Τρίτη 8 Ιουλίου 2014

Στοιχηματικές προβλέψεις (8/7)


Αγαπητοί αναγνώστες μετά από απουσία λίγων ημερών είμαστε και πάλι κοντά σας. Φτάσαμε αισίως στα ημιτελικά του θεσμού και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό η κάθε πρόβλεψη είναι εξαιρετικά δύσκολη. Πιστεύω πως και οι 2 ημιτελικοί θα κριθούν στις λεπτομέρειες. Πάμε στον σημερινό λοιπόν.

ΒΡΑΖΙΛΙΑ-ΓΕΡΜΑΝΙΑ

 









Τι να πούμε για τo ματς αυτό; Θα μπορούσε να είναι ο τελικός. Η Βραζιλία στο ματς με την Κολομβία ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο και μέτρια στο δεύτερο. Φυσικά η απώλεια του Νειμάρ είναι τεράστιο πλήγμα για την Βραζιλία. Στα θετικά η συμπαράσταση του κόσμου σε ένα γήπεδο που θα βράζει. Από την άλλη η κλασσική Γερμάνια, έκανε μια επαγγελματική απέναντι στους Γάλλους και τώρα πάει σε ένα ματς με τους Βραζιλιάνους στο οποίο θα τα δώσει όλα μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή. Ομάδα με πάθος και δύναμη η Γερμανία. Θα δούμε ένα ματς που θα είναι σφιχτό και δεν θα ξεφύγει στο σκορ. Πιστεύω ιδανική επιλογή τα 2-3 τέρματα.
ΠΡΟΤΑΣΗ 2-3 ΓΚΟΛ
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 2.00

Αυτά και για σήμερα.
Καλή τύχη σε όλους

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου