Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014

Λαγκαδιά-Atletico Panoramatos 4-11

«Ξεκόλλησε» από τον πάτο της βαθμολογία η Atletico Panoramatos, η οποία κέρδισε εύκολα με 11-4 την Λαγκαδιά και μπήκε δυνατά στο «κόλπο» της πρόκρισης.
Ο αγώνας διεξήχθη την Τετάρτη 2 Ιουνίου και ήταν για την 3η αγωνιστική του Γ΄ Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 με την ονομασία Kasmir Cup. Ξεκίνησε στις 21:55.
Η Λαγκαδιά περιορίστηκε σε άλλη μια μέτρια εμφάνιση, η οποία δεν ήταν ικανή να της αποφέρει τον πρώτο της βαθμό. Η ομάδα του Χρήστου Γιαννίτσαρη βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και η συνέχεια ήταν δύσκολη για αυτήν. Από δυο τέρματα πέτυχαν οι: Γιώργος Κατσαρός και Γιώργος Χαντζόπουλος. Οι Λαγκαδιώτες παραμένουν τελευταίοι χωρίς πόντο.
Η Atletico είχε επιθετικό πλουραλισμό και πολλές λύσεις στην διάθεση της, καθώς αγωνίστηκαν συνολικά 11 ποδοσφαιριστές. Μάλιστα οι 7 βρήκαν τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Εντυπωσίασε ο Βαγγέλης Ζανιάς, ο οποίος ήταν καθοριστικός στην κατάκτηση των πρώτων 3 βαθμών. Το Πανόραμα ανέβηκε στην 4η θέση.
Για την επόμενη (4η) αγωνιστική η Λαγκαδιά αγωνίζεται στο ντέρμπι των ουραγών με την Cross, ενώ οι «Πανοραμίτες» παίζουν ενάντια στην Drink Team. Τα παιχνίδια είναι προγραμματισμένα να γίνουν την Κυριακή (6/7).

Στο «κόλπο» της πρόκρισης
Προβάδισμα πρόκρισης πήρε για την πρόκριση στους «16» το Πανόραμα, το οποίο θα την διεκδικήσει με αντίπαλο την Cross.

Από δυο ο καθένας


Γιώργος Χαντζόπουλος και Γιώργος Κατσαρός (Φωτογραφία) πέτυχαν από δυο τέρματα και προσπάθησαν να περισώσουν τα προσχήματα για τους ηττημένους.

Χωρίς βαθμό
Σε δυο χρόνια η Λαγκαδιά δεν έχει καταφέρει να συγκεντρώσει κάποιον βαθμό στους αγώνες της στο Kasmir Cup.

Κορυφαίος ο Ζανιάς


Ο 17χρονος Βαγγέλης Ζανιάς της Atletico ήταν ο καλύτερος παίχτης της ομάδας του, αλλά και της αναμέτρησης σημειώνοντας συνολικά 3 τέρματα.


Δια περιπάτου


Με χαρακτηριστική ευκολία η Ατλέτικο προηγήθηκε στο α΄ μέρος με 1-7. Με δυο γκολ του Χρήστου Αρκουμάνη (Φωτογραφία Αριστερά, Το πρώτο από λάθος του Κυριάκου Μπάμπε και το δεύτερο, αφού πέρασε και τον γκολκίπερ) έγινε το 0-2.  Ο Κώστας Τσίγκας(Φωτογραφία Κέντρο) με πλασέ και ο Νίκος Ντάλλας (Φωτογραφία Δεξιά) με διαγώνιο σουτ πραγματοποίησαν το 0-4. Από ασίστ του Γιώργου Χαντζόπουλου, ο Γιώργος Κατσαρός έκανε το 1-4. Ο Κώστας Ιωάννου και ο Βαγγέλης Ζανιάς διαμόρφωσαν το 1-6 σε δυο φάσεις, που συνδυάστηκε ο ένας με τον άλλον. Το σκορ ημιχρόνου (1-7) έκανε ο νεαρός Ζανιάς. Δοκάρι είχαν οι: Πάνος Μουτσούλας (Λαγκαδιά) και Βαγγέλης Ζανιάς (Πανόραμα).





Κίτρινη ο Κ. Ιωάννου


Ο Κώστας Ιωάννου τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα αι ενώ το σκορ ήταν 0-2.



Εύκολα οι «Πανοραμίτες»


Αντίσταση μόνο στην αρχή συνάντησε το Πανόραμα, όταν και οι Λαγκαδιώτες μείωσαν σε 4-8. Εν συνεχεία έφτασαν χωρίς δυσκολίες στο 4-11. Ο Βαγγέλης Ζανιάς από μπαλιά του Αλέξανδρου Μπούρμπου «έσκαψε» ωραία την μπάλα για το 1-8. Ο Γιώργος Χαντζόπουλος (Φωτογραφία Κέντρο) από λάθος του Γιώργου Ιωάννου μείωσε σε 2-8. Ο ίδιος παίχτης με σουτ-βολέ από πάσα του Κώστα Τσιάκα έκανε το 3-8. Ο Γιώργος Κατσαρός με πλασέ «έγραψε» το 4-8, με την αντεπίθεση των «γαλάζιων» να συνεχίζεται. Από γύρισμα του Βαγγέλη Ζανιά, ο Λάμπρος Σερμεντζέλης (Φωτογραφία Αριστερά) με ωραίο σουτ έκανε το 4-9, ενώ ο Γιώργος Κατσαρός πέτυχε αυτογκόλ (4-10). Ο Θανάσης Κωτσοκάλης (Φωτογραφία Δεξιά) χρίστηκε σκόρερ με διαγώνιο σουτ για το τελικό 4-11.

Σκορ Ημιχρόνου: 1-7

Συνθέσεις Ομάδων

Λαγκαδιά (Χρήστος Γιαννιτσάρης): Παναγιωτόπουλος, Μουτσούλας, Χαντζόπουλος 2, Μπάμπε, Γιαννίτσαρης (Τσιάκας Κ., Κατσαρός 2)


Atletico Panoramatos (Σπύρος Γαλάνης): Παπασπύρου, Αρκουμάνης 2, Ιωάννου Κ. 1, Ζιάκας, Σερμεντζέλης 1 (Ιωάννου Γ., Ντάλλας 1, Ζανιάς 3, Μπούρμπος, Τσίγκας 1, Κωτσοκάλης 1)

Διαιτητές: Στέλιος Σώμαλης & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας
















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Δημήτρης Κολλημένος