Σάββατο 12 Ιουλίου 2014

Abalencia-Atletico Panoramatos 7-2

Τα βρήκε σκούρα για ένα ημίχρονο η Abalencia, η οποία «ξεκλείδωσε» την αντίπαλη άμυνα στην επανάληψη και πήρε την νίκη-πρόκριση με την Atletico Panoramatos με σκορ 7-2.
Το ματς διεξήχθη την Παρασκευή (11/7) και ξεκίνησε στις 19.45 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της φάσης των «16» του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Η Abalencia του Αποστόλη Φούκα παρουσίασε δυο διαφορετικά πρόσωπα. Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε να «ξεκλειδώσει» την αντίπαλη άμυνα και έμεινε στο ισόπαλο 0-0. Στην επανάληψη βελτιώθηκε αρκετά, κυριάρχησε και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση.
Η Atletico Panoramatos του Σπύρου Γαλάνη ήταν αρκετά μαχητική και έδειξε ότι δίκαια έφτασε στους «16». Η ομάδα έπαιξε πολύ καλά στο πρώτο μέρος, όπου χάρης τα δοκάρια και τον γκολκίπερ της Βαγγέλη Παπασπύρου κράτησε το σκορ στο 0-0. Δεν μπόρεσε να είναι εξίσου αποτελεσματική σε όλο το ματς και δέχτηκε 7 τέρματα στο β΄ ημίχρονο.
Στην προημιτελική φάση οι «Ισπανοί» θα παίξουν με τους Οράνιε.

Απέναντι στους «Ολλανδούς»
Η ομάδα της Abalencia θα αναμετρηθεί στην προημιτελική φάση με την 1η ομάδα του δεύτερου ομίλου, τους Οράνιε.

Με Παπασπύρου & δοκάρια


Το Πανόραμα έμεινε για αρκετό χρονικό διάστημα «ζωντανό» στο ματς, αφού είχε σύμμαχο τα δοκάρια και τον γκολκίπερ Βαγγέλη Παπασπύρου, που έκανε εξαιρετική εμφάνιση.

Από 2 Ζήκας & Σιταράς

 












Για τους νικητές 2 τέρματα πέτυχε ο Μάκης Ζήκας (Φωτογραφία Αριστερά) και 2 επίσης ο Άρης Σιταράς (Φωτογραφία Δεξιά).

«Λευκό» 0-0
Παρά την υπεροχή των «Ισπανών» το πρώτο 25λεπτο ολοκληρώθηκε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Τρια δοκάρια είχε η Abalencia με τους Τόλη Φούκα (Από πάσα του Άρη Σιταρά), Άρη Σιταρά και Χάρη Ζαραβέλη (Από πάσα του Γιάννη Κρασιά). Το Πανόραμα είχε δοκάρι με τον Χρήστο Αρκουμάνη μετά από μεταβίβαση του Αλέξανδρου Μπούρμπου.

Πήρε μπρος















Μπορεί να άργησε άλλα η Abalencia πήρε μπρος στο δεύτερο μέρος και έφτασε στην πρόκριση στους «8». Ο Τόλης Φούκας (Φωτογραφία Πάνω Αριστερά) έπαιξε το 1-2 με τον Χάρη Ζαραβέλη και «παραβίασε» την αντίπαλη εστία (1-0). Ο Μάκης Ζήκας μετά τον εναλλαγή της μπάλας του Χάρη Ζαραβέλη με τον Τόλη Φούκα πέτυχε το 2-0. Ο Άρης Σιταράς πέτυχε το 3-0 μετά το σουτ του Χάρη Ζαραβέλη, που αποκρούστηκε από τον γκολκίπερ. Ο Μάκης Ζήκας σημείωσε το 2ο του τέρμα στο παιχνίδι μετά την σέντρα του Τόλη Φούκα. Ο Χρήστος Αρκουμάνης (Φωτογραφία Πάνω Δεξιά) με σουτ μείωσε σε 4-1. Ο Άρης Σιταράς μετά από πάσα του Θωμά Τσίπρα πραγματοποίησε το 5-1. Ο Κώστας Ιωάννου (Φωτογραφία Κάτω Αριστερά) με πλασέ από κοντά έκανε το 5-2. Ο Χάρης Ζαραβέλης (Φωτογραφία Πάνω Κέντρο) σκόραρε μετά από πάσα του Πάνου Λιάγκα (6-2). Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε με διπλή προσπάθεια ο Χρήστος Λέρης (Φωτογραφία Κάτω Δεξιά) (7-2). Δοκάρι είχε στην επανάληψη ο Χρήστος Λέρης της Abalencia.



Κίτρινη στον Σερμεντζέλη


Ο Λάμπρος Σερμεντζέλης της Atletico Panoramatos κιτρινίστηκε στο δεύτερο μέρος, καθώς έκανε χέρι. 


Σκορ Ημιχρόνου: 0-0

Συνθέσεις Ομάδων

Abalencia (Αποστόλης Φούκας): Μπίκας, Φούκας 1, Ζήκας 2, Σιταράς 2, Κρασιάς (Ζαραβέλης 1, Λιάγκας, Τσίπρας, Λέρης 1)

Atletico Panoramatos (Σπύρος Γαλάνης): Παπασπύρος, Μπούρμπος, Ιωάννου Κ. 1, Σερμεντζέλης, Ζανιάς (Αρκουμάνης 1, Τσίγκας)

Διαιτητές : Στέλιος Σώμαλης
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας























Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος