Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Τσουβάλια-Καφραϊκός 9-1

Με νικηφόρο αποτέλεσμα πορεύτηκαν στο τουρνουά και την 2η αγωνιστική τα Τσουβάλια, αφού νίκησαν εύκολα τον Καφραϊκό με 9-1.
Η αναμέτρηση διεξήχθη την Παρασκευή (27/6) και άρχισε στις 19.45 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του 2ου Ομίλου του 3ου τουρνουά 5Χ5 Kasmir Cup.
Τα Τσουβάλια του Λάμπρου Σβερώνη παίζοντας στο ρελαντί και χωρίς να πιεστούν έφτασαν σε μια νέα νίκη και παρέμειναν στην κορυφή του ομίλου. Ήταν καλύτερα σε όλο το 50λεπτο, ενώ παραλίγο να κρατήσουν και το μηδέν. «Καρέ» πέτυχε ο Γιώργος Βούρτσας και χατ-τρικ ο Μιχάλης Λάμπρου.
Ο Καφραϊκός του Δημήτρη Γιαννόπουλου ούτε και αυτή την αγωνιστική μπόρεσε να αποσπάσει κάποιο βαθμό και γνώρισαν νέα ήττα. Στα ευχάριστα ότι πέτυχαν το πρώτο του γκολ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του αρχηγού Δημήτρη Γιαννόπουλου λίγο πριν το φινάλε.
Τα Τσουβάλια βρίσκονται στην κορυφή του ομίλου με 6 βαθμούς μαζί με Οράνιε και Ποταμιά, ενώ ο Καφραϊκός  παραμένει τελευταίος χωρίς πόντο. Την επόμενη (3η) αγωνιστική τα Τσουβάλια παίζουν την Δευτέρα (30/6) με τους Οράνιε στο ντέρμπι κορυφής και ο Καφραϊκός παίζει την Τρίτη (1/7) με την Ποταμιά.

Αντίθετη πορεία
Τα Τσουβάλια έκαναν το 2 στα 2 και παραμένουν στην κορυφή του ομίλου. Αντίθετα ο Καφραϊκός δεν έχει ακόμη βαθμό και θα διεκδικήσει μαζί με τα Παλτά και τον Σύλλογο Νέων Καρπενησίου την 4η θέση που οδηγεί στους «16».

Ντεμπούτο για τους αδερφούς Γκορόγια

 












Για τον Καφραϊκό δυο ποδοσφαιριστές κατέγραψαν την πρώτη τους συμμετοχή στο Kasmir Cup. Ντεμπούτο έκανε ο γκολκίπερ Κώστας Γκορόγιας (Φωτογραφία Αριστερά) και ο αδερφός του Στέφανος Γκορόγιας (Φωτογραφία Δεξιά), που έπαιξε μέσα. Αντικατέστησαν στο ρόστερ της ομάδας τους τραυματίες Δημήτρη Κοτσιμπό και Σπύρο Καραγιάννη.

1η με 2 γκολ για Λελούδη


Ιδανικά ξεκίνησε στο τουρνουά ο Βαγγέλης Λελούδης από τα Τσουβάλια, ο οποίος σημείωσε 2 γκολ στην πρώτη του παρουσία στο Kasmir Cup.

Πρώτο γκολ
Ο Καφραϊκός πέτυχε το πρώτο του γκολ στο τουρνουά και πλέον έχει παθητικό τερμάτων 1-19.

Νέο «καρέ» Βούρτσα


Ο Γιώργος Βούρτσας μετά το «καρέ» της πρεμιέρας κόντρα στον Σύλλογο Νέων Καρπενησίου σκόραρε και πάλι 4 γκολ, φτάνοντας τα 8 στην διοργάνωση.


Στα 6 τα Τσουβάλια


Οι «μαύροι» από νωρίς κυριάρχησαν και πήραν «αέρα» 6-0 τερμάτων. Ο Γιώργος Βούρτσας μετά από ασιστ του Μιχάλη Λάμπρου έκανε το 1-0. Ο Μιχάλης Λάμπρου (Φωτογραφία) ανέλαβε τον ρόλο του εκτελεστή και με δυο γκολ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Ο Βαγγέλης Λελούδης στην πρώτη του επαφή με την μπάλα μετά το λάθος του γκολκίπερ Κώστα Γκορόγια πέτυχε το 4-0. Ο Νίκος Σβερώνης είχε στην συνέχεια δοκάρι για τα Τσουβάλια. Ο Γιώργος Βούρτσας με δυνατό σουτ, που πρώτα χτύπησε στο δοκάρι έκανε το 5-0. Ο ίδιος «έγραψε» και το 6-0 του πρώτου μέρους.

Κατέβασε στροφές


Τα Τσουβάλια κατέβασαν «στροφές» στο δεύτερο μέρος, ωστόσο σκόραραν από 3 φορές. Ο Καφραϊκός πέτυχε το πρώτο του τέρμα στο τουρνουά λίγο πριν το φινάλε. Ο Βαγγέλης Λελούδης μετά από ασιστ του Γιώργου Βούρτσα έκανε το 7-0. Ο Βαγγέλης Λελούδης πάσαρε στον Γιώργο Βούρτσα που διαμόρφωσε το 8-0. Ο Νίκος Καρφής γέμισε πίσω από το κέντρο και ο Μιχάλης Λάμπρου με θεαματική προβολή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 9-0. Ο Δημήτρης Γιαννόπουλος (Φωτογραφία) με εκτέλεση πέναλτι μείωσε στο τελικό 9-1. Το πέναλτι το κέρδισε ο ίδιος από πέσιμο μέσα στην περιοχή μετά από επαφή…που είχε με τον Οδυσσέα Νούλα.





Σκορ Ημιχρόνου: 6-0

Συνθέσεις Ομάδων

Τσουβάλια (Λάμπρος Σβερώνης): Καρφής, Βούρτσας 4, Νούλας Ο., Σβερώνης Ν., Λάμπρου 3 (Σβερώνης Λ., Λελούδης 2)

Καφραϊκός (Δημήτρης Γιαννόπουλος): Γκορόγιας Κ., Νιαβής, Καραχρήστος, Ρούσσης, Γιαννόπουλος 1 (Ευθυμίου, Γκορόγιας Σ.)

Διαιτητές : Στέλιος Σώμαλης & Δήμος Αθανασίου
Σημειωτής: Γιάννης Βονόρτας




















Ρεπορτάζ & Φωτογραφίες: Παναγιώτης Κολλημένος