Τρίτη 8 Απριλίου 2014

Ο Οπούντιος Μαρτίνου πήρε το Λοκρικό ντέρμπι των μπαράζ της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ

Η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου κέρδισε  με 64-59 την γειτονική Προοδευτική Λάρυμνας  στο Λοκρικό ντέρμπι και ξεκίνησε με νίκη στα μπαράζ ανόδου της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ.
Η αναμέτρηση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (6/4) στο κλειστό του Μαρτίνου και άρχισε στις 6 το απόγευμα. Ήταν στα πλαίσια της 1ης αγωνιστικής της 2ης φάσης του πρωταθλήματος της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ (2ος Όμιλος).
Ο Οπούντιος Μαρτίνου του Ντίνου Τριπηλόπουλου πανηγύρισε την 7η νίκη της φετινή αγωνιστική σεζόν και έκανε το 1ο βήμα για την άνοδο της στην Β΄ ΕΣΚΑΣΕ. Η ομάδα «κυνηγούσε» τον αντίπαλο σε όλη την διάρκεια του ματς και έκανε την ανατροπή στο τελευταίο 10λεπτο. Πρώτος σκόρερ του Οπούντιο αλλά και του αγώνα ήταν ο Βιζβίκης με 19 πόντους.
Η Προοδευτική Λάρυμνας του Δημήτρη Λουκά ξεκίνησε καλύτερα το ματς και είχε την πρωτοπορία στο σκορ στο μεγαλύτερο διάστημα. Στην τελευταία και πιο κρίσιμη περίοδο «λύγισε» και άρχισε με ήττα τα μπαράζ. Ξεχώρισε ο Άρης Δάρρας, που σημείωσε 17 πόντους.
Την επόμενη (2η) αγωνιστική το Μαρτίνο θα αγωνιστεί στο Χαλκιοπούλειο με τον Άτλαντα και η Λάρυμνα στο κλειστό του Αγίου Κωνσταντίνου με τα Φάλαρα.

Κοινή έδρα
Οι δυο ομάδες έχουν κοινή έδρα το κλειστό του Μαρτίνου και ο αγώνας μπαράζ έγινε στο γήπεδο τους.

7Χ7
Η ομάδα του Οπούντιου Μαρτίνου έκανε το 7Χ7 και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα της Γ΄ ΕΣΚΑΣΕ. Είχε τερματίσει στην 1η θέση του 3ου Ομίλου με 6 νίκες σε ισάριθμα ματς.

19 ο Βισβίκης
Για τους νικητές ο Βισβίκης σκόραρε 19 πόντους βάζοντας και 3 τρίποντα. Στους 17 ακολούθησε ο Γιάννης Θεοδώρου.

Πρώτος ο Δάρρας
Για την ομάδα της Προοδευτική Λάρυμνας πρώτος σκόρερ στο ματς αναδείχτηκε ο Άρης Δάρρας με 17 πόντους και με 3 λιγότερους ακολούθησε ο Λυκούσης.

Τα δεκάλεπτα
14-12, 34-26, 49-46, 59-64

Συνθέσεις Ομάδων

Α.Σ. Προοδευτική Λάρυμνας (Δημήτρης Λουκάς): Παπαϊωαννου, Κοζιός, Τέλλας 1, Χρυσοβέργης 9, Τσελεκούνης 12, Δάρρας 17, Τσουρακάκης 6, Λυκούσης 14, Κυρολίβανος, Κυριάκος, Σπετσιώτης, Παπαγεωργίου

Λάρκο Α.Σ. Οπούντιος Μαρτίνου (Ντίνος Τριπηλόπουλος): Κωτσαλάς 7, Μερντζάνης, Λιβέρας, Τράκος, Μητσάκος, Βισβίκης 19(3), Γκριτζάπης 1, Σέττος 9(1), Καζάνας 2, Δημάκης, Πήλιας 7, Θεοδώρου 17

Διαιτητές: Γιώργος Χριστοδούλου & Χρήστος Γερονικολός (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)
Κριτές: Θανάσης Κογιωνός & Θανάσης  Μπουγιέτσας (Ανατολικής Στερεάς & Εύβοιας)

* Ευχαριστούμε τον προπονητή του Οπούντιου Μαρτίνου Ντίνο Τριπηλόπουλο για την παραχώρηση του φύλλου αγώνα.



Φωτογραφίες: Facebook (Martino BasketClub)