Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Φοιτητες F.C.-Παρτουζάν 7-2

Δεύτερη νίκη για τους Φοιτητές, που κέρδισαν την ομάδα της Παρτουζάν με 7-2.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (29/6) και άρχισε στις 6.30 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Οι Φοιτητές του Γιάννη Καραγιάννη είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, όμως ανέβασαν την απόδοση τους στο δεύτερο μέρος. Προηγήθηκαν με 7-0 και «καθάρισαν» την «υπόθεση» νίκη. Τρία τέρματα σημείωσε ο Βασίλης Ντουφεκιάς.
Η Παρτουζάν του Χάρη Κουτσουπιά γνώρισε νέα ήττα και παρέμεινε στην τελευταία θέση. Οι «κόκκινοι» ήταν αρκετά ανταγωνιστικοί στο πρώτο μέρος, όπου διατηρήθηκαν κοντά στο σκορ, παίζοντας καλή άμυνα. Στην επανάληψη δεν συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και η διαφορά άνοιξε υπέρ των αντιπάλων τους. Τα γκολ της ομάδας πέτυχε ο Μανιάτης Γιάννης Γιαννής.
Οι Φοιτητές «συγκατοικούν» στην κορυφή μαζί με την Abalencia, έχοντας 6 βαθμούς, ενώ η Παρτουζάν παρέμεινε χωρίς βαθμό. Την επόμενη (3η) αγωνιστική οι Φοιτητές αγωνίζονται στην Τρίτη (1/7) με την Abalencia και η Παρτουζάν την Τετάρτη (2/7) με την Remal Madrid.

Πρώτη για 2

 












2 παίκτες της Παρτουζάν αγωνίστηκαν για πρώτη φορά στο φετινό Kasmir Cup. Το ντεμπούτο της στην αρχική 5αδα έκαναν οι: Στέφανος Καμαρέτσος (Φωτογραφία Αριστερά) και Δημήτρης Γκορόγιας (Φωτογραφία Δεξιά).

Χατ-τρικ «Ντούφ»


Ο Βασίλης Ντουφεκιάς των Φοιτητών σκόραρε 3 τέρματα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ.


Στην κορυφή
Σημαντικό βήμα πρόκριση στους «16» έκανε η ομάδα των Φοιτητών, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του Ομίλου μαζί με την Abalencia έχοντας 6 βαθμούς.

Και τα δυο ο Γιαννής


Για την Παρτουζάν και τα δυο τέρματα σκόραρε ο Γιάννης Γιαννής, ο οποίος χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα δευτερόλεπτα στο πρώτο 25λεπτο.

Τέσσερα «ντεμπούτα»

 
Για τους Φοιτητές συνολικά 4 ποδοσφαιριστές έκαναν ντεμπούτο στο φετινό τουρνουά. Βασικός ξεκίνησε ο Λάμπρος Φλωράκης, που σκόραρε και 1 τέρμα και ως αλλαγή έπαιξαν ο αρχηγός Γιάννης Καραγιάννης (Φωτογραφία Αριστερά), ο Κώστας Γιαννακόπουλος (Φωτογραφία Κέντρο) και ο Λεωνίδας Κόγιας (Φωτογραφία Δεξιά).

Αλλαγή ώρας
Ο αγώνας ήταν αρχικά προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 23.00 το βράδυ, ωστόσο άλλαξε ώρα διότι τότε αγωνίζονταν για το Mundial η Εθνική Ελλάδος. Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και στο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής που έπαιζαν και πάλι οι Φοιτητες.

«Ελαφρές» προβάδισμα














Δυνατό ματς έγινε στο πρώτο μέρος, όπου οι Φοιτητές πήραν «ελαφρές» προβάδισμα προηγούμενοι με 2-0. Ο Κώστας Γιαννακόπουλος εκτέλεσε φάουλ με πάσα για τον Μπάμπη Καραβέλη (Φωτογραφία Αριστερά), που με σουτ έκανε το 1-0. Μετά από ασιστ του Γιάννη Ηλιάδη, ο Λάμπρος Φλωράκης (Φωτογραφία Δεξιά) με χαμηλό σουτ που βρήκε και το δοκάρι διαμόρφωσε το 2-0. Ο Κώστας Γιαννακόπουλος είχε δοκάρι για τους Φοιτητές μετά από όμορφο εναέριο σουτ.

Διαμαρτυρίες σε Σώμαλη


Οι παίκτες της Παρτουζάν διαμαρτυρήθηκαν στον Στέλιο Σώμαλη ότι στην φάση του πρώτου γκολ «έστηνε» το «τοίχος» και οι αντίπαλοι εκτέλεσαν χωρίς να σφυρίξει το φάουλ(!) Ωστόσο παρά τις διαμαρτυρίες των «κόκκινων» δεν δόθηκε επανάληψη και το τέρμα μέτρησε κανονικά.

Πήρε μπρος ο «Ντούφ»

 












Οι Φοιτητές ανέβασαν «στροφές» στο δεύτερο μέρος και χάρις τον εξαιρετικό Βασίλη Ντουφεκιά που άρχισε να σκοράρει έφτασε στο 7-0. Οι «κόκκινοι» μείωσαν στο τελικό 7-2 με γκολ του Γιάννη Γιαννή. Ο Βασίλης Ντουφεκιάς μετά από πάσα του Λεωνίδα Κόγια έκανε το 3-0. Ο Κώστας Γιαννακόπουλος «πάτησε» στον Βασίλη Ντουφεκιά, που διαμόρφωσε το 4-0. Μετά από λάθος της άμυνας της Παρτουζάν, ο Βασίλης Ντουφεκιάς ξανά πέρασε την μπάλα πάνω από τον τερματοφύλακα και έκανε το 5-0. Ο Λάμπρος Φλωράκης εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά και ο Γιώργος Ζαγκότσης (Φωτογραφία Αριστερά) με έξοχο σουτ στην κίνηση πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ (6-0). Ο Λάμπρος Φλωράκης μοίρασε ασιστ στον Τριαντάφυλλο Χαντζόπουλο (Φωτογραφία Δεξιά), που από κοντά έκανε το 7-0. Ο Γιάννης Γιαννής νίκησε δυο φορές τον πορτιέρο Γιάννη Ηλιάδη και μείωσε στο τελικό 7-2.



Σκορ Ημιχρόνου: 2-0

Συνθέσεις Ομάδων

Φοιτητές (Γιάννης Καραγιάννης) : Ηλιάδης, Ντουφεκιάς 3, Καρβέλης 1, Ζαγκότσης 1, Φλωράκης 1 (Κόγιας, Καραγιάννης, Χαντζόπουλος 1, Γιαννακόπολος)

Παρτουζάν (Χάρης Κουτσουπιάς): Καμαρέτσος Ι., Μαυρογόνατος, Καμαρέτσος Σ., Γκορόγιας, Κουτσουπιάς (Γιαννής 2, Θεοδωρογιάννης)

Διαιτητές : Στέλιος Σώμαλης & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας



















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος