Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Never Fold-Abalencia 2-8

Το «τρίποντο» κατέκτησε η Abalencia, αφού νίκησε τους Never Fold με 8-2.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή (27/6) και ξεκίνησε στις 11 το βράδυ. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Οι Never Fold του Χρήστου Λιάνγκου μετά το θετικό τους ξεκίνημα στο τουρνουά είχαν αρκετές απουσίες και ηττήθηκαν για πρώτη φορά στην διοργάνωση. Η «γαλανόλευκη» έπαιξε με την ίδια 5αδα σε όλο το ματς, κάτι που απέβη καθοριστικό για την εξέλιξη του. Υπήρχαν σκέψεις ακόμη και η ομάδα να μην κατέβει να αγωνιστεί.
Η Abalencia του Τόλη Φούκα πήρε μια εύκολη νίκη, αφού ήταν ανώτερη του αντιπάλου και είχε τον έλεγχο του ματς στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης. 4 φορές σκόραρε ο Μάκης Ζήκας. 
Η Abalencia έφτασε στους 6 βαθμούς και απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής, ενώ οι Never Fold ακολουθούν με 3 πόντους. Την επόμενη (3η) αγωνιστική οι Never Fold αναμετρώνται με τον Φοίνικα στις 1 Ιουλίου και η Abalencia θα παίξει την ίδια μέρα με τους Φοιτητές.

Μόνοι πρώτοι
Η Abalencia απολαμβάνει μέχρι στιγμής την μοναξιά της κορυφής στον 3ο Όμιλο, καθώς έχει 6 βαθμούς. Σε περίπτωση βαθμολογικής απώλειας των Φοιτητών την Κυριακή θα παραμείνει χωρίς συγκάτοικο στην 1η θέση.

Μόλις 5
Οι Never Fold είχαν αρκετές απουσίες και αγωνίστηκαν με μόλις 5 αθλητές. Αλλαγές στην υπήρχαν και η κόπωση έπαιξε σημαντικό ρόλο. Μάλιστα πήραν και τα δυο Time Out που διακαιόντουσαν για να ξεκουραστούν οι ποδοσφαιριστές τους.

Έπαιξε ο Λύκα


Την πρώτη του συμμετοχή στο τουρνουά έκανε ο Θωμάς Λύκα των Never Fold, που δηλώθηκε την τελευταία στιγμή.

Αρχισκόρερ ο Σ. Ζήκας


Ο Μάκης Ζήκας της Abalencia ήταν ο πρώτος σκόρερ των νικητών, αφού σημείωσε 4 τέρματα.

Στην Ευρυτανία…η μόδα του Mundial


Ο αρχηγός της Abalencia Τόλης Φούκας (Φωτογραφία) κινούμενος στο πνεύμα του Mundial φόρεσε παπούτσια διαφορετικού χρώματος. Είναι η νέα μόδα την οποία ακολουθούν αρκετοί αστέρες του ποδοσφαίρου.




Γκολκίπερ Τσιγαρίδας & Δ. Ζήκας

 












Την εστία των Never Fold υπερασπίστηκε ο Δημήτρης Τσιγαρίδας (Φωτογραφία Αριστερά) στα πρώτα λεπτά και μετά το 0-3 κάθισε ο Δημήτρης Ζήκας (Φωτογραφία Δεξιά), καθώς τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να παίξει μέσα.

Εύκολα οι «νυχτερίδες»

 












Οι «νυχτερίδες» της Abalencia προηγήθηκαν εύκολα με 1-4, ελέγχοντας το παιχνίδι. Ο Μάκης Ζήκας άνοιξε το σκορ και εν συνεχεία ο ίδιος με όμορφο μακρινό σουτ διαμόρφωσε το 0-2. Ο Θωμάς Τσίπρας (Φωτογραφία Αριστερά) σκόραρε μετά από ασιστ του Χάρη Ζαραβέλη (0-3). Ο Πολυχρόνης Λιάνγκος (Φωτογραφία Δεξιά) με μακρινό χαμηλό σουτ και αφού η μπάλα βρήκε το κάθετο δοκάρι μείωσε σε 1-3. Ο Τόλης Φούκας μέσα από πάσα του Χάρη Ζαραβέλη έκανε το 1-4.

6  γκολ διαφορά


Η ομάδα της Abalencia έφτασε στο τελικό 2-8, με τους Never Fold να κουράζονται στα τελευταία λεπτά και να «υποπίπτουν» σε λάθη. Ο Θωμάς Τσίπρας με σουτ από κοντά διαμόρφωσε το 1-5. Ο Μάκης Ζήκας είχε δυο δοκάρι για την Abalencia. Εν συνεχεία ο ίδιος με μακρινό χαμηλό σουτ έκανε το 1-6. Ο Θωμάς Τσίπρας είχε δοκάρι για τους «Ισπανούς». Ο Χάρης Ζαραβέλης (Φωτογραφία) άθελα του με αυτογκόλ έκανε το 2-6. Ο Ζαραβέλης βρήκε τον δρόμο προς την σωστή εστία και μετά την πάσα του Θωμά Τσίπρα πέτυχε το 2-7. Το τελικό (2-8) πραγματοποίησε με δυνατό σουτ ο Μάκης Ζήκας, ο οποίος πέτυχε «καρέ».

Σκορ Ημιχρόνου: 1-4

Συνθέσεις Ομάδων

Never Fold (Χρήστος Λιάνγκος): Τσιγαρίδας, Λιάνγκος Π. 1, Ζήκας Δ., Καλαμπάκας, Λίκα

Abalencia (Τόλης Φούκας): Μπίκας, Κρασιάς, Ζαραβέλης 1, Τσίπρας 2, Ζήκας Σ. 4 (Λιάγκας, Φούκας 1, Σιταράς)

Διαιτητές : Βασίλης Λάμπρου & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας








Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος