Παρασκευή 9 Μαΐου 2014

Η νταμπλούχος Εύβοιας Νέα Αρτάκη

Με εντυπωσιακό δεύτερο γύρο και καθοδηγητή τον Δημήτρη Παναγιώτου η Νέα Αρτάκη έφτασε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος όσο και την κατάκτηση του κυπέλλου. Στόχος των ανθρώπων της ομάδας είναι το «τρέμπλ» και να πανηγυρίσουν την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Η ομάδα ξεκίνησε πολύ δυνατά το πρωτάθλημα, όμως έκανε «κοιλία» στα μισά του πρωταθλήματος και έμεινε αρκετά πίσω. Με την έλευση του Παναγιώτου και την μεταγραφική ενίσχυση του Ιανουαρίου ο Α.Ο.Ν.Α. τερμάτισε στο «νήμα» πρώτος με 64 βαθμούς έναντι 63 του Απόλλων Ερέτρειας.
Ο Δημήτρης Παναγιώτου κατέβασε την ομάδα στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος με τον Λήλα Βασιλικού με την εξής σύνθεση: Γκόγκος, Τσούτης, Φωτιάδας, Ζαχαριάς Γ., Καμάρας, Καραλής, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος(75΄ Ρούσσος), Μαστροκώστας(84΄ Ευσταθίου), Μακαντάσης(72΄ Γκούρλας), Γκάβαλης

Προπονητής ο Παναγιώτου


Προπονητής του Α.Ο.Ν.Α. είναι ο Δημήτρης Παναγιώτου. Ο Αγρινιώτης τεχνικός είχε καθοδηγήσει στην Δ΄ Εθνική την ομάδα του Απεραντιακού την σεζόν 2010-2011.

Νταμπλούχος
Η ομάδα της Νέας Αρτάκης κατέκτησε και το κύπελλο της ΕΠΣ Εύβοιας επικρατώντας στον τελικό κυπέλλου του Ταμυναϊκού με 1-0.  Το νικητήριο τέρμα σημείωσε στο 52ο λεπτό ο Καραχάλιος. Η ομάδα στον τελικό κυπέλλου αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: Γκόγκος, Τσούτης(22΄  λτρ. Βλάχος), Γκάβαλης, Ζαχαριάς, Φωτιάδης, Καμάρας, Παπαδόπουλος, Καραχάλιος(87΄ Ευσταθίου), Μακαντάσης(68΄ Γκούρλας), Μαστροκώστας, Ρούσσος.



Στον πόντο


Η Νέα Αρτάκη τερμάτισε στην 1η θέση της βαθμολογίας στην Α1΄ Εύβοιας με 20 νίκες, 4 ισοπαλίες και 6 ήττες και 64 βαθμούς. Στην 2η θέση με μόλις 1 βαθμό διαφορά ακολούθησε ο Απόλλων Ερέτρειας.

Μετά από 11 χρόνια
Η Νέα Αρτάκη τελευταία φορά επισκέφτηκε το Καρπενήσι την περίοδο 2002-2003, όπου αντιμετώπισε τότε τον ΑΠΟΚ στο αθλητικό κέντρο για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνική. Η αναμέτρηση είχε λήξει ισόπαλη με σκορ 1-1 και το τέρμα του Βελουχίου είχε σημειώσει ο Ρέμμους Πάτρου (Αγωνίζεται στον Αίολο τώρα).










Πληροφορίες-Φωτογραφίες: www.dinataathlitika.gr, www.egnomi.gr