Πέμπτη 31 Ιουλίου 2014

Γιώργος Γεωργίου: «Να επιστρέψουμε στην μεγάλη κατηγορία»


Στο www.asports.gr μίλησε ο αμυντικός του Απόλλωνα Γιώργος Γεωργίου. Ο Ευρυτάνας στόπερ δεν έκρυψε πως στόχος είναι η επιστροφή στην Super League. Η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου έρχεται στο Καρπενήσι το Σάββατο 2 Αυγούστου.

Η συνέντευξη έχει ως εξής:
- Πώς βλέπεις αυτό το καινούργιο ξεκίνημά σου στον Απόλλωνα;
«Σίγουρα είναι μια καινούργια ομάδα. Έρχομαι σε μια ομάδα ιστορική, της οποίας η ιστορία και μόνο λέει πόσο μεγάλη είναι. Από εκεί και πέρα, έρχεται μια δύσκολη χρονιά για μας. Όλα τα παιδιά που έχουν έρθει στην ομάδα, γιατί έχουν έρθει πολλά νέα παιδιά, έχει αλλάξει όλη η ομάδα, ξέρουμε ότι θα είναι μια δύσκολη χρονιά και ότι θα πρέπει να δουλέψουμε όλοι με τον προπονητή μας, ώστε να μπορέσουμε να παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο καλοί στη σεζόν. Είναι οι πρώτες ημέρες στην ομάδα, υπάρχει καλό κλίμα, απ’ ό,τι φαίνεται... Τώρα αρχίζουμε να γνωριζόμαστε και να δουλεύουμε, προκειμένου να έρθουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στον τρόπο δουλειάς που θέλει ο προπονητής. Όλα είναι καλά και πάνω απ’ όλα να υπάρχει υγεία. Και πιστεύω ότι θα είναι μια καλή χρονιά…».

- Να θεωρήσω ότι υπάρχει χρόνος ακόμα, με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα αρχίζει τέλη Σεπτεμβρίου, και για δουλειά και για ενίσχυση και για να δουλέψετε, όπως λες και εσύ;
«Ναι, σίγουρα καθημερινά μέσα από τη δουλειά και τις προπονήσεις, ο κόουτς μάς δείχνει κάποια πράγματα, τα οποία θα πρέπει να περάσουμε μέσα στο γήπεδο. Σίγουρα, όπως είπα, είμαστε μια καινούργια ομάδα και θα πρέπει να υπάρξει ομοιογένεια. Υπάρχει θέληση από τις πρώτες ημέρες, καλό κλίμα και χρόνος ώστε η ομάδα να παρουσιαστεί στην 1η αγωνιστική και στα πρώτα παιχνίδια όσο το δυνατόν πιο έτοιμη γίνεται».

- Είσαι παίκτης Σούπερ Λίγκας, ήσουν σε ομάδα Σούπερ Λίγκας, ο στόχος ο γενικότερος είναι να επιστρέψεις εκεί με τον Απόλλωνα;
«Σίγουρα δεν θέλουμε να λέμε μεγάλα πράγματα, αλλά δεν θέλουμε και να κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλο μας. Ήρθαμε κάποια παιδιά για να μπορέσουμε να βοηθήσουμε και την ομάδα και τους εαυτούς μας για να επιστρέψουμε στη μεγάλη κατηγορία. Νομίζω ότι δεν είναι ώρα για μεγάλα λόγια, αλλά θα δουλεύουμε για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, θα το παλεύουμε όλα τα παιδιά, με όλες τις δυνάμεις μας και το ταμείο θα γίνει στο τέλος. Θεωρώ ότι αν είμαστε όπως πρέπει και αν δουλεύουμε σωστά, όπως μας λέει ο προπονητής μας, δεν έχουμε κάτι να φοβηθούμε».