Σάββατο 5 Ιουλίου 2014

Σύλλογος Νέων Καρπενησίου-Οράνιε 1-7

Βρίσκοντας τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στην επανάληψη οι Οράνιε έκαναν το 4Χ4, νικώντας με 7-1 τον Σύλλογο Νέων Καρπενησίου.
Το ματς έγινε την Παρασκευή (4/7) και άρχισε στις 23.00 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του 4ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Ο Σύλλογος Νέων Καρπενησίου του Γιώργου Κοντογεώργου ήταν αρκετά μαχητικός και τυχερός, αφού έβγαλε το πρώτο μέρος με το ισόπαλο 1-1 παρά το κρεσέντο χαμένων ευκαιριών του αντιπάλου. Δεν μπόρεσε να αντισταθεί μέχρι το τέλος και «λύγισε» γνωρίζοντας όμως μια μικρής έκτασης ήττα που του δίνει αβαντάζ σε περίπτωση ισοπαλίας με τον Καφραϊκό την τελευταία αγωνιστική.
Οι Οράνιε του Μπάμπη Τριανταφυλλόπουλου (Απουσίαζε ο Κώστας Μπόνιας) έκαναν άσχημη εμφάνιση και δεν μπόρεσαν να ολοκληρώσουν με γκολ αρκετές τελικές προσπάθειες. Για περίπου 30 λεπτά έμειναν στο ισόπαλο 1-1 και «φόρτσαραν» στο τέλος, αποβάλλοντας από πάνω τους και το άγχος. Τρία γκολ σημείωσε ο Χρήστος Ράμμος.
Οι «Ολλανδοί» προπορεύονται στον 2ο όμιλο, έχοντας πλέον 12 βαθμούς και ο Σύλλογος Νέων Καρπενησίου βρίσκεται στην 4η θέση με 3 βαθμούς. Την τελευταία αγωνιστική (5η) οι Οράνιε αγωνίζονται με την Ποταμιά την Δευτέρα (7/7) και ο Σύλλογος νέων Καρπενησίου με τον Καφραϊκό την Τρίτη 8 Ιουλίου.

Με στόχο τα 11
Οι νέοι ήθελαν να μην ηττηθούν πάνω από 11 γκολ, ώστε να έχουν καλύτερα τέρματα από τον Καφραϊκό. Παίζοντας αρκετά καλά κατάφερε να πετύχουν τον στόχο τους.

3 ο Ράμμος


Ο Χρήστος Ράμμος ήταν που άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη για τους Οράνιε «ξεκλειδώνοντας» την αντίπαλη άμυνα και βάζοντας τα πρώτα 3 γκολ της ομάδας του.

Βολεύονται και με «Χ»
Ο Σύλλογος Νέων Καρπενησίου ακόμη και με ισοπαλία στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής με τον Καφραϊκό θα προκριθεί στους «16» της διοργάνωσης.

Κοντά ο τραυματίας
Ο τραυματίας γκολκίπερ των Οράνιε Θεοδόσης Κόκκοτος βρέθηκε κοντά στους συμπαίκτες του. Ο ποδοσφαιριστής του Αίολου υπέστη τροχαίο ατύχημα τις προηγούμενες μέρες.


Απουσία Μπόνια
Ο Κώστας Μπόνιας των Οράνιε απουσίαζε και την ομάδα κατέβασε ο έτερος προπονητής Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος.

Μόνο νίκες
Οι «Ολλανδοί» μετρούν μόνο νίκες και όπως όλα δείχνουν θα τερματίσουν στην 1η θέση του Β΄ Ομίλου, αγωνιζόμενοι στους «16» με τον  4ο του Α΄ Ομίλου.

Ισόπαλο 25λεπτο


Με σκορ 1-1 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος με τους Οράνιε να «σπαταλούν» αρκετές ευκαιρίες. Ο Χρήστος Ράμμος με όμορφη ατομική προσπάθεια και μακρινό χαμηλό σουτ έκανε το 0-1. Ο Παναγιώτης Παχής (Φωτογραφία) κέρδισε την κόντρα από τον γκολκίπερ Κώστα Σιταρά και ισοφάρισε σε 1-1.

Αποβολή Γούλα


Ο Ταξιάρχης Γούλας των Οράνιε αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη στο πρώτο μέρος για εξύβριση.

Αποκατάσταση της τάξης


Η τάξη αποκαταστάθηκε στο δεύτερο μέρος και η τεράστια έκπληξη που προδιαγράφονταν δεν έγινε ποτέ. Οι Οράνιε σκόραραν 6 τέρματα και έφτασαν στο τελικό 1-7, χωρίς όμως να βρουν ρυθμό και να πιάσουν καλή απόδοση. Μετά την ασιστ του Δημήτρη Νάσιου, ο Χρήστος Ράμμος πέτυχε το 1-2. Ο ίδιος σκόραρε για 3η φορά (χατ-τρικ) μετά από λάθος της άμυνας των «ροζ». Ο Νίκος Νικολάου (Φωτογραφία Κέντρο) πέτυχε το 1-4 μετά από πάσα του Χρήστου Ράμμου. Ο Γιώργος Γραβιάς (Φωτογραφία Αριστερά) διαμόρφωσε το 1-5 με σουτ από δύσκολη θέση και σκόραρε ξανά για το 1-6. Το τελικό 1-7 έγραψε με χαμηλό σουτ ο Κώστας Σιταράς (Φωτογραφία Δεξιά) μετά την μεταβίβαση του Δημήτρη Νάσιου. Ο Γιώργος Ράικος είχε δοκάρι για τους νικητές.

Μία κίτρινη


Ο αρχηγός των νέων Γιώργος Κοντογεώργος (Φωτογραφία) τιμωρήθηκε με κίτρινη κάρτα για επικίνδυνο μαρκάρισμα στον Γιώργο Ράικο.


Άλλαξε ο πορτιέρο


Οι «Ολλανδοί» στην επανάληψη άλλαξαν τερματοφύλακα, ο Κώστας Σιταράς μπήκε μέσα και την εστία της ομάδας υπερασπίστηκε ο Γιώργος Ράικος (Φωτογραφία).

Σκορ Ημιχρόνου: 1-1

Συνθέσεις Ομάδων

Σύλλογος Νέων Καρπενησίου (Γιώργος Κοντογεώργος): Κοντογεώργος Δ., Τριανταφύλλου, Κοντογεώργος Γ., Παχής 1, Ξαγάρας (Κώτσιας, Μαντέκας, Κατσούδας)

Οράνιε (Μπάμπης Τριανταφυλλόπουλος): Σιταράς 1, Γραβιάς 2, Νάσιος, Γούλας, Ραικος Γ. (Νικολάου 1, Ράμμος 3, Τόσκα, Μπουμπουρής, Αζακάς)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας
















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος