Δευτέρα 30 Ιουνίου 2014

Στοιχηματικές προβλέψεις (30/6)


Αγαπητοί αναγνώστες για ακόμη μια μουντιαλική ημέρα είμαστε εδώ. Χτες πιάσαμε το Όβερ στο ΟΛΛΑΝΔΙΑ-ΜΕΞΙΚΟ αλλά χάσαμε την πρόκριση της εθνικής μας, η οποία δεν τα κατάφερε στην διαδικασία των πέναλτι.
Πρέπει όμως να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στα παιδιά αυτά και μόνο που κατάφεραν να φτάσουν στις «16» καλύτερες ομάδες του κόσμου. Πάμε στο στοίχημα τώρα και στα σημερινά ματς. 

ΓΑΛΛΙΑ-ΝΙΓΗΡΙΑ 

 









Πολύ καλό ποδόσφαιρο από τους Γάλλους στην φάση των ομίλων. Καλή ομάδα, γρήγορη και με άριστη κυκλοφορία της μπάλας. Έχουν επίσης πολλές επιθετικές λύσεις. Από την άλλη η Νιγηρία είναι η κλασσική αφρικανική ομάδα που βασίζεται στην ταχύτητα. Δεν εντυπωσίασε σε κανένα από τα ματς των ομίλων, βρήκε εύκολο όμιλο και πέρασε. Πιστεύω η Γαλλία θα πάρει εύκολα το ματς και θα συνεχίσει στους «8».

ΓΕΡΜΑΝΙΑ-ΑΛΓΕΡΙΑ 

 








Η Γερμανία είναι σταθερή ομάδα. Είναι πάντα δυνατή και βγάζει πάθος μέχρι το τελευταίο λεπτό. Είναι το φαβορί του ματς. Από την άλλη η Αλγερία εντυπωσίασε με την πρόκριση της. Έδειξε πως μπορεί να παίξει και καλό ποδόσφαιρο εκτός από άμυνα. Σίγουρα θα παλέψει το ματς μέχρι το τελευταίο λεπτό. Θα γίνει ανοιχτό παιχνίδι και πιστεύω θα μπουν γκολ.
ΠΡΟΤΑΣΗ ΟΒΕΡ 2.5
ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ 1.60

Αυτά και για σήμερα
Καλή τύχη σε όλους

Με μια εγγραφή στο Stoiximan από τον παρακάτω σύνδεσμο: Σύνδεσμος παίρνετε 100% Bonus στην πρώτη σας κατάθεση και παράλληλα βοηθάτε σημαντικά την σελίδα μας.

Επιμέλεια: Μιχάλης Λάμπρου