώς τις δυο προηγούμενες χρονιές ήταν 2η και 4η αντίστοιχα.

«Λαβράκι» ο Γούλας


Τις λύσεις στο σκοράρισμα για τους Οράνιε προσέφερε ο Ταξιάρχης Γούλας, ο οποίος σημείωσε χατ-τρικ. Η παρουσία του 19χρονου επιθετικού ήταν καταλυτική.

Abalencia η Atletico
Οι νικητές θα αγωνιστούν την Δευτέρα 14-7 στις 23:00 με τον νικητή του ζευγαρίου Abalencia-Atletico Panoramatos.

Δυο τέρματα «Ζάλο»


Ο Γιάννης Ζαλοκώστας σημείωσε 2 τέρματα από πλευράς του Είθισται. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας, φτάνοντας τα 10 συνολικά στον θεσμό.

Παρόντες σε όλα
Οι δυο ομάδες είναι οι μοναδικές, οι οποίες έχουν συμμετάσχει και στα 3 τουρνουά, που έχει διοργανώσει το Kasmir.

Γρήγορο γκολ..αλλά μπροστά το Είθισται
Παρότι οι Οράνιε προηγήθηκε η ομάδα του Δημήτρη Ίβρου ήταν αυτή, που πήγε μπροστά στην ανάπαυλα με 2-1. Ο Ταξιάρχης Γούλας με το «καλημέρα» και λίγο μετά την σέντρα έκανε με διαγώνιο σουτ και λάθος του αντίπαλο πορτιέρο το 0-1. Ο Γιάννης Ζαλοκώστας με δυο δικά του τέρματα, που σημειώθηκαν με σουτ πραγματοποίησε το 2-1 για τους «μπλε».
Δυο δοκάρια είχε ο Νίκος Ράικος για τους τυπικά φιλοξενούμενους.

«Ολλανδική» ανατροπή

 












Οι Οράνιε γύρισαν με τον Ταξιάρχη Γούλα τον αγώνα, παρότι ήταν πίσω με 3-1. Ο Δημήτρης Ίβρος (Φωτογραφία Αριστερά) έπαιξε το 1-2 με τον Ηλία Σαπούνη και έκανε από κοντά το 3-1, πανηγυρίζοντας έξαλλα το τέρμα του, που έδωσε σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Ο Γιώργος Ράικος (Φωτογραφία Δεξιά) από μπαλιά του Δημήτρη Νάσιου γύρισε όμορφα και μείωσε σε 3-2. Ο Ταξιάρχης Γούλας με σουτ ισοφάρισε σε 3-3, ενώ ο ίδιος με ωραίο σουτ από ασίστ του Κώστα Μπουμπουρή χάρισε την νίκη-πρόκριση στους Οράνιε με 3-4. Δοκάρι είχε για το Είθισται ο Γιάννης Ζαλοκώστας.



Αστόχησαν σε πέναλτι


Οι Οράνιε έχασαν πέναλτι στο 3-2, το οποίο προήλθε από χέρι του Γιάννη Ζαλοκώστα. Ο Νίκος Ράικος (Φωτογραφία), που ανέλαβε να εκτελέσει σούταρε έξω από το δεξί δοκάρι του Νίκου Λαθύρη.


Κίτρινη Τσιούμα


Ο αμυντικός του Είθισται Άκης Τσιούμας τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα, ενώ η ομάδα του ήταν μπροστά στο σκορ με 3-1.


Σκορ Ημιχρόνου: 2-1

Συνθέσεις Ομάδων

Είθισται Café (Δημήτρης Ίβρος): Λαθύρης, Ίβρος 1, Σαπούνης, Τσιούμας, Ζαλοκώστας 2 (Μπουμπουρής Γ.)

Οράνιε (Κώστας Μπόνιας& Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος): Σιταράς, Ράικος Ν., Νάσιος, Γούλας 3, Ράικος Γ. 1 (Αζακάς, Μπουμπουρής Κ.)

Διαιτητής: Βασίλης Λάμπρου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας

















Ρεπορτάζ: Δημήτρης Κολλημένος
Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος