Πέμπτη 10 Ιουλίου 2014

Atletico Panoramatos-Cross 5-6

Με νίκη αποχαιρέτησε την διοργάνωση η Cross, που επικράτησε της Atletico Panoramatos με 6-5.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (9/7) και άρχισε στις 23.00 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 5ης και τελευταίας αγωνιστικής του 4ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Atletico Panoramatos του Σπύρου Γαλάνη δεν βρέθηκε σε καλή μέρα και έκανε κακή εμφάνιση. Προηγήθηκε στο ξεκίνημα με 1-0, όμως έμεινε πίσω στο σκορ με 1-4. Παρά την αγωνιστική της άνοδο στο δεύτερο μέρος γνώρισε την 4η ήττα της στο τουρνουά.
Η Cross του Θοδωρή Κατσαρού ολοκλήρωσε το τουρνουά με νίκη, η οποία ωστόσο δεν ήταν αρκετή για να δώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση. Οι «πορτοκαλί» έκαναν την καλύτερη τους εμφάνιση στο τουρνουά, βγάζοντας πολλές φορές υπέρμετρο πάθος και προκαλώντας ακόμη ένταση και νεύρα σε διαπληκτισμούς με τους αντιπάλους.
Οι ομάδες ισοβάθμησαν στην 4η θέση μαζί με την Λαγκαδιά, ωστόσο η Atletico είχε καλύτερα τέρματα και προκρίθηκε στην επόμενη φάση, όπου θα κοντραριστεί με την Abalencia.

Αυλαία στου ομίλους
Με το ματς των δυο ομάδων έπεσε η αυλαία στην φάση των ομίλων, ύστερα από 16 ημέρες.

Τριπλή ισοβαθμία
Atletico Panoramatos, Cross και Λαγκαδιά ισοβάθμησαν στην 4η θέση με 3 βαθμούς έχοντας μια νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια. Το Πανόραμα είχε καλύτερα τέρματα και συνέχισε στην επόμενη φάση.

Ήθελαν +6
Η Cross ήθελε νίκη με 6 γκολ διαφορά για να περάσει στην επόμενη φάση. Μάλιστα στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου προηγήθηκε νωρίς με 1-4 έχοντας νωρίτερα και αρκετά δοκάρια.

3 ο Captain


Ο αρχηγός της νεανικής Cross Θοδωρής Κατσαρός (Φωτογραφία) πέτυχε χατ-τρικ κάνοντας την καλύτερη του εμφάνιση στην διοργάνωση.

Μπροστά η Cross


Μπορεί το Πανόραμα να προηγηθεί νωρίς, όμως η συνέχεια άνηκε στην Cross που είχε 4 δοκάρια και έβαλε δυο γκολ (1-2). Ο Βαγγέλης Ζανιάς (Φωτογραφία Αριστερά) με μακρινό χαμηλό πλασέ έκανε το 1-0. Ο Γιώργος Πλεξίδας (Φωτογραφία Κέντρο) με συρτό σουτ μετά την πάσα του Δημήτρη Κατσιφού ισοφάρσε σε 1-1. Ο Δημήτρης Κατσίκης (Φωτογραφία Δεξιά) με χαμηλό σουτ έκανε το 1-2 σκοράροντας εις βάρος της περσινής του ομάδας. Δοκάρι είχαν οι: Γιώργος Μάρκης, Θοδωρής Κατσαρός, Δημήτρη Κατσιφός και Δημήτρης Κατσίκης για την Cross.

Κίτρινη στον Ντάλλα


Με κίτρινη κάρτα τιμωρήθηκε ο Νίκος Ντάλλας του Πανοράματος, ο οποίος ανέκοψε προσπάθεια των αντιπάλων με το χέρι.


Κράτησε την νίκη


Εντυπωσιακά ξεκίνησε το δεύτερο  η Cross, όμως στην συνέχεια η Atletico ισοφάρισε σε 4-4 και απέβαλλε το άγχος. Τελικώς οι «μικροί» της Cross πήραν την νίκη με 6-5. Ο Θοδωρής Κατσαρός με πλασέ έκανε το 1-3. Ο Δημήτρης Κατσίκης σκόραρε μετά την ασιστ του Θοδωρή Κατσαρού για το 1-4. Ο Χρήστος Αρκουμάνης (Φωτογραφία Αριστεράς) μείωσε σε 2-4. Ο Κώστας Ιωάννου (Φωτογραφία Κέντρο) μετά από λάθη στην άμυνα της Cross με δυο συνεχόμενα τέρματα ισοφάρισε σε 4-4. Ο Θοδωρής Κατσαρός με δυο μακρινά σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-6. Το τελικό 5-6 «έγραψε» ο Κώστας Τσίγκας (Φωτογραφία Δεξιά). Δοκάρι στο δεύτερο μέρος είχαν οι: Χρήστος Αρκουμάνης (Atletico Panoramatos) και Δημήτρης Κατσίκης (Cross). 


Σκορ Ημιχρόνου: 1-2

Συνθέσεις Ομάδων 

Atletico Panoramatos (Σπύρος Γαλάνης): Παπασπύρος, Ντάλλας, Σερμεντζέλης, Ζανιάς 1, Μπούρμπος (Τσίγκας 1, Κωτσοκάλης, Ιωάννου Κ. 2, Ιωάννου Γ., Αρκουμάνης 1, Τρίκας)

Cross (Θοδωρής Κατσαρός): Πουρνάρας, Πλεξίδας 1, Κατσαρός Θ. 3, Κατσιφός, Μάρκης (Κατσαρός Λ., Κατσίκης 2)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας













Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος